Net als vorig jaar. Perfect geregeld
Mijn ervaring met motorshare is zeer goed bevallen en zou zeker weer een motor huren.
Dit word zeker nog een x huren bij motoshare
N.v.t
Alles prima geregeld.
Het was heel eenvoudig om een verhuurder in de buurt te vinden, en een passende motor. De communicatie was helder en overzichtelijk, hoop er zeker nog eens gebruik van te maken.
Ik heb mijn motor gehuurd bij Nina in zwaagdijk. Ik ben daar super geholpen alles was goed uitgelegd en ik ga zeker nog een keer een motor huren daar.
Aangevraagd, betaald, gehuurd, gereden..... fantastisch....
Alles word goed geregeld en is betrouwbaar
Perfect geregeld. Perfecte machine. Wat een lol.
Het enige minpunt is dat ik niet de motor heb gekregen waar ik voor heb betaald, in plaats van de gereserveerde KTM 890 R kreeg ik de KTM 890. Jammer want het was me juist te doen om de R uit te proberen!
Huurverzoek ging simpel en verzoek werd snel opgepakt door de verhuurder. Alles verliep erg soepel!
Fijn voor de gene die nog geen motor hebben. Maar wel op een zonnige dag een motor wil berijden jullie dit mogelijk maken. Blijf zo doorgaan. Toppers!
Alles zoals afgesproken.
Heerlijk gereden op deze kawasaki ninja 650.. Jammer dat een stortbui een einde maakte aan de fijne rit. Deze motir is zo goed bevallen dat ik een nieuwe heb besteld in een andere kleurstelling.
Motor.gehuurd bij motoport Hengelo. Ik, 65 plusser werd kawasaki 650 geadficeerd En dat was echt een motor om.te toeren. Had ik in eerste instantie niet verwacht gezien het model. Maar waar een goed advies toe kan leiden. Ik kom volgende zomer zeker weer terug.
Makkelijk in te schrijven, bij vragen wordt snel gereageerd met antwoorden waar je ook iets aan hebt. Ik moest door omstandigheden mijn gehuurde dag afzeggen, dit is verplaatsing geworden. Goed meegedacht, geregeld met verhuurders en zodoende toch kunnen genieten van een dagje touren ipv geld kwijt voor de oorspronkelijke huurdag.
Verhuurders die motor verhuren gebruik vaak opvallende foto’s dat trekt aandacht maar komt niet overeen let daarop aub! Ook de opties op de motor worden vaak weggelaten denk aan koffers zoals op de foto! Groet Mohamed
Makkelijk huren bij particulieren, waardoor je ook op zondag een fiets kan huren. Nadeel zijn de kosten voor Motoshare qua verzekering zijn aan de hoge kant voor verlaging eigen risico van 1200 naar 600
Als bemiddelingsplatform prima, zowel voor verhuurder, als voor de huurder. Groot en gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils.
Heb al verschillende motoren kunnen proberen perfect
Alles was perfect geregeld echter is het niet fijn dat je de motor op zondag kan terugbrengen of eventueel maandag. Het moet voor 16:45 op zaterdag wat net de dag niet afmaakt. Probeer iets achter een hek met Face ID of zo. Ik wilde bijbetalen zodat ik hem dinsdagmorgen vroeg zou terugzetten maar dat koste me de volle dagen. Dat is te veel.
Minpuntje: niet mogelijk om meer km per dag aan te geven te willen rijden. Zou mooi zijn als er keuze was tussen 150 km, 300 km of km vrij tegen verschillende prijzen