Laden reviews...
162 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent goed georganiseerde reizen en duidelijke communicatie. Feedback benadrukt vriendelijk personeel en soepele logistiek. De meeste reviews geven een hoge tevredenheid en een bereidheid om opnieuw te boeken. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en aangenaam beschreven.
Zeer geslaagd weekend
27 June 2026
Twan
Meijel
Prima communicatie en reis begeleiding
Erik
Axel
Alles was goed geregeld. Op de reizen naar en van circuit wel wat problemen met de chauffeurs die blijkbaar niet allemaal de juiste weg wisten naar en van het circuit. Ook de pech dat twee keer een betonblok werd geraakt door de chauffeur en eenmaal een klapband. Echter het belangrijkste onderdeel de tribune L welke overdekt was behalve de plaatsen 1 tot en met 5 welke in de zon waren.
Piet
Sint Anthonis
Ef
Johan de Vries
Bakkeveen
Alles was goed geregeld
Roland
Nederweert-Eind
Goed georganiseerd en goede transfers. Alleen het eten in het hotel was onder de maat
Gonnie - van Helmond
Apeldoorn
Allemaal goed geregeld. Als ze nu ook nog schaduw op de tribune hadden kunnen regelen....
Robert
VEENENDAAL
Het was allemaal supergoed geregeld, goede ontvangst op vliegveld in Girona de tijden vertrek bus etc klopten, goede bussen vwb vervoer van en naar circuit flesjes water ivm de hitte bij bezoek aan het circuit perfect eten in het hotel
J. KAPPEN
Bovensmilde
Van begin tot eind fantastisch geregeld.
Jan
Doetinchem
Een grote belevenis. Fijne mensen vanuit Sportreizen. Hotel luxe en boven verwachting. Pakketreis zeer goed verzorgd. Kortom een groot sportfeest. Kleine kanttekening; de ingehuurde busmaatschappij kon niet tippen aan de hierboven beschreven ervaring. Chauffeurs (locals) reden steeds verkeerd, een chauffeuse zat steeds achter het stuur te appen en negeerde de meldingen van passagiers dat ze een lekke band het met een klapband op de snelweg tot gevolg (liep gelukkig goed af)
Pat
Zeewolde
De ervaring leert dat het goed was, waarom niet perfect? Het zit dan meer in de kleine dingen. Besef ten allen tijde dat de klant koning is. We kopen geen pak suiker. Buschauffeur rijdt op de racedag gewoon de afslag voorbij terwijl notabene de reisleider ook voorin de bus zit. Kan gebeuren natuurlijk, maar nog niet eens een " sorry" is wel nalatig. We waren uur later op het circuit. Ook als airco niet werkt in de bus en geloof me, het was warm, meldt het even maar doe als reisy niet of je neus bloed. We zijn klant en geen vee. Organisatorisch oke, maar let ook op de rest
Lennard Van Santen
Oud-Beijerland
Dit was onze 2e F1 reis met Sportreizen. Onze 1e reis was de F1 van Hongarije, die was top op een heel slecht hotel na, hier kon Sportreizen overigens niets aan doen! Deze reis was vanaf het begin tot het einde top! Goed georganiseerd , juiste begeleiders, super goed hotel, werkelijk alles was perfect geregeld! Wij gaan zeker nog een keer met Sportreizen naar een F1 race.
Ronald
Terneuzen
was gewoon top.
Jean
Sint-Oedenrode
F1 Barcelona, wij hadden een top-hotel, geweldig weer en goede zitplaatsen. Goed geregeld allemaal. Nog een suggestie (eigenlijk voor alle wedstrijden). Niet iedereen wil de hele dag op het circuit zijn. Is er een mogelijkheid m.b.t. vervoer dat alleen voor de kwalificatie(s) en/of (sprint)race vervoer geregeld kan worden, zodat niet iedereen 's-ochtends met de bus mee hoeft.
N.v.t.
N.v.t.
Mariëlla
Oud Gastel
Unieke ervaring alles perfect geregeld
Dirk Verbeek
MOERKAPELLE
Samen met mijn dochter voor de eerste keer naar een F1 race in Barcelona. Wat een ongelooflijke mooie ervaring en een geweldige sfeer. De reis,hotel,vervoer allemaal dik in orde en onderleiding van Dennis voelde alles goed.
Marcel
Wammes
Soms wat lang wachten op anderen of op een bus. Chauffeurs geen alternatieve routes laten nemen. Super dicht bij de entree
FABIAN
Ballum
Goed verzorgd. Alles zat erbij wat erbij hoort te zitten .
Adrie van de Pas
Overloon
Alles was vanaf de 1e tot laatste minuut prima geregeld!
Ester
Den Dungen
Gied geregeld.
Hans
Kampen
Ik zou zo weer met sportreizen.com boeken.
Mathijs
Klein Zundert
In 1 woord geweldig
Erik
Vriezenveen
Na jaren met Stip reizen naar de formule 1 te zijn gegaan, wat altijd naar volle tevredenheid was, heeft Corendon besloten geen formule 1 reizen meer te organiseren. Wij met de handen in het haar, maar daar kwam de positieve review van Sportreizen naar voren. Website goed leesbaar, opties goed weergegeven. WIj geboekt vanaf Dusseldorf naar Santa Susanna. Heerlijk hotel Aqua Onabrava, goed eten, fijne kamers. Busreizen en tribunes goed geregeld. Terugreis ook wederom goed geregeld, zowel op heen en terugreis al ingecheckt door Sportreizen. Verschil wat wij opmerkten tussen Stipreizen en Sportreizen is dat Stip er nog een leuke feestavond met DJ na de race in het hotel organiseert. Was natuurlijk met de wedstrijd van het nederlands elftal helemaal super geweest alleen heeft Sportreizen daar niets aan gedaan. Het hotel had wel een zaaltje beschikbaar maar was een beetje een matte voorstelling. Of kwam het door het resultaat. Zo'n feestje verdiend zichzelf atijd terug namelijk. Uit ervaring weten wij dat dit de reis helemaal compleet maakt vandaar ook vier sterren ipv van 5-sterren. Maar qua reis en overige helemaal tevreden en zouden zo weer meer gaan
Walter
Rheden
Vanaf het boeken en onze vragen omtrend de reis ,was allemaal geen probleem. Wij hebben een fijne tijd en race gehad dankzij jullie! Dank jullie wel daarvoor en hopelijk in de toekomst nogmaals! Mvg Ronnie en Emiel
Ronnie Maas
Mierlo