Erg prettig

Snel gereageerd op mijn telefoontje en snelle levering. Keurig en netjes verpakt.

Vriendelijk

Snel en vertrouwd

Snelle levering en het persoonlijke kaartje wat erbij zat vond ik ee hoogtepuntje. Voelt meteen vertrouwd ...

Snelle reactie, snelle verzending. Kortom prima!

Snelle reactie, snelle verzending. Kortom prima!

Snelle correcte levering!

Niet eerder zo'n mooi, smaakvol, ingepakte bestelling thuis geleverd gekregen!! Bedankt

Ik voelde me bijna jarig!

Ik had een hele kleine bestelling gedaan, die na 1 werdag al bezorgd werd. Netjes in een doosje met daarin het product wat weer verpakt was met een mooi roze papiertje en een raffia strik eromheen. Daarbij zat een leuke kaart met een lieve handgeschregen boodschap. Ik werd er helemaal blij van!

heel goed

Supersnelle levering. En altijd een lief bedankkaartje erbij met een leuke tekst. Top !

Snelle bezorging

Wat n verrassing. Zo leuk ingepakt en een lef kaartje. Bedankt

Top bedrijf!

Een dag na bestelling mijn pakketje chique verpakt ontvangen. Leuk extraatje, een hand geschreven kaartje met bedankje voor de bestelling ,maakt het extra leuk.

Super goed

Was snel geleverd binnen 1 dag

Oké.

Ik heb de pur hairschuim snel ontvangen maar heb nog geen factuur gehad , dus ook nog niet betaald.

Fantastisch en snel.

Het leek wel of ik een cadeautje kreeg, zo leuk ingepakt. Dank je wel

Uitstekende webshop!

Leuke persoonlijke touch aan de bestelling en snel geleverd!

Super snelle levering

Snelle levering in een mooie en degelijke verpakking.

Mijn favoriete oogpotlood besteld bij Maaike. Oorspronkelijke leverancier zou nez leveringsproblemen hebben. Bij Maaike stond het product gewoon op hun overzichtelijke pagina,snel geleverd in een degelijke en leuke verpakking.

Goed verzorgd

Snelle levering, mooi ingepakt en een vriendelijke groet. Daar is aandacht aan besteedt en dat geeft een goed gevoel.

Prima'webshop. Snelle levering en leuk verpakt

Oesterzwam 25

4758CA Zevenbergen