Hele goede en snelle service!

Na fijn mailcontact een order gedaan. Iets was niet op voorraad. Ze ging het meteen bij de leverancier bestellen en toen het binnen was appte ze dat het binnen was. Ik had mn bestelling gedaan in de webshop en de volgende dag had ik het al binnen.

Supersnel geleverd zeer tevreden

Ik moet de producten nog gebruiken

Snelle levering en top product

Fijn, snel en precies wat ik wilde

Geweldig persoonlijk advies!

Een persoonlijk advies met echte belangstelling!Snelle levering en prachtig verpakt!Een aanrader!

Super !

Altijd snel verstuurd en netjes ingepakt met een persoonlijke note echt super webshop

Super!!

Goede producten, netjes ingepakt, persoonlijk bericht er bij en super snelle levering!

Supersnelle levering topproducten

Gisteren besteld en vandaag al binnen. Super tevreden over oogschaduwstick, zonder met poeder te morsen een perfect resultaat. Zo ook de wenkbrauwstick, ik heb eindelijk volle wenkbrauwen in een oogwenk. Het wordt als een cadeautje voor jezelf geleverd. Tevens een leuke kaart erbij als dank voor jouw bestelling

Hele goede persoontje service

Onverwacht leuk!

Niets bijzonders besteld, maar dan ontvangen als een leuk presentje met een kaartje. Klantenreis op niveau 10plus!!!

Gewoon prima

Volgens verwachting

Is heel goed

Tevreden

Snelle levering, mooi ingepakt . En leuke kaart erbij met de hand geschreven. Voor herhaling vatbaar om te bestellen

Komen beloftes na

Erg klantvriendelijk en attent.

TOP!

Altijd super snel in huis, leuk ingepakt en met een gepersonaliseerd kaartje erbij. Deze keer zelfs een cadeautje bij mijn bestelling mogen ontvangen. Lennart & Maaike, bedankt!

Fantastisch advies en hele mooie producten

Fijne en overzichtelijke webshop met mooie en degelijke producten. Erg goed advies wanneer daar om gevraagd wordt.

Snelle levering, vriendelijke service!

Snelle levering, vriendelijke service en leuk verpakt!

Top service !

Zeer snelle en persoonlijke service door Lennerd en Maaike!

Snelle en correcte levering

Goede en vriendelijke service!

Geweldige webshop

Super fijne webshop Fijne producten, snel thuis , als je uitpakt heb je allerlei cadeautjes Zeer klant vriendelijk en behulpzaam Kortom een zekere aanrader

Dank je wel Maaike en Lennard, voor jullie snelle levering(zoals altijd eigenlijk). Mijn produkten waren ook dit keer leuk en verzorgd ingepakt, met als extraatje een attent kaartje erbij. Top!

Uitpakken is een feest !!!!!

Producten mooi ingepakt met n strik. Leuke kaart erbij als bedankje. Top !!!!

Super tevreden!

Is al de tweede of derde keer dat ik iets besteld heb bij PUR-HAIR.nl en ik ben super tevreden! Producten waren zelf nog mooi ingepakt & met een handgeschreven kaartje erbij!

Geweldig om al die cadeautjes uit te mogen pakken

Twee keer nu besteld Snel thuis en alles als cadeautjes ingepakt Super

Snel, verzorgd, altijd netjes verpakt

Snel geleverd super verpakt als cadeautjes Helemaal geweldig

Oesterzwam 25

4758CA Zevenbergen