Beste Christian, Dank je wel voor het invullen van de review. Wat jammer om te horen dat de afhandeling van de order niet helemaal goed is verlopen. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ik neem doormiddel van een privé berichtje contact met je op. Onze welgemeende excuus voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Originele beoordeling
Beste Jonathan, Dit alles had te maken met een buck in ons systeem. Heel vervelend. Gelukkig hebben wij het kunnen oplossen en zal dit probleem niet meer voorkomen. Excuus voor het ongemak. Gelukkig heb je wel plezier van de heerlijke inlegzooltjes. Fijne dag. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Beste Bert, Wat jammer om te horen dat de pantoffels niet helemaal voldoen aan je verwachting. Dat je de factuur niet meer hebt mag niet uitmaken. Wij nemen doormiddel van een privé berichtje contact met je op. Wellicht dat we iets voor je kunnen betekenen. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Originele beoordeling
Hi Denise, Wat vervelend om te horen dat de pantoffels niet helemaal voldoen aan je verwachting. Ik neem doormiddel van een privé-berichtje even contact met je op. Dan kunnen wij even met je mee kijken. Vriendelijke groet, Team Warmbat