Beste Niek, Dank voor de moeite om ons te voorzien van jouw feedback. Het klopt dat er met jouw boeking in het hotel iets mis was. Per abuis had het hotel de boeking voor een andere datum in het systeem gezet (2 dagen later). Hierdoor was de boeking in eerste instantie niet te vinden. Na tussenkomst van onze collega ter plaatse (via noodnummer) werd de boeking alsnog gevonden en werd een kamer toegewezen. De kamer betrof een 2 persoonskamer met 1 bed, dit terwijl een kamer met 2 bedden voorzien was. Omdat deze niet beschikbaar was, heeft het hotel een 2e kamer voorzien. Dit om praktische oplossing te bieden voor het probleem. Qua check in: de check in tijd was conform afspraak na 15:00 uur, uiteraard verstrekken hotels de kamer eerder indien deze beschikbaar zijn, echter zeker tussen kerst en oud en nieuw is het in Londen extreem druk waardoor hier vaak niet aan voldaan kan worden. Dank voor het gestelde vertrouwen en wellicht tot een volgende darts ervaring! Sportieve groet! Sportreizen.com
Beste Ronnie, Hartelijk dank voor jouw review naar aanleiding van de reis naar Monza afgelopen weekend. Ten eerste worden reviews niet door ons verwijderd; jouw review is gewoon actief, echter wordt pas na 10 dagen zichtbaar op de site. Dit gebeurd altijd bij beoordelingen die een onvoldoende scoren; dit is een policy van Kiyoh om de organisatie de mogelijkheid te geven om zaken te onderzoeken. Ingaande op jouw review; het staat vast dat je ontevreden bent. Uiteraard vinden wij dit erg jammer. Op basis van de onderbouwing wil ik graag onze zienswijze en feedback geven. Hopelijk geeft dit jou een andere blik op de zaak. Schema bussen: Je boekt een georganiseerde groepsreis die in het het teken staat van de F1. Het circuit biedt echter een volledig programma aan van s’ ochtend tot s’ avonds. Als reisorganisatie plannen wij de reis zo dat een groot gedeelte van deze programmering te bezoeken is, echter soms is dit niet het gehele programma. Daarbij kunnen wij tijdens het weekend zelf niet ingaan op persoonlijke verzoeken, juist omdat het een georganiseerde groepsreis is. Toeristenbelasting: Bij het maken van de boeking wordt duidelijk vermeld wat inclusief en exclusief is in de prijsstelling. Zo ook de toeristenbelasting. Deze belasting dient ter plaatse door de gebruiker te worden voldaan. Dit is een gebruikelijke procedure in Italië en was ook vooraf vermeld. Bussen & parkeren: De parking van de bussen was dit jaar helaas niet goed geregeld door het circuit. De drukte was bekend, echter heeft men gebruik gemaakt van meerdere parkings. Hierbij ligt 1 parking centraler dan de andere die men heeft gebruikt. De tijd tussen de parking en zitplaatsen was dan ook 30 (Parabolica) tot 60 minuten (Prima Variante). Als reisorganisatie zijn wij ingedeeld op de parking die is verkregen. Dat er mensen zijn achtergebleven moet wel in de juiste context worden geplaatst. Deze mensen waren allen meer dan 45 munten te laat om de bus te nemen. Uiteraard zijn wij flexibel en zijn wij bereid om even te wachten, echter kan niet van ons en de rest van de groep worden verwacht dat we langer dan 30 minuten wachten op laatkomers. Reisleiding: Jouw ervaring met de reisleiding is helaas niet positief. Uiteraard is dit in een individueel geval mogelijk en betreur ik, echter kan ik aangeven dat deze mensen ook mee zijn geweest naar de overige races die wij aanbieden. Hier werd men juist geprezen om de betrokkenheid en deskundigheid. Uiteraard is het nooit leuk dat een klantervaring negatief is, juist omdat wij zowel in de voorbereiding als de uitvoering alles zo goed als mogelijk organiseren en waar mogelijk bijstellen. Ook worden eventuele tekortkomingen die ons als organisatie te verwijten vallen onderzocht en waar mogelijk rechtgezet. Ik denk je hiermee puntsgewijs een reactie te hebben gegeven en hoop dat ik hiermee enige onduidelijkheden en frustraties heb ik kunnen wegnemen. Bij eventuele vragen / opmerkingen verneem ik graag. Sportieve groet, Sportreizen.com