Zeer warme en comfortabele pantoffels

Zeer warme en comfortabele pantoffels

snelle levering volgens afspraak

geen enkel probleem ondervonden, heerlijke pantoffels. Al twee x aanraden aan vrienden

Goed Artikel

Snelle/goede service

De heren pantoffels zijn fantastisch. De vrouwen pantoffels moesten we jammer genoeg (ivm tegenvallende pasvorm) terug sturen en het betaalde bedrag werd heel snel terug betaald.

Prima site duidelijk en makkelijk bestellen. En mooi binnen enkele dagen thuis afgeleverd.

Prima ervaring met warmbat zeker aanrader

keurig bezorgd en bij retour net zo keurig terugbetaald.

Goede kwaliteit en echt waar voor je geld

Warmbat heeft fout direct hersteld!

Had drie producten aangeschaft, waarvan 1 product niet meer geleverd kon worden (handschoenen). Het aankoopbedrag voor deze handschoenen zou worden teruggestort, maar ondanks verzoek om opheldering per email hier nog altijd geen reactie op gekregen. Uiteindelijk blijkt door omstandigheden er geen reactie is gekomen. Na emailwisseling is terugbetaling keurig hersteld. Petra (Warmbat), dank voor je adequate medewerking!

Reactie van het bedrijf

Beste Christian, Dank je wel voor het invullen van de review. Wat jammer om te horen dat de afhandeling van de order niet helemaal goed is verlopen. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Ik neem doormiddel van een privé berichtje contact met je op. Onze welgemeende excuus voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Warmbat

Goede kwaliteit/prijs

Heerlijk warm, perfect qua maat Mag ik ze de hele dag aan?? ☺️

top.

In begin zatten ze even strak. Precies mijn schoenmaat genomen zoals er geadviseerd wordt. Mijn sloffen zijn heerlijk warm. Super blij er mee.

Zeer tevreden met snelle afhandeling en terugbetaling

De sloffen zaten toch te krap. Teruggestuurd. Supersnel retourontvangst bevestigd en betaling terug op mijn rekening. Fijn, zo'n eerlijk bedrijf.

Super heerlijke sloffen

Ik heb de mocassins, deze zitten heerlijk in de winter. Ga ook de open sloffen bestellen voor in de zomer. Kan ze iedereen aanraden!

Helemaal super!

Heerlijk warme sloffen, goede kwaliteit, duidelijke communicatie en prima levering.

Fantastische sloffen

Warm, zacht, comfortabel.

Helemaal super

Snel geleverd echt waar voor je geld

Heerlijke sloffen

Niet gedacht dat ik ooit zo blij kon zijn met sloffen

Goed product, geen goede levering

Heel fijne inlegzolen! Minder fijn dat ik er zelf twee keer achteraan moest mailen om mijn bestelling door het proces heen te duwen. Daarmee heeft het uiteindelijk meer dan twee weken geduurd ipv binnen 48 uur.

Reactie van het bedrijf

Beste Jonathan, Dit alles had te maken met een buck in ons systeem. Heel vervelend. Gelukkig hebben wij het kunnen oplossen en zal dit probleem niet meer voorkomen. Excuus voor het ongemak. Gelukkig heb je wel plezier van de heerlijke inlegzooltjes. Fijne dag. Vriendelijke groet, Team Warmbat

Heerlijke pantoffels

Wel wat duurder maar de beste pantoffels die ik ooit heb gekregen!

snelle levering en goede klantenservice

perfecte afhandeling en vervangend artikel na klacht

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Wat jammer om te horen dat de pantoffels niet helemaal voldoen aan je verwachting. Dat je de factuur niet meer hebt mag niet uitmaken. Wij nemen doormiddel van een privé berichtje contact met je op. Wellicht dat we iets voor je kunnen betekenen. Vriendelijke groet, Team Warmbat

Goede service!

Het zijn fijne sloffen maar ze vallen klein. Heb normaal maat 40 maar in de pantoffels 41. Ik heb ze nu ong een maand en bij de hak is de pantoffel al behoorlijk door gezakt, het schapenwol is daar al weg aan het gaan, heel zonde.. Aanvulling : nav deze recensie contact gehad met collega van warmbat, super service! Heb foto's gestuurd en kreeg direct aangeboden dat ze een nieuw paar op zouden sturen. Binnen 2 dagen was het andere paar er. Goede oplossing, ben tevreden!

Reactie van het bedrijf

Hi Denise, Wat vervelend om te horen dat de pantoffels niet helemaal voldoen aan je verwachting. Ik neem doormiddel van een privé-berichtje even contact met je op. Dan kunnen wij even met je mee kijken. Vriendelijke groet, Team Warmbat

Zeer nette correspondentie en afhandeling van de goederen.

Heerlijke pantoffels

Altijd koude voeten, en nooit echt fijne pantoffels, totdat ik bij warmbat uitkwam! Even een dagje uitlopen, want door de dikke vacht lijken ze een maatje te klein, maar koop vooral je eigen maat, want als de vacht om je voeten is uitgelopen zitten ze heerlijk, een maat groter zal dan te groot worden.

Heerlijk warme pantoffels!!! Mooie kwaliteit en Snel geleverd

Wauw wat een.heerlijk pantoffels

Heerlijke warme pantoffels. Zeer tevreden. En de helft goedkoper dan het andere merk.

Zeer goede pantoffels

Erg fijne pantoffels. Extra voordeel is de zool. Mocht je om wat voor reden heel even naar buiten moeten dan is het met deze zool totaal geen probleem. Krijg je ook geen koude voetzolen

Top product en lekker warm

Dit is mijn tweede paar van dit merk en voldoet erg goed.