Heerlijke pantoffels ontzettend zacht en warm. Je moet wel een maat groter nemen dan je normaal hebt vanwege de voering.
Ze lopen heerlijk lekker warm en zacht
Alles prima gelopen, fijn produkt
Behandel product voor pantoffels gekocht. Prima bezorging en product tot zo ver ook goed
Pantoffels van mijn man waren te groot omgeruild geen probleem super
Vriendin van mijn broer moest een kerstkado hebben. Ga nooit meer vrouwen iets van schoenen of footwear geven want ze veranderen in tienermeisjes.
Mooi warm en een langere levensduur dan Uggs
Goed product, prima bestellingservaring en levering
Zie titel! Perfect!
Uitsekend
Ik raad iedereen de pantoffels van Warmbat aan . Ze zitten heel lekker hebben geen gladde zool en bestellen bij Warmbat gaat super snel.
Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Ruime keus aan producten tegen concurrerende prijzen. Snelle levering.
Dit is reeds het tweede paar vrienden van mijn voeten. Warm, zacht en duurzaam. Hopelijk blijven we nog lang vrienden.
Verkeerde maat besteld en in no-time de juiste maat geleverd. He enige is dat er geen track & trace code oid wordt verstuurd. Het is dus maar afwachten wanneer het product geleverd wordt.
Bedankt voor uw reactie en uw mooie beoordeling. Wij zijn op dit moment aan het onderzoeken of het mogelijk is een track & trace te versturen wanneer het om een ruiling gaat. Het heeft onze aandacht. Vriendelijke groet, Team Warmbat Petra
De maat in de doos klopte niet met de maat op de doos/de bestelling. Na contact leggen met bedrijf geen enkel begrip of excuses. Door verzending DHL extra werk retourneren.
Dat is vervelend om te horen. Hopelijk is het inmiddels wel opgelost. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit uiteraard heel graag ([email protected]). Vriendelijke groet, Team Warmbat Petra
Ik las hier ...je wil ze niet meer uit doen.. inderdaad dat klopt.
Heerlijk warme pantoffels die ook nog fijn zitten.
Ik koop niks meer via een braderie of beurs bij jullie, slechte ervaringen omtrent invullen bestelling van uw collega waardoor verkeerde maat, dan 15 km rijden naar dichtstbijzijnde dhl punt waar het door jullie gestuurde omruil etiket niet werkte en ik in totaal met naar jullie bellen ook nog eens 45 minuten in de zaak heb moeten wachten en jaaaaa dan krijg je de bestelling binnen en wat denk je, uitgerekend deze vallen klein uit, pffff had ik net zo goed de verkeerde versie kunnen houden. Kortom, fijne sloffen maar ik koop ze voortaan in de winkel, dan maar geen 10 euro korting want die ben ik nu al dubbel en dwars kwijt
Beste Marianne, Wat vervelend om te horen dat er een verkeerde maat is toegestuurd. Dat zal te maken hebben gehad met de drukte op de fair. Geen excuus natuurlijk. Dit was voor ons een eerste keer. Via deze mail wil ik dan ook laten weten dat ik het oprecht vervelend vind. Mijn excuus voor het ongemak. Vriendelijke groet, Petra Team Warmbat
Heerlijke warme pantoffels die je zowel binnen als buiten kunt dragen! Een hele goede kwaliteit voor een hele mooie prijs. Kan het iedereen aanraden.
Snel en netjes op tijd afgeleverd
Ik draag ze nu bijna 5jaar en zou echt niet meer zonder kunnen, warm en zeer comfortabel tijdens dragen/lopen. Heel tevreden en blij ermee!
met het retour zenden van de pantoffels binnen een week andere pantoffels gekregen goede service👍
Via de Margriet Fair 2 paar pantoffels aangeschaft, 1 voor mijn man en 1 paar voor mijn zelf. We genieten er enorm van! Goede kwaliteit! En heerlijke warme voeten.
Heerlijke pantoffels voor een normale prijs. Is ook erg snel verzonden zodat ik er gauw gebruik van kon maken. Draag ze elke dag!
Wat een fijne sloffen! Ze zitten én lopen heerlijk. Op de Margriet Fair met korting besteld en de volgende dag al thuis afgeleverd. Top!