Filters

9

Vriendelijk en vlot

Sorry, ik geef nooit een uitstekend. Vandaar een 9. We kregen het idee van Tony Chocolony repen via via van een andere Zonnebloemafdeling. Contact opgenomen met Morethangifts en het hele proces van idee tot ontvangen verliep soepel en vlotjes. Heb vandaag de 2 dozen met repen ontvangen. We bezorgen ze op 12 september bij onze gasten, vrijwilligers en andere mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken. Ik heb dit product onder de aandacht gebracht bij de overige 13 afdelingen van de Zonnebloem Regio Rijn en Heuvel. Eef Zonnebloem Odijk (activiteiten) Zonnebloem Wijk bij Duurstede (wnd. penningmeester) Zonnebloem regio Rijn en Heuvel (wnd. penningmeester)

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

Prima, goede communicatie, snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel! Heel klantgericht! Fijne samenwerking

Zeer klantgericht. Wij vragen, MTG draait.

 • Aanbevelen? Ja
7

Fijn contact, snel schakelen en goede service!

We zijn vriendelijk geholpen! Echt maatwerk en na afloop goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Fijn contact, snelle levering en prima product!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Prettig communiceren met Marit en vlotte levering!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super tevreden

Ik heb super contact gehad en hele snelle reactie en actie. Super tevreden en gun de medewerkster 5 sterren :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne communicatie

Prima service. Fijne communicatie. Aandacht na levering.

 • Aanbevelen? Nee
10

Top producten en goede en snelle service!

Fijne mensen om mee samen te werken. Snelle reactie per mail. Goede prijs

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel en zorgvuldig

Voor ons was het de eerste keer dat we samenwerkten met MTG. Een aantal afspraken was voor ons niet meteen duidelijk. Bovendien hadden we de pech dat er een bug in de virtuele kerstmarkt zat, waardoor we bij de start van de kerstmarkt toegangsproblemen hadden. Maar in alle gevallen was het contact met MTG plezierieg, vlot en werden de vragen/problemen zeer naar tevredenheid opgelost

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden over een leuke markt met een breed aanbod

We hebben voor de optie van een virtuele markt gekozen omdat onze jaarlijkse 'live' markt niet mogelijk was. We zijn erg tevreden. Het was leuk om de pub quiz te spelen met collega's en er was een mooi cadeau-assortiment. Helaas is het niet gelukt om online te borrelen maar de andere opties maakten het weer goed. Er werd een leuke sfeer gecreëerd door de muziek en aankleding. Ook onze eigen goede doelen en lokale ondernemers konden worden toegevoegd. Al met al was het een leuke ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
9

Alleen maar positiviteit

Wat een prettig bedrijf om mee samen te mogen werken. Vanaf het eerste moment hebben ze meegedacht aan - in ons geval - een mooi en origineel alternatief voor onze jaarlijkse kerstattentie. En tijdens het hele proces houden ze je goed op de hoogte van de vorderingen en planning. Ze reageren snel en adequaat en als er al een probleem is, denken ze mee naar een snelle, goede oplossing. Niets dan lof voor deze mensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastisch!

Voor het organiseren van ons kerstpakket hadden we More Than Gifts ingeschakeld. Wat een geweldig concept hadden zij met de virtuele kerstmarkt. Meedenken, een fantastische ondersteuning, je eigen contactpersoon hebben en alles tot in perfectie regelen staat bij More Than Gifts hoog in het vaandel. Maar ook de latere financiële afwikkeling wordt perfect geregeld en blijf je als klant geïnformeerd. Kortom: 'smaakt naar veel meer'.

 • Aanbevelen? Ja
9

Unieke virtuele kerstmarkt met chatrooms

Deze virtuele kerstmarkt paste precies in deze huidige Corona periode waarbij een fysieke bijeenkomst niet mogelijk was. De website zag er gelikt uit, met chatrooms, videoboodschap van het bestuur, pubquiz, recepten, een ruimte waar berichten konden worden achter gelaten voor collega's etc. More than Gifts dacht goed mee om al lopende activiteiten van onze organisatie te koppelen aan de website. Op de dag van de virtuele kerstborrel via de chatrooms waren er helaas technische storingen waardoor niet iedereen kon inloggen. Bij de nieuwjaarsborrel die we via dezelfde chatrooms deden ging dat wel goed.

 • Aanbevelen? Ja
9

Voor ieder wat wils met een persoonlijk tintje

Mensen vinden het prettiger om zelf een keuze te hebben. Bij More than Gifts genoeg keuze! Je kan het persoonlijk maken door een videoboodschap wat goed past in deze tijd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle en enthousiaste dienstverlening

Wij bestellen onze kerstcadeaus al een aantal jaar bij More than Gifts. We worden altijd vol enthousiasme geholpen en er is altijd ruime keuze in originele cadeaus. More than Gifts heeft ook een verrassingspakket voor ons personeel verzorgd t.g.v. ons 50-jarig jubileum. Ook dat hebben ze professioneel en binnen de gewenste tijd verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geregeld !

......

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer behulpzaam, goede communicatie

Goed geholpen, snel reactie per mail! Heel tevreden medewerkers met hun attentie

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Last minute gevraagd voor ons de paasgeschenken te verzorgen. Dit kon en we konden alles van a tot z uitbesteden aan More than Gifts. Levering was op tijd en precies zoals wij dat hadden gevraagd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

More Than Gifts heeft al twee jaar naar alle tevredenheid invulling gegeven aan ons kerstfeest middels een (digitale) kerstmarkt. Prettige partner om mee samen te werken. Schakelen snel en zijn flexibel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

De contacten waren goed, de levering ging goed en de repen werden goed ontvangen! Wat wil je nog meer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service

Snel geholpen. Ook goed meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Creatief en enthousiast teamwork

MtG heeft mooie en duurzame producten die net even anders zijn dan doorsnee en waar je blij van wordt. Altijd bereid om een stapje extra te zetten en mee te denken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne organisatie! Top geregeld!

Ik ben heel tevreden over More Than Gifts. Fijne samenwerking en altijd vlotte reacties op vragen. Kortom: een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekende service en weten de wensen mooi om te toveren naar de passende beleving!

De ervaring met More Than Gifts is zeer goed. De collega's zijn goed op de hoogte van wat er speelt en je kunt altijd vriendelijk te woord worden gestaan. Terugkoppelingen op vragen zijn uitgebreid en ze denken mee met wat de wensen zijn. Voor ALD werd er dit jaar een digitale kerstmarkt georganiseerd en alle mogelijkheden zijn uitvoerig besproken. Aanbod was passen op de doelgroep en vele leuke reactie mogen ontvangen vanuit het bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja

Over More Than Gifts B.V.

Leverancier van relatiegeschenken en kerstgeschenken met een positieve boodschap.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd