Heel goed!

prima product, zeer gemakkelijk te instaleren ! Een kind kan de was doen! zo eenvoudig en doelmatig, de douchewand staat hier prima op!

Hele snelle levering.

Nog niet gebruikt de douchedeur is gesneuveld bij het plaatsen.

snelle goede levering

snelle goede levering

Precies gebracht wat besteld was. Heldere communicatie over levering

keurig naar opdracht geleverd

goed advies, onbeschadigd geleverd volgens afspraak. Nette bezorging.

Levering prima geregeld. Glas goed op maat.

Juiste artikel en service was prima

Alles zeer nauwkeurig en snel geleverd

Xx

Xxxxxx

perfect

hij kwam zelf voor de tijd die was afgesproken , prima!

Snel en goed geleverd!

Goed!

Service en levering helemaal goed@

Gewoon goed

Prima product, prima prijs

Eenvoudig te monteren, werkt uitstekend. Afdekplaatje aan zijkanten van de rail had naar mijn mening ook van aluminium mogen zijn.

Mooie glasplaat geleverd!

Goede website met duidelijke opties en beschrijvingen. Glasplaat was snel besteld met de juiste afmetingen en slijp randen. Levering was ook vrij snel. Waarom ik 4 sterren geef is omdat de leveringopties vrij beperkt zijn. Voor elke regio zijn er vaste lever dagen. Dus je moet er een dag vrij voor nemen om de levering te ontvangen. Gelukkig hebben ze hiervoor een redelijke oplossing, je kunt namelijk wel instructies geven aan de bezorger. Ik heb de instructie gegeven om de glasplaat achter te laten aan de zijkant van het huis. Gelukkig woon ik in een buurt waar dit kan.

Perfect op maat gemaakt product.

Mooie douche deur op maat. Bedrijf komt zijn afspraken na.

keurig geleverd

Perfect geregeld, netjes volgens afspraak. En controle bij aflevering door chauffeur. Goede prijs Dus een aanrader.

Zeer goede comunucatie

Positief vlotte levering goede kwaliteit

Professioneel en snelle service

Voor een kast was ik opzoek naar een bedrijf welke gehard glas op maat verkoopt. Omdat ik niet precies wist wat ik het beste kon bestellen (dikte en afwerking) en er ook nog speciale wensen waren zoals uitsparingen, heb ik meerdere keren per mail contact gehad met de klantenservice. Er werd altijd snel gereageerd met goed advies. De uiteindelijke bestelling is ook vlekkeloos verlopen en het product was ook precies naar verwachting.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit netjes afgewerkt .en goed verpakt

Duidelijke informatie en goed product

Een strip besteld voor mijn douchedeur. Erg blij met het product. Duidelijke informatie op de website. De levering duurde wel wat langer maar dat is in deze tijd ook wel begrijpelijk

Helder en voordelig

Snel antwoord op mails. Goed advies van de klantenservice. Groot aanbod. Relatief snelle levertijd

Relatief Snel, goede response op vragen en adequate oplossing

Netjes de korting achteraf verrekend, en gezien de feestdagen een snelle response toch nog. Kwaliteit prima in orde. Keurige bezorging.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]