Eenvoudig te bestellen, correcte en snelle levering

In oktober 2019 een glasplaat voor de eettafel en salon besteld. Het opgeven van de maten en info op de website was zeer duidelijk. Na de bestelling heb ik een richtdatum ontvangen voor de levering + een SMS voor de daadwerkelijke levering. De levering was stipt en de chauffeur zeer vriendelijk! Glasplaten passen perfect, en zijn een meerwaarde voor onze hoogglans meubelen.

Keurig verzorgd

Prima service , de goederen op gepaste wijze verpakt en dus onbeschadigd ontvangen.Uitermate tevreden dus.

Snelle en goede levering

Prima ervaring met dit bedrijf. Fijn dat we de gewenste douchestrip bij jullie konden kopen.

Netjes op tijd en afmetingen was perfect

duidelijke site, snel en correct geleverd, gewoon prima

zeer attent

prima bedrijf

Zeer professioneel

Douchebakstrips besteld, niet goedkoop maar prima kwaliteit en maatvoering. Retour van een van de strips was geen probleem en is snel en zeer netjes afgehandeld. Prima adres om zaken mee te doen

Mooie glasplaat, levering volgens plan, netjes op plaats geleverd.

zeer tegenvallend

Ik vind het zeer teleurstellend dat de aflever datum nu ipv van 8 werkdagen naar 12 werkdagen is gegaan met daarbij nog 6 weekend dagen. Zonder overleg wordt dit bepaald en in je schoenen geschoven. Als je hierover contact opneemt met de klantenservice dan staan ze je netjes te woord , zijn begripvol en zeggen hun best te gaan doen om het uit te zoeken en eventueel de levering te versnellen. Hierna hoor je helemaal niets meer en blijft het een vraagteken wanneer het glas bezorgt gaat worden. Ik mijn geval schiet ik er dus helemaal niets mee op en loopt mijn planning helemaal in het honderd. Fingers crossed wat er nog komt.

gewoon zeer goed

1 ik kreeg goede informatie toen ik telefonisch informatie vroeg 2 werd goed geinformeerd over het verloop van mijn bestelling 3 mijn bestelling werd netjes op de aangegeven geleverd 4zal dit zeker aanbevelen aan anderen

Alles naar wens

Ik heb 4 glasplaten besteld. Ze zijn in goede staat geleverd en zijn heel erg mooi

Aanrader

Perfect product. Uitstekende dienstverlening. Correcte afhandeling en levering.

Snelle levering. Goed verpakt.

Prima bedrijf

Alles is perfect verlopen

Ik ben tevreden met de prijs, levering en kwaliteit van het product.

Makkelijk online bestelling en ook goede service

Zeer tevreden met mijn bestelde spiegels en de geboden service. Had verkeerde afmeting in bestelling opgenomen. Na telefonisch contact bestelling kunnen aanpassen. Zeer klantgericht geholpen!

Vlotte afhandeling

Voor mij de eerste maal dat ik via deze weg glas aangekocht heb, zeer vlot gegaan, ruime keuze etc. Spijtig dat de levertermijn niet echt snel is,... PS wel vermelden dat deze sneller was dan opgegeven.

ik kom er graag weer terug.

Goed product en snelle levering

Alles vlekkeloos uitgevoerd

Zeer professioneel, perfecte behandeling.

Bedankt

Goed en snel

Glashandel was de enige waar ik flexibele silicone vulplaatjes kon vinden voor de klemmen van mijn glazen douchewanden. Deze zijn snel geleverd, geen klachten. Bezorgkosten vielen mee.

keurig op tijd geleverd

keurig op tijd geleverd

prima op wat kleine details na

Bestelproces verloopt soepel, duidelijk en snel. De levertijd was voor mijn gevoel te lang. Het geautomatiseerde mailopvolgsysteem zou iets nauwkeuriger kunnen. Mensen bij afhalen waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Geleverd product completer da

Snelle levering en besteld product completer dan verwacht. Mooie kwaliteit.

Uitstekende spiegel, levering perfect!

Goed product en uitstekende leverancier. Aanrader.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]