Pluspunten

Snelle, goede en vriendelijke service.

Pluspunten

- Persoonlijke aanpak in communicatie - Duidelijk overzicht van hun beschikbare producten - Komen de afspraken altijd zeer goed na

Heb ik eigenlijk niet. Toen ik mijn eerste bestelling deed wilde ik drie tubes hebben en ik kon er maar twee bestellen...daardoor moest ik verzendkosten betalen. Maaike kwam zelf via mail en telefoon dat ik er voor drie zou betalen en dat zij de derde achteraf leverde zonder er dus transportkosten voor hoeven te betalen. Dit was een super service en nu zie ik dat ik er ook meer kan kiezen per product.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie en luxe verpakt

Pluspunten

Het pakje werd snel bezorgd, met persoonlijk bedankje erin en alle producten gezellig als cadeautjes ingepakt. Zo is online shoppen toch wel heel erg leuk! ♡

Niets te verbeteren!

Pluspunten

Een heldere site, een eenvoudige bestelprocedure en correcte levering.

Pluspunten

Super goede en fijne producten! Voor iemand die overal allergisch voor is en lastig slap haar heeft, wat makkelijk beschadigd is , is pure haire echt super fijn!

Pluspunten

Heel tevreden over de producten. Ik gebruik de shampoo, conditioner, mousse, shine Amplifier en de haarspray. De producten zijn heel zuinig in gebruik waardoor het zeker niet duurder is dan andere merken. Daarnaast zijn ze ook heel prettig in gebruik.

Pluspunten

Snelle levering. Leuk dat het met aandacht is ingepakt, dan lijkt het net een cadeautje voor jezelf:) Fijn merk, Pur Hair!

Pluspunten

Levering komt altijd op tijd aan. De service is goed

Misschien iets meer kenbaarheid geven over de shop en mogelijk om te bestellen

Pluspunten

Supersnelle levering!!

Pluspunten

Ik gebruik diamond drops van Pur Hair en ik ben er zeer tevreden over. Trekt snel, is niet vet en ideaal voor droge punten.

Pluspunten

Snelle levering, levering op factuur

Meer productspecificsties om zo beter te kunnen kiezen

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Levering was super snel

Blijf zo door gaan

Pluspunten

Snelle levering, elk artikel wordt mooi verpakt, kaartje met persoonlijk bedankje bij je bestelling, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Top !

Geen. Alles naar wens.

Pluspunten

Al diverse keren een bestelling gedaan. Heel erg blij dat ik na jaren lang zoeken en diverse producten te hebben uitgeprobeerd mijn ideale stylingproduct heb gevonden. Na bestelling heb ik het altijd heel snel binnen. Echt een top service! En dan net dat extraatje qua inpakken van je bestelling. Mooi papiertje en tasje. Zo wordt een stylingsproduct echt een kadootje voor je haar. Het is een mooie en overzichtelijke webshop.

Ga zo door!

Pluspunten

Het is altijd weer een feest om de producten van PUR-HAIR mooi ingepakt thuis bezorgd te krijgen. En door het te gebruiken heeft mijn haar zijn glans weer terug! :)

Pluspunten

Service, contact, verzending (O wat zag het er mooi uit!), de producten zelf en de filosofie erachter! Alles dus: ik ben spontaan vaste klant

X

Oesterzwam 25