Beste Bart, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, De voordelige Groep
Beste Dick, Bedankt voor uw mooie review! Het komt wel eens voor dat de tijden een beetje uitlopen, door bijvoorbeeld het overige verkeer. Maar toch goed om te horen dat u tevreden bent en erg aardig van de chauffeur dat hij u nog even geholpen heeft! (Dit had hij niet hoeven doen, aangezien het leveren tot de eerste deur is) ;) Wij wensen u veel plezier van uw glazen deur en hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, De voordelige Groep
Beste Rik, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, De voordelige Groep
Beste Marius, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Gerard, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Nevzat, Bedankt voor uw review. Zoals reeds telefonisch besproken is er bij de pakketdienst e.e.a. niet goed gegaan. Uw order was door ons tijdig verstuurd, maar vanwege de drukte zijn er een aantal dingen bij de pakketdienst verkeerd gegaan. Zoals aangegeven waren wij hier niet van op de hoogte en was het beter geweest als u ons daar meteen over had gecontacteerd i.p.v. zelf contact op te nemen met de pakketdienst. Daar bent u namelijk een nummertje en wij kunnen net wat meer druk uitoefenen. Inmiddels is het product geleverd en hopen wij dat dit naar wens is. Tevens hopen wij dat u de review wilt aanpassen, omdat de logistieke problemen niet bij ons liggen maar bij de pakketdienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Michel, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Willem, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Simon, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Wij hopen u in de toekomst weer graag van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, De voordelige Groep
Beste Appie, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Monique, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Isidoor, Bedankt voor uw mooie beoordeling en hoge cijfer! Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie review, altijd leuk om een 10 te krijgen! We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Esther, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat het product is zoals verwacht! Jammer dat de levertijd iets langer duurde dan gebruikelijk i.v.m. het corona gebeuren en de bezorg route van onze leverancier. We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste Bertil, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent. We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, De Voordelige Groep
Beste heer Pongers, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team De Voordelige Groep
Beste Thijs, Bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team De Voordelige Groep
Beste heer Koole, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Altijd fijn om een 10 te krijgen :-) Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team De Voordelige Groep
Beste Hans, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team De Voordelige Groep
Beste heer Al Jabar, Jammer om te horen dat er een hoek is afgebroken, glas blijft helaas een kwetsbaar product. Wij hebben inmiddels uw bericht ontvangen en gaan uw schademelding z.s.m. in behandeling nemen. Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team De Voordelige Groep
Beste Leo, Bedankt voor uw mooie cijfer! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team De Voordelige Groep
Beste Robert, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team De Voordelige Groep
Beste Mark, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Altijd leuk om een 10 te krijgen :-) U ook bedankt voor het vertrouwen en wij zijn u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Team De Voordelige Groep
De Voordelige Groep is een webshop voor maatwerk glasproducten en glasartikelen. Wij leveren glazen douchedeuren, douchewanden en douchecabines compleet en volledig op maat. Ook kunt u eenvoudig bij ons spiegels, tafelbladen, veiligheidsglas en enkel glas bestellen. Wij leveren het glas met speciaal glastransport door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen en hebben een afhaalpunt in Oosterhout (NB). Indien u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen via info@devoordeligegroep.nl of 076 - 51 58 083.