Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge kwaliteit van de producten en snelle, betrouwbare levering. Ze benadrukken ook behulpzame en responsieve klantenservice en duidelijke communicatie. Verschillende reviews noemen doordachte adviezen en efficiënte oplossing van problemen. Over het geheel genomen wordt de service als professioneel, betrouwbaar en prijs-waardig beschreven.
uitstekende service
19 April 2020
frans
oss
Even contact gehad met de chat over een bestelling mbt corona levering. Zoals belooft binnen enkele dagen binnen. 👍
7 April 2020
Ratha
Oss
Goed advies en snelle levering!
1 April 2020
Jos
Horn
Makkelijk bestellen via de webshop
29 March 2020
Jules Hoeben
Veghel
Zeer klantvriendelijk, komen de gemaakte afspraken na en leveren snel. De geleverde kwaliteit is super. De keuze is reuze.
24 March 2020
Klusservice Pieter
Herten
We hebben als model hobby club al diverse malen shirts besteld en zijn zeer tevreden over de producten met de logo's die ze hebben gemaakt voor ons en de snelle leverring.
21 March 2020
Martin
Wormerveer
je voelt je als klant geborgen in de begeleiding van WebshirtCompany
21 March 2020
Sjaak
Beek
Linssen Yachts werkt al jaren met Webshirt Company samen voor haar merchandise collectie. Wat opvalt is de mate waarin ze meedenken, met alternatieven komen, voorbeelden laten zien en echt het verschil maken tussen een leverancier en een partner. Sinds begin 2020 gaan we actief met een eigen webshop werken, waarbij nagenoeg alle items van Webshirt Company komen. Vaak kunnen deze in kleine aantallen vanaf 1 stuks gemaakt worden, zonder noemenswaardige kosten. Op die manier hoeven we zelf geen dure voorraad te houden
18 March 2020
Linssen Yachts - Paul Beelen
Maasbracht
Ondanks dat het eerste keer mis ging rond de kerst. Hebben wij daarna contact gehouden en alles keurig opgelost. De medewerkers hebben goed meegedacht en ook een zeer proactieve houding getoond om de order zo goed mogelijk af te wikkelen. Top!
18 March 2020
Imane
Amsterdam
Zeer mooi.. Geweldig klasse Top kwaliteit SUNSHINE!
13 March 2020
Ronald
Heel
We hebben op locatie, na een prettig gesprek met Leon Damen, enkele polo's bezorgd gekregen als pasmodellen. De uiteindelijke bestelling en levering moet nog plaats vinden. Daarbij vind ik dit soort enquêtes alles behalve nuttig. Ontevreden klanten melden zich heus wel. 🙂
11 March 2020
Nelly
Heythuysen
Goede uitleg ov er de producten. Resultaten zien er echt goed uit!
26 February 2020
Archi
Roermond
zeer goede ervaring zeker aan te bevelen
Maarten
Heythuysen
Levering is altijd conform de gemaakte afspraken en van goede kwaliteit. Bij twijfel nemen ze contact op om nogmaals de wensen en specificaties duidelijk te krijgen.
Dorine
Sint Joost
Top! Een aanrader!
Sam
Horn
Webshirt Company is al jarenlang onze leverancier voor bedrukking van kleding. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de bedrukking en de samenwerking in zijn geheel.
Martijn
Venlo
duidelijke afspraken omtrent levering bedrijfskleding, snelle aflevering producten
21 February 2020
Rick
Jacobs
Altijd alle optie bespreken en in goed overleg de juiste keuzes maken
21 February 2020
Jeroen
Meijel
Vriendelijk, netjes, meedenkend, betaalbaar en snel
Voncken
Beek
Kennis van zaken, luisteren goed naar je wensen, goede prijs kwaliteit verhouding, kortom een vooruitstrevend bedrijf wat resulteert in een zeer prettige samenwerking tussen beide partijen
Faas
Roggel
Een bedrijf dat mee denkt en probeert een goed advies te geven. Snelle duidelijke antwoorden en ze leveren een goed kwaliteit.
Will
Weert
Zeer tevreden over de snelle afhandeling van bestellingen.
Harry
Den Bosch
Alles is volgens afspraak verlopen en de levertijd ( afgesproken ) is ruimschoots gehaald zodat e.e.a. allemaal door kon gaan zoals was afgesproken !! SUPER
20 February 2020
henk Knoops ( Biljart de Graaf )
Hoprn
Heel positief en dat al ruim 10 jaar! Ga zo door.
William
SWALMEN
Wij doen alle bedrijfskleding met dit bedrijf al vele jaren. Dat zegt toch wel wat.
Pierre Hendrikx
Thorn