Geweldig, goeie service en oplossingsgericht

zie bovenstaand

Heel fijn contact!

Goed gevoel overgehouden aan het kerstpakket. Mooie duurzame producten en alles was mogelijk qua veranderingen. Fijn, erg flexibel, snel reageren en goede kwaliteit. Levering was top! Over alles nagedacht en zo aangeleverd dat we het snel konden verdelen. Ook de nazorg goed. Kortom, weer een fijne samenwerking en een top kerstpakket!

More the gifts weet op uitstekende wijze klantvriendelijkheid inhoud te geven.

Dankzij More than gifts hebben we onze 300 medewerkers van de Domkerk een mooi, duurzaam en persoonlijk kerstpakket kunnen geven. Dit pakket viel bij iedereen in de smaak. De voorbereidingen en uitvoering van deze logistieke puzzel is uitstekend en volgens alle afspraken verlopen. Niets dan lof.

Dikke prima

Mijn ervaring is goed. Ik ben zeer tevreden over het de aanvraag, het verloop en de nazorg van de offerte. Het contact was goed en accuraat. Gestelde vragen werden snel en goed beantwoord. Er was 1 probleempje met een pakketje maar ook dit is snel en goed opgelost. Ik ben zeer tevreden met de samenwerking die we gehad hebben.. Vriendelijke groet, Vera

De samenwerking met More Than Gifts was efficiënt en aangenaam door de snelle en duidelijke communic

De samenwerking met More Than Gifts was over het algemeen zeer positief. De communicatie verliep heel soepel en was altijd helder. Ze reageerden snel op onze vragen en waren bereid om flexibel mee te denken wanneer we tegen onverwachte uitdagingen aanliepen. Dit zorgde ervoor dat we in staat waren om snel te schakelen en in te spelen op de behoeften van de campagne, wat erg belangrijk was voor het succes van de actie. Daarnaast waardeerden we hun bereidheid om ons gedurende het proces goed te ondersteunen en hun proactieve benadering in het delen van ideeën en oplossingen. Dit zorgde ervoor dat we ons goed ondersteund voelden en dat we tijdig konden bijsturen wanneer dat nodig was. Al met al was de samenwerking met More Than Gifts een zeer positieve ervaring. Het was duidelijk dat ze zowel strategisch als operationeel meedachten, en dat ze altijd bereid waren om snel actie te ondernemen wanneer dat nodig was. Dit maakte de uitvoering van de campagne een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Flexibele organisatie die luistert naar individuele behoeften.

Super fijne communicatie gehad. Leuke aankleding van de markt. Leuke cadeau opties. Op detailniveau een paar verbeterpunten. (dubbele bevestiging in inbox bijv)

Waren alle leverancier maar zoals MTG!

Al 2 jaar verzorgd MTG onze eindejaarspakketten. Je wordt als klant ontzorgd en het contact verloopt heel prettig. MTG denkt actief met ons mee en tijdens het gehele proces, van vaststellen tot uitlevering van de pakketten, is er geen moment geweest dat ik het initiatief tot contact heb moeten nemen.

Erg tevreden

Voor de tweede keer kerstpakketten besteld bij More than Gifts. Wij zijn erg tevreden over de pakketten, voor elk budget is er iets te kiezen. We hebben veel positieve reacties gekregen van collega's over de pakketten. De levering was op de afgesproken datum en contact met More than Gifts verliep prettig.

Voor de 2e keer met More Than Gifts gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.

Vriendelijke medewerkers; snelle reactie op e-mails.

Leuke eindejaarsgeschenken

Dit is de 2e keer dat wij met More Than Gifts samenwerken. More Than Gifts denkt goed met je mee. Korte lijntjes, reageren snel op vragen. Al 2 jaar op rij een plezierige en goede samenwerking. Ze nemen je een hoop werk uit handen.

Soepel verlopen met de juiste kennis.

Mijn ervaring al besproken met Stijn Jonker tijdens ons evaluatiegesprek. Soepel verlopen, goede communicatie, verbetering tot helpdesk en iets betere inpakmogelijkheden.

totaal ontzorgd

Bij More Than Gifts wordt het totale proces van uitzoeken, inkopen, levering en nazorg totaal ontzorgd en dat is heel fijn. Met slechts drie meldingen in de helpdesk na afloop op een totale bestelling van 1350 stuks, kun je wel nagaan hoe strak het proces georganiseerd is.

Fijne contacten met elkaar

Het regelen van een kerstpakket was vrij eenvoudig. Dit komt mede door de prettige contacten met elkaar. De inhoud van het kerstpakket is daarnaast ook goed ontvangen door onze organisatie, waarbij MVO een belangrijke rol speelt.

Fijn contact, mooie kerstpakketten!

Fijn contact, mooie kerstpakketten!

Mooie pakketten voor een mooie prijs

Wij zoeken elkaar kerstpakketten die we ook als Social Return mogen opvoeren. Dat kan bij More than Gifts en omdat wij er maar een beperkt aantal afnemen, zorgen ze altijd voor twee goede opties waaruit we kunnen kiezen. Bestellen gaat altijd snel en prettig.

Vriendelijke medewerkers. Snelle service. Artikel niet meer leverbaar? Geen probleem, word goed opgelost.

goede en duidelijke communicatie met als resultaat snelle en mooie producten

denken mee. altijd bereid om even iets extra te ondernemen en accurate kennis. altijd tevreden met geleverde producten

More than gifts levert onwijs leuke producten en zeer betrokken bij maatschappelijke organisaties

More than gifts levert hele leuke passende producten en werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, waardoor zij heel maatschappelijk verantwoord bezig zijn.

Uitstekende samenwerking!

Vanaf het eerste contact met Stijn Jonker van More Than Gifts zijn wij uitstekend geholpen met de bestelling van een attentie voor het personeel ter gelegenheid van de Dag van de Zorg. Met name de heldere communicatie tijdens het besteltraject - van offerte tot aflevering - verliep heel prettig en soepel. Tevens heeft More Than Gifts zich goed aan het afgesproken tijdsschema gehouden en al onze tussentijdse vragen werden optimaal beantwoord.

Goede club om mee samen te werken

Snelle reacties en ze denken mee in de situatie

Fantastisch!

Goede communicatie, snel geleverd en precies zoals gevraagd.

Fijn en goed geholpen

Voor Secretaressedag was er een pakketje voor een van mijn collega's niet bezorgd. Gelukkig heb ik Stijn ingeschakeld om dit probleem op te lossen. Stijn hielp me snel en efficiënt, en zorgde ervoor dat het pakketje alsnog bij de collega werd bezorgd. Zijn vriendelijkheid en professionaliteit maakten echt het verschil. Dankzij hem was iedereen weer blij en wat mij betreft verdiend hij dan ook de staande ovatie van zijn collega's ;-)

Prettige samenwerking

De afgelopen weken hebben wij een prettige samenwerking met More Than Gifts gehad. Het contact met Stijn Jonker verliep snel en goed wat zeer fijn was. Er is goed met ons meegedacht in de mogelijkheden die zijn aangeboden. Dit heeft geresulteerd in een mooie en leuke attentie voor de dag van de Zorg.

Goed bereikbaar en meedenkend.

Fijne organisatie, denkt goed mee . En heel makkelijke bereikbaar.

Populierenlaan 80

1911 BM Uitgeest

Over More Than Gifts B.V.

More Than Gifts is gespecialiseerd in geschenken met een verhaal: fairtrade, duurzaam of met een sociaal karakter. Gespecialiseerd in het persoonlijk maken van het schenken en het verzorgen van een glimlach bij de medewerker.