Prima product en prima service

Mooie spiegels, goede kwaliteit. Goed ingepakt. Zeer tevreden!

Prima levering douchedeur op maat

Werd elke keer snel op mijn vraag gereageerd wat resulteerde in de douchedeur zoals ik hem wilde hebben

Goed bedrijf. Exact gekregen wat had besteld.

Ik zocht confrontatiespiegelglas voor in mijn vogelobservatiehut. Binnen 10 minuten na plaatsen zat er al een havik op 2 meter afstand. Ik zag hem wel hij mij niet. Fantastisch!

Correcte vriendelijke service

Alle gewenste informatie ontvangen via email. Bestelling correct en vlot gelopen. Vriendelijke en geduldige (moest nog plek vrijmaken) levering.

Precies wat ik nodig had.

Gped

zeer snelle levering

besteld, snel geleverd en mijn douche ziet er weer prima uit

Snel en goed geregeld.

Goede prijs en kwaliteit lijkt goed. De toekomst moet dat uitwijzen.

Perfecte service

Heel correcte afhandeling vande bestelling Op tijd en uur geleverd. Vriendelijke en beleefde chauffeur

Vlotte afhandeling van de bestelling.

De bestelling was correct geproduceerd en verliep vlot. Ook de afhaling in Oosterhout. Ik ben de bestelling zelf gaan halen omdat ik de extra leveringskost om te laten leveren in Essen (België) nogal hoog vond.

Precies dat gekregen wat we bestelde en top bezorgd zeker een aanrader voor andere

Goede en duidelijke site ga zo door

Peima

Goed op maat en cfm afspraak

Heel goed allemaal, erg blij met ze!

Mooi product, exact zoals opgemeten

Beetje vertraging op de levering maar mooi product volgens specificaties en exact zoals opgemeten. Past perfect

Netjes geleverd, goed verpakt

Gewoon goed

Super service door mee te denken

Terugbellen na online bestelling om te checken of ik het juiste besteld heb, top!

Mooie spiegel, goede communicatie

Precies zoals besteld, en goede communicatie van bestelling tot levering

Snel en op tjs geleverd

Uitstekende service ...super Aan te bevelen

Geweldige levering volgens afspraak!!!

Na wat te hebben gecommuniceerd met de glashandel kwam het precies zo uit als afgesproken, de aflevering was heeel erg goed ( wees zuinig met die jongeman)eerst werdt er gekeken waar hij moest staan en gaaf mij wat aanwijzingen hoe te handelen helemaal TOP! Een knopje moet nog via post NL maar dat zal ook goed komen.

Goede en snelle service

Vriendelijk personeel. Snelle levering.

Snel en keurig geleverd

Telefonisch uitleg gevraagd over het product wat ik wilde bestellen. Prima en geduldige uitleg gehad

Goeie aflevering

Goeie kwaliteit prijs verhouding en service

Volgende bestelling ook weer bij glashand online

Goed telefonisch bereikbaar en ondanks vakantietijd keurig volgens afspraak geleverd!

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]