Gewoon goed geregeld!

Alles is makkelijk en snel verlopen

• Welk sportevenement heeft u onlangs bezocht? Darts - World Series of Darts

Echt heel goed Darten Ally Pally

Was helemaal top Boeking super gegaan Echt een mega hotel Kaartjes vierel QPR En klapper Sally Pally Dank jullie

Fantastische darts belevenis

Samen met mijn zoon hebben wij een onvergetelijk darts avontuur gehad in London. Alle reisbescheiden en tickets waren op tijd geregeld waardoor alles vloeiend verliep. En voor wie van darts houdt: Een aanrader om het WK in Ally Pally mee te beleven.

Fantastisch!

Mijn vriend en ik hebben een fantastische dartreis gehad naar Londen! We zijn erg goed geholpen door Mark en woonden de kwartfinale en finale bij.

Heerlijke ervaring met 2 aandachtspunten

Bijna alles was goed tot perfect geregeld! Ik ben zeer tevreden. Twee aandachtspunten voor Sportreizen.com: - stop de samenwerking met Easyjet (onvriendelijk personeel, extra kosten door onduidelijke regels, alles bij dit bedrijf staat in het teken van geld verdienen het contrast met andere vliegmaatschappijen is erg groot) - zorg voor een transfer van vliegveld naar hotel bij heenreis

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Alles was super geregeld.

Geen enkel probleem gehad met boeken en ook op de reis zelf geen enkel probleem gehad. Ruim van te voren voldoende informatie gekregen om deze trip goed te kunnen beleven. Volgend jaar zeker weer, waarschijnlijk met nog meer mensen dan dit jaar!

Prima georganiseerd

Reis was prima georganiseerd. Duidelijke communicatie. Prima hotel !

• Kennis en Vakmanschap

Het hotel was minder. Zeer kleine kamer en superklein bed.

excellent organisation, great event

Everything was well-organised and communicated in advance (how to get to hotel and event, what to do, where to pick up tickets etc.)

Alles uitstekend geregeld

Mijn trip naar Londen en WK darts was echt perfect geregeld.

• Kennis en Vakmanschap

Niets aan duidelijkheid te wensen overlatend.

Uitstekend hotel, prachtige plaatsen bij darts en voetbal, alkes ip tijd aangeleverd.

Top geregeld.

Niks anders dan positieve woorden. Op de dag van vertrek kregen we om 05:00 de mail van easy jet dat de vlucht geannuleerd was vanwege het slechte weer. We zouden om 09:15 vliegen vanaf Amsterdam. Ik heb direct het noodnummer gebeld en men was de opties op dat moment al aan het bekijken voor een omboeking. Binnen een klein uur bericht dat we wel konden vliegen via Düsseldorf om 10:20. Direct vertrokken en nu toch de finale kunnen zien. Erg pro actief en meedenkend. Alle documentatie en uitleg was ook prima geregeld en zwaar op orde. Een absolute aanrader!!!

Prima geregeld allemaal

Alles super geregeld. Hotelkamer kan beter. Oude kamer, doucheslang moest ik zelf vasthouden om te douchen.

Darts Ally Palky Londen

Voor de tweede keer geboekt bij Sportreizen.com. In het verleden altijd top geregeld, wat ook de reden was om opnieuw bij hen te boeken. Deze keer ging er bij de avondsessie helaas iets mis met de plaatsen, wat natuurlijk jammer was. Wat voor ons het verschil maakt is hoe dit is opgepakt: de klacht werd serieus genomen, er werd meegedacht en er is netjes een oplossing aangeboden. Dat waarderen wij enorm. Je merkt dat ze hun best doen voor hun klanten. Ondanks het voorval blijven wij zeker positief en zouden we hier in de toekomst weer boeken.

Toppie

Alles was super voor mekaar, op naar volgend jaar

• Kennis en Vakmanschap

Super klantencontact, geen milde prijzen

Perfect klantencontact en er werd ontzettend goed met ons meegedacht. Hotels wel op meer dan een uur van de westrijd-venue. Houd er rekening mee dat al je bagage - ook handbagage - nog bijgekocht moet worden.

Geweldige ervaring

Alles geregeld. Hoefde aan niks te denken. Top!

• Welk sportevenement heeft u onlangs bezocht? Darts - World Series of Darts
  • Kennis en Vakmanschap

Goed geregeld na een miscommunicatie kwa hotel kamer maar top opgepakt door sportreizen!!

Goede ervaring wat ik enorm belangrijk vind is dat het bedrijf goed communiceert met mij maar zeker ook onderling. Wij waren wat later bij het darten en ik werd daarvoor al gebeld over ze me konden helpen. Was niet nodig want wij waren te laat maar dit geeft mij een top gevoel!

• Kennis en Vakmanschap

Buiten dat het evenement (darttoernooi in Ally Pally) echt fantastisch is, heeft Sportreizen echt fijn meegedacht. We hebben een paar weken vóór het evenement de sporttickets een dag kunnen verplaatsen zodat we wat meer rust op de reisdag hadden. Vriendelijk personeel, er waren nog 2 gelijkwaardige tickets beschikbaar. Nog even op de mail gezet zodat het voor iedereen duidelijk was, maar binnen enkele uren kregen we de bevestigingsmail. Volgende keer weer via Sportreizen!

• Welk sportevenement heeft u onlangs bezocht? F1 - Groot-Brittannië

alles prima geregeld

• Kwaliteit N.v.t.

Geweldige midweek

Werden over van alles goed op de hoogte gehouden. Het geregelde hotel (st. Giles hotel) was top. De plekken waren (helaas) aardig achterin en aan de zijkant van de zaal maar over het algemeen was dit geweldig!

• Kennis en Vakmanschap

Uitstekende uitleg en fijne reis

Veel uitleg over de locatie, welke OV haltes e.d. Alles tip top verzorgd.

• Kennis en Vakmanschap

Mooie reis gemaakt. Ga ik zeker nog een keer doen

Rugby Engeland - Nw Zeeland. Top wedstrijd in een top stadion met een top sfeer voor tijdens en na de wedstrijd.

• Welk sportevenement heeft u onlangs bezocht? Rugby - Autumn Internationals
  • Kennis en Vakmanschap

Genoten van begin tot eind en niet alleen van de wedstrijd

Was eerste kennismaking met Dublin/ Ierland. Maar wat een verschil van wedstrijd beleving en mentaliteit van de Ieren vergeleken met ons Is werkelijk een groot feest, zowel in het stadion als in de stad. Dank aan Sportreizen.com voor het verzorgen van de accommodatie en de tickets. Alles was top geregeld.

• Welk sportevenement heeft u onlangs bezocht? Rugby - Autumn Internationals

Fantastische herinneringen!

Gewoon goed geregeld, hierdoor konden wij optimaal relaxed genieten!

• Welk sportevenement heeft u onlangs bezocht? F1 - Anders

Willemsplein 5 - 2