Saaie race helaas, maar toch mooi weekend mede dankzij sportreizen.com.
Maar het kan beter. .De communicatie van de gegevens voor de reis liet lang op zich wachten. .In het vliegtuig geen stoelen naast elkaar, dat hebben we zelf omgezet. Bleek achteraf niet de bedoeling heel raar dat we dan wel zelf kunnen inloggen. .Helaas had de begeleiding niet veel kennis van het evenement zelf, andere aanbieders wisten hun groep te vertellen wanneer welke interviews en hoe aan het eind op het circuit te komen. Puntjes voor verbetering ;)
mooie reis gehad naar de f1 in Barcelona! Heel goed georganiseerd en alles volgens planning. Hele aardige mensen van sportreizen!!!
Prima geregeld, bus transfer, korte loopafstand naar het circuit. Hotel, voor een paar dagen prima. Van het ontbijt hebben we wel gebruik gemaakt, het buffet hebben we overgeslagen en zijn elders gaan eten, keuze genoeg. Tip: Wij zijn op zaterdag vertrokken, na aankomst zijn we eerst langs het hotel gereden om de koffers af te zetten, met de bedoeling om in te checken, echter we konden pas na 14.00 uur gebruik maken van de kamer, dit was toch wel een beetje verloren tijd. Misschien in het vervolg gelijk doorrijden naar het circuit, dan kunnen de koffers in het ruim blijven staan en hadden we wellicht de 3e vrije training nog mee kunnen pakken.
Zonder zorgen de F1 Barcelona ten volle beleefd. Geweldig georganiseerd. Top!
Wij hebben enorm genoten van de reis. Het eten was, maar ik ben kritisch, van matige kwaliteit. Ik denk dat dit mede komt door de enorme aanbod. Veel keuze maakt het niet perse beter
Super weekend mogen beleven. Een combinatie van de goede organisatie en veel vrije invulling is ons zeer goed bevallen...
Niks negatiefs op aan te merken.
Vanuit sport reizen alles tot in de puntjes geregeld. Reisleiding was top en zeer vriendelijk.
Ik heb genoten. Hotel goed Eten heel goed Bussen goed georganiseerd Hele vriendelijke begeleiding alleen de terugvlucht eindigde waardeloos maar daar kon sportreizen niets aan doen.
Boeking vooraf vond ik minder professioneel. Financiele afhandeling en communicatie.
Het was super leuk een paar kleine onduidelijkheden met de bus op de vrijdag maar voor de rest was alles super geregeld. Al je vragen worden snel beantwoord door het personeel van Sportreizen ik denk dat ik volgend jaar weer via sportreizen een circuit ga bezoeken
Alles goed georganiseerd, hotel keurig netjes en goe d eten. Om en in het circuit goed geregeld. 1 min punt is dat de begeleider dennis op de zaterdag zowel heen als terug bus erg luide kroeg liedjes afspeelde wat zeer dat aan je oren en een 8 tal supporters vroegen hierom maar de resterende 30 passagiers vonden het hinderlijk vooral de terug reis omdat deze door de files dik 2 uur duurde. De tweede dag met de andere begeleider ging het perfect.
eerste keer met sportreizen naar F1 , top ervaring zeer goed georganiseerd en begeleid
Alles loopt op rolletjes. Bestellen, leveren, de reis en de beloofde beleving. Onze reisleidster was top en had alles goed onder controle. Dit is onze zoveelste F1 reis en volgend jaar gaan we weer met Sportreizen!
Via sportreizen een week trip gemaakt naar Spanje inclusief bezoek GP van Barce. Alles uitstekend georganiseerd en uitgevoerd. Goede begeleiding door Tom en altijd duidelijkheid bij alles. Zeker aanrader voor een volgende reus naar een GP, wij denken aan Oostenrijk, maar bij hen ben je aan het goede adres voor elke sportreis
Personeel van sportreizen waren vriendelijk behulpzaam maar waar we mee vlogen was een drama Mocht een koffer mee van 40x30x20 die onder de stoel paste dus wij hadden die afmeting en komen we aan moesten we 60 euro per koffer betalen als we de koffer mee wouden nemen in het vliegtuig en betaal je al zoveel voor zo’n reis Wij zijn allemaal lang, hebben gevraagd om een ruime plek bij sportreizen maar nooit antwoord op gehad en loop je in het vliegtuig en zitten de kleinste mensen op zo’n ruime plek dat vind ik ook zo raar
Wel handig om met deelnemerslijsten te werken bij de transfers per bus. Verder als perfect.
Eerst wil ik een groot compliment geven aan Demi,ze is overal goed bij betrokken en gaat geen vraag uit de weg. Echt een gezellige dame die weet waar ze mee bezig is. Alles was verder goed geregeld alleen jammer dat we niet zo’n gezellig feest hadden als bij stip reizen. Maar goed wat niet is kan nog komen. We gaan zeker nog eens met jullie op pad.
Zeer goed verzorgde reis, keurig net Hotel vriendelijke reisbegeleiding
Alles wat ze in de hand hebben tijdens de F1 was goed geregeld Communicatie en updates voor de reis mag evt verbeterd worden. Hadden pas laat info over hoe en wat betreft tickets en inchecken.
Alles heel goed geregeld. Transfers, locatie, in 1 woord TOP!!!!!!
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem