Laden reviews...
Goede kwaliteit. Voor de deur bezorgt. Goede prijs
29 August 2024
Daniel
Den Haag.
Ik heb douchestrippen besteld. Goede kwaliteit en heel zorgvuldig verzonden. Dankjulliewel.
19 July 2024
Melvin
Amsterdam
Mooie kwaliteit en snelle service.
2 April 2024
Patricia
Capelle aan den IJssel
na
28 March 2024
j
r
Goede aflevering, geweldige services.
27 February 2024
E. Schut
Alkmaar
Mooie glazen dubbele douchedeuren geheel op maat, op de milimeter, geleverd. De deuren kunnen scharnieren naar alle kanten, sluiten in het midden tegen elkaar met een magneetstrip. Is verder afgewerkt met zwarte strips met waterafvoer. Geheel naar wens! Daarbij ook gelijk maar een vervangend glazen tafelblad besteld voor onze tuintafel, die ooit door de wind aan diggels gevallen is. Het is een mooi blad geworden met de gevraagde afgeronde hoeken met een radius van 70mm. Gaan er voor zorgen dat de wind er geen vat meer op krijgt :-) De contacten per email met nog enkele vragen van onze kant liepen soepel, niets te klagen. Al met al: de contacten, de producten, de prijs en ook de levering waren top in orde!
23 February 2024
Ineke
Oostburg
Goede communicatie over de levering. Makkelijk om online te bestellen
14 February 2024
Patricia
Gouda
Ik bestelde een glaspaneel voor de keuken met een gat voor een stopcontact. Alles is precies gedaan, het paneel is erg goed. Bedankt.
24 December 2023
Dmitriy Koublitskiy
Groningen
Netjes en snel afgeleverd. Prima geïnformeerd over de leverdatum.
20 December 2023
leuk team
28 August 2023
carlos
Sint-Maartensdijk
Nadat ik een aantal keer teleurgesteld was met glas levering van andere bedrijven. Dit keer positief verrast. Gehard geslepen glas besteld, totaal 18 verschillende maten. Alles perfect in orde. Geen beschadigingen of fouten. Slijpen van de randen ook echt strak en mooi gedaan. Aanrader na deze ervaring! prijs was ook prima.
24 July 2023
Jasper Zwart
Lettele
Bestellen gaat snel .wel verwarrend over de levering
30 May 2023
Frank
Theodora jacobalaan
Zeer snelle levering en goede service
27 May 2023
Adri Meeuwissen
Arnhem
25 April 2023
Thijs
Bergen
Beloftes nagekomen met duidelijke communicatie
18 April 2023
Rob
Oosterhout
Twee glasblazen besteld, een ronde voor binnen en een rechthoekige van veiligheidsglas voor een tuintafel. Alles netjes geleverd conform de afspraken. Prima prijs - kwaliteitverhouding.
9 April 2023
Loes
Nieuwerkerk ad IJssel
Spiegel online besteld en betaald. Meteen goed op de hoogte gehouden omtrent de levering. De enige reden om niet maximaal te waarderen is mijn ongeduld: er zaten enkele weken levertijd op de spiegel.
1 April 2023
Hibbe
Leeuwarden
Erg tevreden met de glas bestelling voor 2 salontafels. Goed op maat, mooi glas. Precies zoals ik voor ogen had. Ik ga zeker nog een keer bij devoordeligegroep.nl bestellen.
24 March 2023
Irene
Zierikzee
Keurig verzorgd thuisgestuurd.
7 March 2023
Kees
Hoogerheide
Glasplaat besteld voor een tafel. Website vond ik helder, na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de status. De glasplaat werd netjes op tijd bezorgd en voldeed prima. Zeer tevreden!
21 February 2023
Hans
Heemskerk
snel geleverd en goed verpakt.
14 February 2023
A Groenenboom
Spijkenisse
2 glasplaatjes besteld voor vitrinekast, levering was precies op de verwachte datum.
14 February 2023
Danielle
Dronten
ben tevreden
10 February 2023
Tamara Hofland
Almere
Alles netjes volgens afspraak verlopen
10 February 2023
Bert
Westerhoven
De Voordelige Groep is een webshop voor maatwerk glasproducten en glasartikelen. Wij leveren glazen douchedeuren, douchewanden en douchecabines compleet en volledig op maat. Ook kunt u eenvoudig bij ons spiegels, tafelbladen, veiligheidsglas en enkel glas bestellen.
Wij leveren het glas met speciaal glastransport door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen en hebben een afhaalpunt in Oosterhout (NB).
Indien u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen via [email protected] of 076 - 51 58 083.
Fazantstraat 23
4901 AZ Oosterhout