Al paar keer haarproducten besteld. Word snel geleverd, zit netjes verpakt, en een persoonlijk geschreven kaartje erbij, dit maakt de bestelling echt af.

Snelle levering en goed product

super snelle service!

Hele goed service en mijn pakketje heb ik al heel snel ontvangen

Prima webshop

Snelle levering. Altijd persoonlijk bedankje bij de bestelling.

Uitmuntend

Je besteld een product Verwacht een pakketje En krijgt een kadootje By Maayke , niet alleen in mooi papier met zorg verpakt , ook nog een strik en ook nog een kaart! Er blijven mensen die van hun werk houden dat spat ervan af

Goed advies Snelle levering.. Persoonlijke note met kaartje bij de bestelling is erg bijzonder.

Bestelling gedaan. Werd direct bij mij thuis bezorgd.

Hele goede service

Goede snelle levering

Beste ervaring ooit!

Ik heb zelden met on line iets bestellen zoooo’n goede webshop meegemaakt dan dit. Het begon al bij de feedback met bestellen met uitleg dat bestelling paar dagen later kan zijn. Ik kreeg mijn bestelling keurig op tijd met heeel mooi ingepakt en een superleuke kaart erbij. Wat een geweldige service!!! Echt een dikke 10 waard als cijfer!❤️

Snelle levering en persoonlijke noot bij het pakketje.

Snelle levering en producten van kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit, mooi verpakt en persoonlijk woordje er bij!

Attent

Attent

Goede,snelle service

Wat een super service! Producten heel snel in huis,en het leukste vind ik dat het met een persoonlijk kaartje en leuk ingepakt thuis gestuurd word.! Alsof ik Maaike persoonlijk ken ☺️

Persoonlijke en fijne webshop!

Fijne producten voor een goede prijs en altijd een feestje door de persoonlijke touch die de eigenaren toevoegen aan de bestelling!

Bestelling goed en snel geleverd

Goede verzorging met een leuk kaartje erbij

Snelle verzending, verzorgd en gezellig verpakt

super snelle levering en heel mooi en netjes verpakt, echt top!

Fijne producten en fijn persoonlijk contact

Ik had specifieke producten nodig die niet op voorraad waren. Maaike doet haar best om toch de door mij gevraagde spullen via haar leverancier te verkrijgen wat uiteindelijk ook gelukt is. Tot slot kreeg ik alles mooi verpakt en met een persoonlijk kaartje thuis geleverd. Blij mee.

Snelle bezorging, goede service

Mijn bestelling was er na 1 dag. Producten zien er goed uit. Schept vertrouwen.

Topshop!

!

Goede producten, mooi en met liefde ingepakt, snelle levering!!

Snelle verzending . De volgende dag al in huis en super leuk ingepakt. Bedankt Maaike.

SUPER!!!

Snelle levering, alles met zorg verpakt. Een feestje om het uit te pakken!!!!

Heel blij met producten en op tijd bezorgd

Oesterzwam 25

4758CA Zevenbergen