Snel en goed geholpen

Goed meegedacht en geïmproviseerd

Positief

Goede prijs kwaliteit verhouding, levering binnen een redelijk korte termijn

Toppie

Snel en proper geleverd mercikes

vlotte afwerking van materialen

zal zeker nog hier bestellen indien nodig

goed geregeld en goed info

Goed en strak geregeld

Duidelijke website, levering binnen acceptabele tijd.

Goed product

Goed advies, mooi glas

Onlangs een voor een binnen raam een getint glas besteld. Ik had een vraag over de kleur en welk soort glas ik dan moest bestellen. Hierop een snelle reactie gehad . Levertijd was alleen langer dan de beloofde 10 werkdagen maar verder alles keuring afgehandeld.

Prima en snel geleverd!

Bestelling geplaatst, betaald en snel en correct geleverd!

Snel gevonden uitgebreid assortiment

Strip voor douchedeur besteld goed beschreven met maten erbij past goed . Snel geleverd en goed verpakt

Duidelijk bestelproces/goede afhandeling

Bestellen was erg eenvoudig, bij afhalen positief verrast over de vriendelijkheid van de medewerkers.

Super eenvoudig

Super kwaliteit en eenvoudig te bestellen!

correcte levering

correcte levering

uitstekent

het bestelde is perfect afgeleverd op het tijdstip wat was afgesproken. De persoon de het afleverde was beleefd en vriendelijk. De verpakking was degelijk en goed. Over het spiegel ben ik zeer goed te spreken. Alles was prima.

Duidelijke informatie goede communicatie en levering

Goede afspraken.

Alleen uur van levering was er een paar uur naast.(vermoedelijk externe firma)

Duidelijk webshop en informatie over de bestelling en netjes volgens afspraak geleverd, ik ben tevreden

Goed assortiment en snelle levering

Glas nodig voor mijn tuinkas. Besteld en snel geleverd door keurige bezorger (op aangegeven tijdstip).

correct

zeer goede service en correct geleverd en afgehandeld.

Perfect.

Netjes afgeleverd. Heel afgeleverd. Netjes neer gezet op karton en houtjes. En goed verpakt. Ook de hoekjes waren perfect rond geslepen. Heel tevreden met alles. Ook duidelijke levertijden.

Extra mailtje dat het juiste artikel wordt geleverd.

Mooie spiegel, vreemde levering

Ik heb mijn spiegel (2mtr hoog) een dag na beloofde leverdatum gevonden tegen de stenen muur van mijn huis. Niet aangebeld en niet eens opgebeld (06 op de pakbon) mijn garagedeur stond open dus zeer aannemelijk dat ik thuis was (was ik ook) Bon dus niet afgetekend. Wat als er nu iets beschadigd is? Zo afleveren snap ik geen bal van :-(

Correct afgehandeld

Geleverd zoals beloofd

Glas plaat besteld, tegen een zeer concurrerende prijs. Bezorgen perfect.

zeer goed

snel geleverd

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]