Hoi Jaouad, Zeker in het hoogseizoen kan het inderdaad voorkomen dat een motor welke je graag wilt huren al geboekt is en je dus een melding krijgt dat je de motor niet meer kan huren. We werken er momenteel aan om dit duidelijker op de site te vermelden waardoor er geen verwarring over kan ontstaan. Dank voor de feedback!. Groet, Team MotoShare
Beste Vincent, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad wegens een motor met technische mankementen. Zoals we op onze site en bij de klantenservice vermelden kan je in dat geval gebruik maken van onze pechhulp via RoadGuard. Mocht je pechhulp mee hebben verzekerd dan valt dit vaak onder de dekking. Mocht het technisch mankement echt met schade te maken hebben dan staat de SOS hulpdienst voor je klaar. Ook hier verwijzen we naar op onze website of het klantenservice belkeuze-menu. Je kan ons altijd een mail sturen (info@motoshare.nl) met meer informatie over het voorval. Dank kijken we of de financiële afwikkeling in jouw geval correct is verlopen. Groet, Team MotoShare
Beste Rebaaz, Dank voor je bericht en jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de diensten van MotoShare. Helaas kan het inderdaad voorkomen dat een verhuurder de huur is vergeten, ondanks dat we meerdere emails en SMS berichten vooraf sturen. Kan je ons een email sturen naar info@motoshare.nl, dan zullen we dit meenemen in de beoordeling richting deze verhuurder. Zo zien ook andere huurders dat deze verhuurder een keer last minute niet aanwezig was voor de verhuur. Je geeft aan dat de huur is geannuleerd. Conform onze annuleringsvoorwaarde ontvang je dan het volledige bedrag automatisch retour. Groet, Team MotoShare
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 25,000+ registered users; 2,500+ motorcycles; 4 countries.
• Las revisiones con una puntuación inferior a 6 se publican 7 días después de la colocación