Voor de eerste keer met sportreizen.com een reis geboekt, naar de f1 in Hongarije, en het was prachtig. Alles prima verzorgd. Heel fijn hotel,midden in het centrum. De reisbegeleiding was perfect. Linda en Demi,een dikke pluim. Was zeker niet de laatste keer bij sportreizen.com Echt een aanrader. Als je veer de reis vragen had,werd je uitstekend geholpen. Dikke 10 voor het geheel.
Rick en Dennis gaven de juiste informatie ivm vervoer etc.
Prima begeleiding. Goede plaatsen op het circuit en een hotel in het centrum van Boedapest.
Wij zijn op de 8=daagse reis naar de F1 op de Hongaroring in Boedapest geweest. Wat een geweldige combinatie. Jammer van het resultaat van Max maar we zijn getuige geweest van een mooie races en hebben de overige dagen heel Boedapest kunnen verkennen. Wat een geweldig mooie stad met veel Romeinse invloeden. Het personeel van sportreizen heeft de reis prima georganiseerd en begeleid en zijn zeer enthousiast en vriendelijk. Extra thanks voor Maikel en quizmasters Demi en Linda die in de bus naar de gp een F1 quiz gaven. Volgende F1 reis zou ik zeker weer bij sportreizen boeken.
Wij waren voor de 2de keer mee Het was fantastisch en alles was goed geregeld . We zaten perfect en konden veel zien vanaf de tribune grandprix 2 . Hotel was goed, locatie was top . Met grote dank aan het team wat mee was . Zij maken de reis compleet. Niek in het bijzonder. We hebben veel gelachen en genoten . Staan altijd voor je klaar met veel enthousiasme en gezelligheid. Ontzettend veel leuke gasten die mee waren . Wij gaan zeker nog een keer mee . Hongarije is een heel mooi circuit.. Geweldige reis
Voor ons (4 personen) de 1e keer dat ik met Sportreizen.com mee ben geweest. Maar het is goed bevallen. Vriendelijk reisleiding. Wel jammer da er geen Shirt bij zat.
Goed geregeld en goede begeleiding.
Met direct contact en snelle responstijden komt sportreizen altijd met een passend oplossing die conform wens en behoefte is.
Was echt een mooie ervaring. Was zeker voor herhaling vatbaar
Een prima hotel, recht tegenover het station, dat was top. Heerlijk ontbijt. De busreis heen en terug naar en van het circuit verliep ook goed, uitstekende chauffeur. Onze reisleider Erwin heeft het ons naar de zin gemaakt. Prettig in de omgang, een luisterend oor en flexibel. Kortom: voor herhaling vatbaar!
Camping op beperkte afstand van het circuit. Lokaal bekende campingeigenaar zet je af bij de ingang van het circuit en haalt je daar ook weer op. Ging allemaal heel soepel. Overdag heerlijk in de herrie van de auto's en 's avonds op de camping in de rust van de Ardennen
We hebben een goed georganiseerde reis gehad. Prima hotel met een uitgebreid ontbijt. De busreis duurde wel wat langer maar daar kon de buschauffeur niks aan doen had meer met slecht aangeven van de route en omleiding. Onze reis leider Erwin was erg prettig zat overal boven op en had ook gevoel voor humor ‘s morgens beginnen met Guten morgen,sonnenschein
Wij waren naar de Grand Prix in België samen met sportreizen. Alles was super georganiseerd, een goed hotel en busreizen met een goeie buschauffeur. Daarnaast was onze reisleider Erwin ook echt een topgozer! Wil overal in meedenken, alles voor je regelen en probeert het voor iedereen een geweldig weekend te maken. Dit is dan ook zeker gelukt! Ik zou zeker nog een keer met sportreizen naar een evenement gaan.
Dit was onze tweede keer op pad met Sportreizen en Erwin van Marwijk. En wat was het weer super geregeld. Erwin is echt een perfecte reisleider. Wat hem uniek maak is dat hij een hele groep prima kan sturen zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Hij maakt het zo enorm gezellig dat iedereen een echt vakantie gevoel heeft. We gaan zeker nog een keer met Sportreizen op pad en hopen dan Erwin weer te zien. Bedankt! Thijs
Reis was goed gepland. Alleen de accommodatie had veel goedkoper gekund.
Alles was precies zoals verwacht. Goede communicatie qua vertrektijden etc en busvervoer was ook volgens verwachting.
alles werd duidelijk gecommuniceerd reisleiding was enthousiast en stond voor je klaar. de bus chauffeurs waren niet zo ervaren en helaas deed de wc het op de lange terugrit niet verder alles perfect
Leuke trip
alles ging goed alleen een klein probleempje bij het terug inchecken maar werdt snel opgelost
Zowel het boeken van de reis als het verblijf in Oostenrijk was perfect geregeld. We werden gastvrij en persoonlijk ontvangen en hebben dit als zeer prettig ervaren.
ik heb ontzettend genoten van mijn eerste F1 live ervaring met naar mijn mening dingen die anders/beter kunnen 1 Bussen echt op tijd laten vertrekken naar circuit Duidelijk aan mensen laten weten tijd is tijd 2 buschauffeurs uit de omgeving of meer ervaring zodat er geen verkeerde afslag wordt genomen waardoor we later op circuit waren 3 misschien als er toch 3 bussen zijn vragen of er mensen zijn die eerder naar circuit willen als dat mogelijk is met voldoende animo
We hebben een hele goed weekend gehad wat zeer goed geregeld was door het team van Sportrijzen. Naast de duidelijke uitleg wat ons te wachten stond bleven ze in de nabijheid voor vragen en ondersteuning.
Vanaf de aankomst met eigen vervoer tot aan het vertrek was alles perfect geregeld. Prima hotel, prima vervoer naar het circuit, goede begeleiding en uitleg over wat en hoe op het circuit. Kan niets bedenken wat er verbeterd zou kunnen worden
Zie hierboven
Willemsplein 5 - 2