Alles was tot in de puntjes goed geregeld, op tijd alles binnen en goed geregeld. Hotel was prima op het avond eten na. Erg eentonig en weinig variatie. Gelukkig in de buurt veel goede restaurants die dit goed maakte.
Sportreizen bood ons zeer professionele organisatie en uitstekende begeleiding onderweg. Wij hebben er een vakantie van gemaakt waarbij we 2 dagen op het circuit hebben gezeten en de overige dagen gevuld hebben met tripjes naar Barcelona en wandelingen langs het strand. Voornamelijk de prijs/kwaliteit-verhouding vonden wij bijzonder goed. We hadden voor deze prijs niet verwacht dat het hotel zo comfortabel zou zijn inclusief iedere dag een uitgebreid ontbijt aan het begin van de dag en uitgebreid buffet aan het eind van de dag. Boven op het dak van het hotel bevindt zich het zwembad met (veel) goede comfortabele ligbedden en een bar waar je gezellig kon zitten. Al met al hebben wij een top vakantie gehad waarbij we aan alle kanten werden ontzorgd door Sportreizen. Hierbij moet je denken aan heldere uitleg & begeleiding, persoonlijke aandacht, tips t.b.v. dagexcursies & vervoersmogelijkheden en vermaak/water onderweg naar (in ons geval) het circuit van Barcelona.
Geweldige reis naar F1 Barcelona gehad met Sportreizen. Alles tot in de puntjes geregeld. Gezellige reisleider erbij. Echt een aanrader
Goed geregeld mbt transfers accomodatie en info ivm afwijken van programma.
Alles super geregeld, met geen verplichtingen
Vanaf de heenreis tot de terugreis was alles perfect geregeld, en de host op de locatie was ook echt een topper!
Onlangs een 4-daagse reis arrangement geboekt naar het Catalunya circuit in Barcalona. De tickets, bus transfer en uitleg hierover van reisleider Pieter was perfect geregeld. We hebben dan ook ‘onvergetelijke’ mooie 2 dagen gehad. Echter wel 1 groot minpunt was het hotel Papi. Het verblijf aldaar was rampzalig dat dit eigenlijk tekort doet aan een goed georganiseerd 4-daagse reis. -De kaners zijn enorm gehorig, muren zijn flinterdun. Je hoort letterlijk alles wat de buren zeggen, alsof ze zelf in je kamer staan. -Ander minpunt was het oorverdovende lawaai vanuit de discotheek naast het hotel,deze was niet geluidsdicht want je werd je bed uitgeblazen door het zeer harde bass volume gedurende de nacht. Met als gevolg brakke nachten. Doordat we 2 nachten niet hadden geslapen, hebben we op zondagavond (direct na terugkomst vd race) eerder uitgecheckt om in een ander hotel te overnachten. Dat we al voor deze nacht hadden betaald, was dan maar zo. Bij het uitchecken werd niets gezegd/gevraagd naar de reden van het eerder uitchecken, door de receptioniste. Ondanks dit ene teleurstellend element zijn we verder beiden erg enthousiast over de rest vd organisatie. Vandaar een lage score van 6, omdat het hotel ons inziens evenzo belangrijk is. Mvg Dennis & Joan Draaisma
Goed georganiseerd weekend, alles was voor elkaar. Alleen een tip, houd rekening met het weer (poncho’s).
Alles prima geregeld bij sportreizen
Alles van begin tot eind prima verzorgd. Duidelijke communicatie, behulpzaam, juiste begeleiding.
In een woord GEWELDIG. Hartstikke goed geregeld; alles klopte, de heenreis, de busreis naar het hotel en de dagen naar het circuit, het hotel en natuurlijk niet te vergeten de begeleiding (Demi) . Het enige wat niet goed is verlopen is de terug aankomst op vliegveld Dusseldorp. Eerst konden wij niet uitstappen omdat er iets mis was met de vliegtuigtrap. Toen dit euvel was verholpen en wij in de aankomsthal kwamen ging plotseling een alarm af en werden wij passagiers opgesloten in deze hal. Waarom dit gebeurde is niet duidelijk!! Maar ook niemand die ons iets kwam uitleggen of vertellen. Een duidelijke tekortkoming dus. Jammer zo een afsluiting van een geslaagd weekend.
Alles was duidelijk en super goed geregeld. Zeker een aanrader om via sportreizen.com een reisje te boeken!
alles netjes voor elkaar, lijkt erop dat ze dit niet alleen doen om geld te verdienen, maar ook om de klant een goede ervaring te geven
Goed georganiseerd. Heldere informatie vooraf en tijdens de reis. Prima reisbegeleiding door Jos! Hotel daarentegen rampzalig. Ontbijtbuffet op het eerste oog heel compleet, kwaliteit matig. Dinerbuffet: smakeloze happen, ronduit slecht. Capaciteit eetzaal onvoldoende voor aantal hotelkamers, lange wachtrijen voordat je kan gaan eten. Vraag paar tientjes extra voor een beter hotel!
Nadat Imola werd geannuleerd kreeg ik binnen een paar uur bericht met diverse keuzemogelijkheden. Wij hebben gekozen voor omzetten naar Spanje en gelijk geregeld. Het geld wat we nog tegoed hadden stond binnen een paar dagen op de rekening! Uitzonderlijke service
F1 reis naar Barcelona gehad. Was erg goed geregeld allemaal. Transfers, tickets, begeleiding, hotel, etc. Etc. Persoonlijk vond ik de hotelkamer niet voldoende (kan aan mij liggen), dus heb ter plaatse een ge-upgrade kamer geboekt (zgn superior room). Die was uitstekend! Overall: Prima geregeld en aan te bevelen!
Mijn zoon en ik hebben een mooi weekend gehad op het circuit van Barcelona. En de stad Barcelona bezocht.
Mooi weekend ,goed geregeld door sportreizen.com Het avondeten in het hotel was niet lekker. Niet warm en smaakloos. Dat is een minpuntje en de airco in de (te kleine kamer) maakte wel lawaai maar gaf geen koude lucht. Er hing continu een rioollucht. Nee de kamers en het restaurant was echt niet goed.
Naar de grandprix van Barcelona geweest, totale reisduur 5 dagen. Bij alles zijn we ontzorgt, vanaf het inchecken in het vliegtuig tot en met flesjes water in de bus. Enthousiaste reisleiding waarbij je ook altijd vragen kon stellen. Dit was mijn eerste ervaring met Sportreizen, maar zeker voor herhaling vatbaar!
we hebben een leuk weekend gehad, het hotel was prima en de organisatie was ook keurig geregeld.
Alles was goed geregeld, geen opmerkingen verder.
Goed geregeld, geen gedoe
Willemsplein 5 - 2