Alles tot de puntjes en duidelijk geregeld. In de toekomst zeker nog een keer een sportreis met deze organisatie.
Het was allemaal goed geregeld qua communicatie vooraf en tijdens de reis. Leuke en behulpzame reisleiders! Tim en Erwin, bedankt hiervoor! Zou het zeker andere mensen aanraden die een goed geregeld sportevenement in het buitenland willen boeken. Groeten Bas en Nora
Met Sportreizen naar de F1 in Hongarije geweest. De reis was tot op de puntjes verzorgd. Alles verliep enorm soepel en zeer goede begeleiding. Naast een fantastische ervaring oo het circuit was het met de groep ook nog eens heel gezellig. De plaatsen op de tribune waren perfect. Ik zou sportreizen aan iedereen aanbevelen.
Prima geregelde reis naar Budapest gehad. Super Hotel geweldige begeleiding ter plaatse. Kortom. Zeker weer.
Goed en xompleet geregeld goed hotel en begeleiding
Alles was prima geregeld. Transfers van/naar vliegveld en van/naar circuit prima. Hotel was prima. Supertevreden dus. En een superrace van Max gezien.
Wij zijn erg tevreden over Sportreizen. Zojuist teruggekomen uit Boedapest waar we een geweldige race van Max Verstappen hebben mogen meemaken. Door de goede begeleiding en organisatie vanuit Sportreizen zijn we geheel ontzorgt de afgelopen dagen. Vriendelijke en enthousiaste reisbegeleiders. Wij gaan zeker nogmaals een reis boeken via Sportreizen!
We hebben een leuk weekend gehad en wat we volgend jaar zeker gaan herhalen. Welk circuit weten we nog niet, maar gaan doen we zeker.
Positief. 1 verbeterpunt: communicatie door de reisleider ter plaatse kon beter tijdens vrijdag en zaterdag.
We hebben een volledig georganiseerde formule 1 reis geboekt naar Silverstone. De reis van uitstekend georganiseerd en de reisleiding ter plekke was erg leuk en betrokken.
Top weekend gehad
Wij zijn met Sporreizen naar Formule 1 Graz Oostenrijk geweest. We zijn met eigen vervoer gaan reizen. Hotel was prima, basic en netjes. Vriendelijk personeel. Transfer van hotel naar circuit was goed geregeld. Echt zorgeloos op vakantie.
Goede tribunekaarten en een hele goede rustige camping Pavilion net buiten Silverstone.
goed georganiseerd, duidelijke omschrijving route. Klasse!!!
Goede communicatie en fijn dat er ook iemand ter plekke is voor vragen en/of begeleiding
Alles was goed geregeld, dat van Gerwen de Dart Premier Leaque won, deed dat extra schepje bovenop
Alles top geregeld door Sportreizen Enige smet was de slechte organisatie van de grandprix, maar dat is buiten schuld van Sportreizen
Voortreffelijk
Ondanks het niet meekunnen van mijn zoon heeft sportreizen er alles aan gedaan om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Hier zijn ze absoluut in geslaagd. Volgend jaar weer dezelfde trip met deze organisatie.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem