Laden reviews...
41 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge kwaliteit van de producten en snelle, betrouwbare levering. Ze benadrukken ook behulpzame en responsieve klantenservice en duidelijke communicatie. Verschillende reviews noemen doordachte adviezen en efficiënte oplossing van problemen. Over het geheel genomen wordt de service als professioneel, betrouwbaar en prijs-waardig beschreven.
Goede snelle service
16 November 2025
Sander van Lieshout
Roermond
Onze ervaring met Webshirt Company is telkens uitstekend! Top service met een zakelijke, maar toch persoonlijke aanpak door Emile en zijn Team. Er wordt goed meegedacht, snel geschakeld en het eindresultaat is altijd zoals vooropgesteld. Absoluut een aanrader!
13 November 2025
Brecht
Genk
Prima geholpen en gewezen op (on)mogelijkheden. Perfecte levering met een perfecte kwaliteit. Omruilen en niet op maat geleverde producten weer teruggenomen. Chapeau!!
28 October 2025
Paul
Montfort
Met deze werkkleding en professionele bedrukking kom ik goed over naar mijn klanten!
15 October 2025
Floris
Epen
Eerlijk en professioneel advies en afwerking
8 October 2025
Martijn
Swalmen
11 sept 5 truien besteld Vervolgens een week gewacht maar geen truien. Vervolgens email gestuurd en kreeg te horen dat hun leverancier de verkeerde kleur had op gestuurd. Maar week 38 zouden geleverd worden. Inmiddels is week 40 voorbij maar nog geen truien. Gisteravond nog mail gestuurd met de vraag hoe het met de truien is maar de ochtend is ook reeds gepasseerd en nog niks vernomen. Conclusie is dat de site groter is dan de daden. Je moet zelf er achteraan waar je spullen blijven. Dus slechte communicatie. Ik heb 5 truien besteld als proef levering. Truien zijn bestemd voor buiten medewerkers voor deze winter maar de rest gaan wij hier niet meer bestellen.
Beveelt niet aan
2 October 2025
Jaap
Nelisse
Er wordt snel geschakeld, duidelijke communicatie en een goed eindproduct.
26 September 2025
Amber
Susteren
Afspraken gemaakt en door webshirtcompanie prima geregeld.
25 September 2025
Dennis
Maastricht
Geweldig bedrijf, behulpzaam, denken met je mee en mooi resultaat, lieve mensen
25 September 2025
Irena Staykova
Weert
Makkelijk te bestellen. Netjes geleverd
18 September 2025
Ruud
Barneveld
snelle en duidelijk communicatie met passend advies, klantvriendelijk en meedenkend.
10 September 2025
Rob
Neer
Altijd juiste prijs kwaliteit verhouding, mooie bedrukking van de babyhoodies!
1 September 2025
Jules
Beegden
Met 1 mailtje was alles geregeld. Na dat ene mailtje heb ik nog 3 mails gekregen met de levertijd en overige informatie en alles was top geregeld!
31 August 2025
Lize
Holten
Klantvriendelijk , snelle levering T-Shirt had ik besteld konden niet geleverd worden. Hadden een goed alternatief netjes afgehandeld
28 August 2025
Alfons Sastra
Born
Aanrader. Netjes, meedenkend en snel.
22 August 2025
Emmie
Sittard
Als je weet wat je wilt en tijdig met hen overlegd zijn de mogelijkheden legio. Het zijn meedenkers welke zich aan de afspraken houden.
17 August 2025
Jos
24 June 2025
Martijn
Swalmen
Naar meerdere malen contact te hebben gehad ben ik telkens weer heel correct en behulpzaam geholpen. Producten zijn van goede kwaliteit.
19 June 2025
Daisy Eigenhuijsen
Nijmegen
Prettige communicatie met een snelle levering en goede kwaliteit.
17 June 2025
Rinske
van Kasteren
Zeer goede kwaliteit kleding én opdruk! Kleding zit heel erg fijn en opdruk ziet er heel strak uit en houdt erg lang.
12 June 2025
LW Metaaltechniek
Montfort
Goede communicatie en fijn meegedacht! Top service!
9 June 2025
Zekers Veilig
Beegden
Fijne service
30 May 2025
Patrick
Linne
We hadden op zeer korte termijn T-Shirts nodig voor onze jongens die kampioen werden. Super communicatie en medewerking. Nogmaals bedankt voor alles!
26 May 2025
Cindy
Neer
Wij laten onze bedrukte kleding al jaren leveren door de Webshirt Company. Niel alleen zakelijk maar ook voor de verenigingen waar wij bij zijn.
22 May 2025
Thijs
Roermond
Erg blij met de kwaliteit van het borduursel, mooie variatie aan kleding. Dank Emile! - Hoogtefotograaf
25 April 2025
Chris