Na zoveel goede reactie gelezen te hebben dacht ik dat zit wel goed om met sprotreizen.com naar de GP van Catalunya te gaan. Helaas niet was minder waar. We hadden 3 dagen circuit bezoek geboekt. Op vrijdag begonnen de eerste klassen om 9:30 te rijden, wij vetrokken om 11:30 naar het circuit, jammer had toch wel wat meer mee willen pikken (kaarten zijn duur genoeg) Bij vertrek vanuit het hotel werd er mede gedeeld dat men dit jaar voor bus parking c had gekozen, deze lag gunstiger, Bij aankomst bij het circuit bleek de parking onder aan het circuit, looptijd naar de G (orange) tribune minimaal 25 minuten. Bus terug naar het hotel 19:00, dit terwijl de laatste klasse om 19:25 de kwalificatie reed. Zaterdag vertrek vanuit hotel 9:45, top netjes op tijd op het circuit (na de ochtendwandeling van 30 minuten) vertrek vanaf circuit 17:15, dit terwijl de f1 kwalificatie tot 17:00 duurde, na aandringen werd deze tijd verruimd naar 17:45, bij aankomst op de parkeerplek (17:50) was onze bus toch alvast vetrokken, gelukkig konden we met andere bus retour (Teun nog bedankt), dit was niet alleen een bezoek aan een race maar het vervoer was dusdanig gepland dat dit ook een race op zich was. Zondag vertrek uit hotel 09:45, wederom goed. Vertrek vanaf circuit gepland om 17:30 met uitloop bij podium plaats van Max van een half uur, jammer als je fan bent van een andere coureur. Tenslotte was het jammer dat er op zulke warme dagen geen afspraak was gemaakt met de vervoerder om voor gekoeld drinken te zorgen in de bus (m.u.v. bus 7), dit had het defect aan de airco misschien wat dragelijker gemaakt.
Beste Andre, Dank voor jouw uitgebreide reactie. Vervelend te lezen dat wij niet volledige hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen. Graag ga ik in op de door jouw vermelde punten. Zoals je aangeeft hebben jullie gebruik gemaakt van een georganiseerde reis naar de F1 van Spanje. Op basis van dit programma hebben wij de tijden van de shuttles bepaald. Hierin richten wij ons met name op de Formule 1 en Formule 2. Op de vrijdag was de vrije training pas laat op de middag, zodoende is hierop de busreis ook later in de ochtend in gepland. Op de zaterdag was de terugreis om 17:45 uur voorzien, oftewel 45 minuten na het einde van de kwalificatie voor de Formule 1. Het klopt dat wij gebruik maakten van bus parking C, dit was echter geen keuze, maar vanuit het circuit zo georganiseerd. Net als vele andere reisaanbieders hebben ook wij gebruik moeten maken van deze parking. Dit omdat bus parking A (direct bij de toegangspoort 1) te weinig capaciteit had voor alle bussen. Nadeel van deze parking is dat het voor de G stand ongeveer 30 minuten lopen was. Dit in combinatie met de ongebruikelijke hitte, en de zeer slechte routing en logistiek vanuit het circuit, erg vervelend. Hierop hebben wij helaas dan ook geen invloed gehad. Wij begrijpen het punt mbt het water, echter is het voor een bus niet mogelijk om water te koelen indien deze stilstaat. Daarbij zou hierin het circuit de genoeg verkooppunten van water moeten bieden, echter heeft hierin tekortgeschoten. Tevens was op parking C ook een restaurant gevestigd, Vienna, waar mogelijkheden waren om water aan te schaffen. Vanwege de warmte hebben wij wel water uitgedeeld op de bussen voor de heenreis. Het defect aan de airco was uitermate vervelend en pas op de terugreis op zondag geconstateerd, op dat moment was er helaas geen mogelijkheid het mankement te verhelpen. Zoals je aangeeft was het helaas niet foutloos, echter hebben wij als team waar mogelijk direct zaken bijgesteld en aangepast. Wij danken jouw voor het gestelde vertrouwen. Sportieve groet, Sportreizen.com
Geboekt via Sportreizen.com voor F1 van Spanje in 2022. Duidelijke en tijdige communicatie vooraf. Zelfs een super nette upgrade aangeboden gekregen na overboekte vlucht. Een dag eerder heen en dag later terug, voor dezelfde prijs. - Soepel verlopen heenvlucht - In Spanje alles perfect geregeld qua vervoer van vliegveld naar hotel. Minimale wachttijden. - Pendelbussen tussen hotel en circuit superstrak geregeld. Afspraken worden nagekomen. - Hotel prima, het eten (Hotel Reymar te Malgrat de Mar) was wat minder. Wij hebben er weinig gebruik van gemaakt om die reden. Al met al top geregeld. Wij boeken de volgende keer zeker weer met deze organisatie.
Hele toffe reis!! Hotel lag wel ver buiten de stad. Verder goed geregeld!
Top ervaring met sportreizen voor de reis naar de GP Imola. Kaarten waren goed, staf van sportreizen hielp me goed bij het verplicht regisitreren van de kaarten bij de grand prix. Hotel op loopafstand van de trein van Bologna naar Imola. Perfecte beschrijving over de reis, tickets, hotel. Ga Sportreizen zeker weer gebruiken bij volgend bezoek aan de F1.
Snelle respons op vragen en duidelijke informatie meegekregen voor de reis. Goed hotel in Bologna geregeld waarbij vervoer van en naar stadion met trein vlotjeds verliep. Tribuneplekken waren goed met goed zicht op Rivazza en het wedstrijdscherm.
We hebben een mooie tijd gehad in Dublin. Leuke stad, prima hotel in city center op loopafstand van alles. Topkaarten voor Premier League of Darts. Wij zijn tevreden.
Goeie organisatie, goeie plaatsen in de zaal!
Alles wat in de informatie staat klopt ook. Geen verrassing.
Last minute Abu Dhabi om de ontknoping van de F1 in 2021 te zien. maandagochtend eerste contact, woensdagmiddag vliegen. Gezien de weinige tijd was is er voortvarend gehandeld, waarvoor alle lof. Alles omgeboekt en goed geregeld. Daar aangekomen door de gids opgewacht. Gids was erg aardig wist ook het nodige te vertellen, wel had ik af en toe moeite met het begrijpen van haar Engelse uitspraak. De reis zelf was supergoed verzorgd, alle transfers en extra activiteiten waren goed geregeld en eigenlijk was alles optioneel. Indien je wat anders wilde doen, was dat (uiteraard) helemaal prima. Alleen voor de terugreis om 04:30 uit je bed viel wel wat tegen....
Vlucht, transfers, hotel goed geregeld Met de gids erbij alles duidelijk, Ondanks de corona omstandigheden wat al niet makkelijk is toch een zeer fijn verblijf gehad
Net sportreizen.com naar de ontknoping van het F1 seizoen in Abu Dhabi geweest, wat een belevenis! Reis was prima georganiseerd en dat is geen sinecure in deze tijd: goede info vooraf, PCR test in het hotel en een plaatselijke reisgids die goed Engels beheerste. Prima verlopen!
Goed georganiseerd.
Alles was top geregeld. We hoefden alleen nog het eten zelf te regelen. De communicatie was duidelijk vooraf en tijdens de reis. Als er dan wel onduidelijkheden waren, was het contact makkelijk en snel.
het enigste minpuntje was, na een lange en vermoeiende dag lang wachten voor het inchecken bij het hotel ondanks het telefoontje dat onze reisleider Tim Wormskamp pleegde met de vraag om exte met ra balie medewerkers omdat met 45 man in wilde checken
Super goed georganiseerde reis naar de GP Monza. Locatie van het hotel was ook perfect
Leuke trip gehad. Leuke reisleiding en dat alles in een hele mooie stad: Milaan! De organisatie in Monza op het circuit was niet heel best, dat lag echter buiten de controle van Sportreizen.com Alles goed geregeld, geen zorgen. Een reis met Sportreizen.com is aan te bevelen!
Jongens op lokatie hebben er alles aan gedaan om het een ieder naar zn zin te maken. Los daarvan is het campinglife minder aan mij besteed maar dat staat los van de prestatie wat sportreizen heeft geleverd!
top!
Het was erg gezellig op de camping met Savonds een kampvuur. Pendelbusjes werkten perfect van en naar het circuit. Grote voordeel was dat we na de race makkelijk konden wegkomen omdat we geen last hadden van de verkeerschaos in Francorchamps. Volgend jaar komen we terug!!!!!
Alles tot.in de puntjes verzorgd. Uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Hier gaan we vaker meer naar de F1 kijken!
De begeleider was attent en speelde goed on op het weer dat in Spa dramatisch was.
De vragen die er waren werden snel en adequaat opgelost. De service en de communicatie was prima. Ook op de locatie prima service.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem