Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en zorgvuldige verpakking. Het bestelproces verloopt eenvoudig en de communicatie is duidelijk. Het persoonlijke kaartje geeft een warme touch aan de ervaring. De algehele indruk is positief.
Tevreden over levering en snelheid van afhandeling
19 July 2026
Rob
Tilburg
Snelle levering, zorgvuldig ingepakt en kwaliteitsproduct!
15 June 2026
Ans
Wijchen
Mijn bestelling is keurig & snel verzonden. Bijzonder goed verzorgd ingepakt! Goed product ook!
29 May 2026
S.
Gorinchem
Zorgvuldig verpakt, als een cadeautje voor mezelf.
7 May 2026
Carien
Eindhoven
Komt de gemaakte afspraken direct na. Snelle levering.
3 May 2026
Rob
Berkel-Enschot
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Rob
Maaike
Fijne producten en een zeer snelle levering
24 April 2026
Diana
K
Wat fijn om te horen, dank je wel! 😊 We doen ons best om alles met zorg én snelheid bij je te krijgen, dus superleuk dat je dat zo ervaart. Heel veel plezier met je aankoop!
Heel prettig. En superlief ingepakt met persoonlijk kaartje erbij, zo lief
20 April 2026
Wilma
Monnickendam
Wat een lieve woorden, dank je wel! 💛 We vinden het juist extra leuk om je bestelling persoonlijk te maken, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren. Hopelijk geniet je er volop van!
Nadat mijn kapster geen pur hair meer gebruikte op zoek gegaan naar iemand die het nog verkocht. Nu al aantal keer besteld. Levering is altijd snel. Netjes verpakt en altijd een handgeschreven kaart erbij.
12 January 2026
Francis
Tilburg
Bestellen is simpel en snel geregeld
19 December 2025
Jolanda
Zevenbergen
Geweldige ervaring, leuke reactie van de de verkoper erg leuk. Leuk ingepakt. Stukje persoonlijker door dat er een kaartje bij zat.
19 November 2025
Joep
Overasselt
Hoi Joep
Super bedankt voor je mooie beoordeling!
Maaike
Goede aankoop gedaan, want het produkt wat ik zocht is bijna nergens te koop. Blij mee. Snel geleverd
16 November 2025
Rina
Edam
Dankjewel Rina!
Maaike
Producten heel leuk ingepakt met strik er omheen en een mooi kaartje erbij met persoonlijk geschreven..... succes met product en de groetjes .
23 October 2025
Cora
Wilnis
Ik heb erg goede ervaring met de webshop ByMaaike. Goed advies en bestellen gaat zeer makkelijk. De persoonlijke note bij de bestelling is erg bijzonder. Je pakt echt een kadootje uit.
3 October 2025
Yvette
Waalwijk
Goed product, snelle levering, netjes verpakt en persoonlijk berichtje er bij!
28 August 2025
Ans
Wijchen
Snelle levering en prettige communicatie. Attent kaartje bij de levering.
17 July 2025
Zier
Monster
Al paar keer haarproducten besteld. Word snel geleverd, zit netjes verpakt, en een persoonlijk geschreven kaartje erbij, dit maakt de bestelling echt af.
9 June 2025
Francis
Tilburg
Snelle levering en goed product
14 April 2025
S.
Gorinchem
Hele goed service en mijn pakketje heb ik al heel snel ontvangen
4 April 2025
Anne
Hoogblokland
Hoi Anne,
Wat fijn dat je pakketje snel binnen was! We proberen het altijd dezelfde dag nog te verzenden maar zijn daarbij natuurlijk ook afhankelijk van PostNL.. dus misschien verdienen die in deze dan ook een compliment ;-)
Maaike
Snelle levering. Altijd persoonlijk bedankje bij de bestelling.
11 March 2025
Jacqueline
Leiderdorp
Hoi Jacqueline,
Dank voor je waardering! Onwijs lief!
Maaike
Je besteld een product Verwacht een pakketje En krijgt een kadootje By Maayke , niet alleen in mooi papier met zorg verpakt , ook nog een strik en ook nog een kaart! Er blijven mensen die van hun werk houden dat spat ervan af
10 March 2025
zoe
Amsterdam
Hoi Zoe,
Wauw, wat een schitterende beoordeling! We doen ons best om er "een momentje" van te maken, wat fijn dat jij het in ieder geval zo hebt ervaren! Je hebt ook 100% gelijk dat ik van mijn werk hou, superleuk dat je het zo weet te waarderen.
Maaike
Goed advies Snelle levering.. Persoonlijke note met kaartje bij de bestelling is erg bijzonder.
7 March 2025
Yvette
Waalwijk
Hoi Yvette,
Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn te horen dat je blij bent met je advies.
Hele goede service
12 January 2025
Conny
Made
Nog bedankt voor het mooie cijfer Conny!
Goede snelle levering
4 January 2025
Nicky
Schijndel
Dankjewel voor jouw mooie cijfer Nicky!
Ik heb zelden met on line iets bestellen zoooo’n goede webshop meegemaakt dan dit. Het begon al bij de feedback met bestellen met uitleg dat bestelling paar dagen later kan zijn. Ik kreeg mijn bestelling keurig op tijd met heeel mooi ingepakt en een superleuke kaart erbij. Wat een geweldige service!!! Echt een dikke 10 waard als cijfer!❤️
23 December 2024
Karin
Amersfoort
Wauw!
Bedankt voor deze fantastische review Karin!
Hier worden wij heel blij van. 🥰
Maaike
Snelle levering en persoonlijke noot bij het pakketje.
2 October 2024
Stefanie