Laden reviews...
6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zusammenfassend bieten die Hausschuhe Wärme und Komfort, wenn die richtige Größe gewählt wird. Einige Bewertungen erwähnen Passformprobleme und Feuchtigkeit im Inneren. Die Lieferung war schnell und der Kundenservice reagierte positiv auf eine Reklamation. Insgesamt ist das Erlebnis praktisch für den täglichen Gebrauch.
Mijn 2e paar pantoffels, andere waren helemaal op. Ben er weer blij mee.
20 April 2026
Riekje
Arnhem
Lopen heerlijk, lekker warm maar absoluut geen zweetvoeten, valt precies op maat en de kleur blush vind ik een prachtige zachte kleur
20 April 2026
Henk
Hardenberg
Warmbat heeft mijn klacht serieus genomen en een goede oplossing geboden. Vriendelijk klantenservice en denken echt met je mee! Kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen.
8 April 2026
Ruud
Papendrecht
Heb ze nu ongeveer 2 maanden maar mijn sokken en dus ook voeten blijven koud omdat het wol binnenin vochtig blijft? Daardoor draag ik ze niet meer graag.
Beveelt niet aan
5 January 2026
Kristel
Den Haag
Wat een heerlijk, warme schoenen voor deze prijs. Vallen wel ontzettend klein, ik heb 2 maten groter moeten bestellen dan ik normaal heb. Dit mag de pret niet drukken, ik ben er ontzettend blij mee.
1 December 2025
Ilona
Meppel
Goed en snel bezorgd
14 October 2025
Vera
Rosmalen
Heerlijk warm en prettig om te dragen. Ik heb al meerdere keren warmbats aangeschaft.
21 June 2025
Ineke
Huis ter Heide
Zijn heerlijke warme fluffy pantoffels Heb een maatje groter besteld ivm brede voeten. Pasten perfect.
19 June 2025
Wilma
Oude-Tonge
Zalig warm aan mijn voeten
29 November 2024
Karin
Oostkamp
De Waturra pantoffels zijn heel comfortabel om te dragen. Mijn voeten worden hier in eindelijk warm. En ze zien er ook nog leuk uit.
7 November 2024
Mady
Dordrecht
Snel verzonden en ze zijn fijn en warm. Het enige is dat ze snel vlekken als er water op komt. De site van warmbat geeft aan ze in te sprayen met een beschermende spray maar ik wil de wol niet raken. Het zou fijn zijn als ze dit hadden voor ze verzonden werden. Voor de rest ben ik er erg blij mee
7 November 2024
Mandy
Culemborg
In 2 bestellingen diverse maten besteld, retour vlot afgehandeld. En, niet onbelangrijk, de dames zijn blij met de sloffen!
6 November 2024
Rien
Rotterdam
Heerlijk warme sloffen die goed aan de voet houden en door de stevige zool zijn ze zelfs op natte vloeren veilig
5 November 2024
Ester
Riemst
Heerlijk warme sloffen die niet kriebelen
5 November 2024
Marijke
De jong
Fijne warme pantoffels, mooie kleuren, snelle verzending, heel blij mee.
Astrid
Maasbracht
Heerlijk warm en lekker zittend.
Bert
Roosendaal
Mooi afgewerkt,warm en fris terzelfder tijd prachtige sloffen 1 minpuntje is de zool die iets dikker zou mogen zijn of een gelzool die nog zachter zou lopen.
Bartel Steppe
AALST
Ik bestelde pantoffels, maar vergiste me in de maat . Zeer behulpzaam bij het oplossen.
E
Ravenstein
Zitten heerlijk, lopen goed en nooit meer koude voeten
C
Tholen
N aantal keren wat besteld . Steeds snel en goed afgehandeld .
Elly
Etten-leur
In de winkel was mijn maat 42 niet aanwezig vd laarsjes die ik graag wilde kopen. Ik bedacht om online zelf even te zoeken en een dag later had ik ze al in huis. Heerlijke warme laarsen en op hun website zag ik nog veel meer modellen dus ik ga nog een paartje bestellen.
Winny
Weesp
Snelle bezorging en fijne pantoffels
Malou De Bruin-Rijs
IJmuiden
Snelle bezorging. De schoenen zijn lekker warm en zitten lekker. Ik heb nu 2 paar een voor binnen en een voor buiten.
Evy
Eindhoven
Helaas waren mijn sloffen, met diertjes zool, na een jaar te hebben gedragen helemaal kapot. Ik dacht ik ga toch contact leggen want ik vond het bedrag te hoog om het maar te laten. Ik kreeg direct de volgende dag reactie waarop ze mij een waardebon aanboden waarvoor ik (deels, hoefde maar een klein beetje bij te betalen) nieuwe sloffen uit kon zoeken. Zojuist gedaan en ik ben benieuwd hoe ze dragen. Ik vond de service goed en klantgericht!
23 October 2024
Kim
Nijensleek
Wat een mooie beoordeling Kim! Dit waarderen wij enorm en wij zijn blij te horen dat je onze service met een 9 beoordeeld 🩷
Hopelijk heb je heel lang plezier van je sloffen.
Lieve groet,
Team Warmbat
Petra
Sloffen besteld, na 1 week nog niets gehoord. Contact opgenomen met klantenservice, bleek dat er een deffect was bij DHL oid. Grappig genoeg, kwamen mijn schoenen vrij vlot daarna wel aan. Heb op advies een maat groter besteld dan normaal, ook mijn voeten opgemeten. Maar ook deze zijn nog steeds te klein. Heel erg jammer dat je retourkosten zelf moet betalen!! Heb straks geen schoenen, en ook nog eens geld armer. Durf nu geen nieuwe te bestellen, geen zin in nog meer kosten.
Beveelt niet aan
9 October 2024