Vlotte weg naar het huren van een motor

Ik vind Motoshare een prettige website. Het is overzichtelijk, handige filterfuncties en de juiste info komt meteen naar voren. Enkele feedback voor zowel motoshare als verhuurders - Als ik filterde op één specifieke dag, kwamen er alsnog motoren naar voren die die specifieke dag niet beschikbaar waren - Twee verhuurders die ik had benaderd, hadden hun agenda niet aangepast aan hun vakantie, waardoor de motor toch niet beschikbaar was. Een reminders naar hen mailen met pas tijdig de agenda aan lijkt me geen overbodige luxe.

Alles was goed geregeld

Alles was goed

Weer uitermate uitstekend

Dit jaar weer voor de KTM adventure gegaan... en kreeg weer een nieuwere versie mee! Ps. Tipje, zadel is max ca. 2 cm te verstellen... toch handig als je denkt dat deze net iets te hoog is...top weekend weer heerlijk mee te rijden. Maar snel weer een nieuwe rit plannen...

• Klantenservice

Goed voor elkaar snel geregeld

Lekker gereden Verschillende machines testen Heerlijk

Ok

Inscrijven en en verifiëren kost meer tijd als ik verwacht had. Gelukkig is dit eenmalig. Verder prima.

Zeer prettige ervaring!!!

Het hele proces van aanmelden, keuze maken, reactie en de afhandeling zijn zoals beschreven op de site verlopen. Motorshare en de verhuurder CG motoren uit Gilze, TOP!!

Simple et efficace

Site Web s ouvre tjs en hollandais. Au début j ai du chercher pour l avoir en français. Pas évident à trouver

• Offre et prix
  • Site web
  • Service à la clientèle

Zeer slechts je motor online zetten

Wacht al week, mensen willen huren maar er staat nog niet beschikbaar.

voor herhaling vatbaar

Prima dag gehad met een prima motor. Gaan we nog vaker doen.

Duidelijk, snel, super!

Snelle reacties, veel aanbod en duidelijke info.

Prettige ervaring

Correcte afspraken

Geweldig. Perfect voor dames. Vette gave prachtige motor

Goed handelbaar voor de kleinere dames onder ons. Veel power...veel bekijks mooi geluid... Ik ben er verliefd op geworden.

• Klantenservice

Snel geregeld en geen rompslomp

Makkelijk huren zonder gedoe voor- of achteraf

Super!!

Altijd goed bij Motoport! Jammer van het hollandse weer waardoor we weinig gereden hadden, maar een top motor is het zeker!

Prettigste platvorm voor motorhuur

Vooraf eenvoudige en duidelijke communicatie, prijzen makkelijk te vergelijken en de aangesloten partijen zijn professioneel en prettig.

Werkt gewoon goed

Zorgvuldige, enthousiaste bemiddeling

Mooi platform, vlotte bemiddeling, goed dat mijn credentials zijn gecheckt. Eerste kennismaking wordt zeker vervolgd.

Eenvoudig huren

Toen ik Motorshare nodig had omdat ik een geschil had met de verhuurder hebben ze het binnen hun mogelijkheden opgelost.

Was weer super!

Was weer een super goed geregeld bij Motorport Venray alsmede een hele fijne motor de BMW S1000xr

• Klantenservice

Eerste motorshare ervaring, niks op aan te merken!

Ik heb via motoshare gehuurd bij een dealer. Motoshare werkt super voor beide partijen. Geen gedoe en weten waar je beide aan toe bent. Boeken, ophalen en terugbrengen. Zo makkelijk als het kan!

Super om weer te rijden

1 opmerking. Ik had bij de reservering een vraag gesteld maar geen antwoord op gehad. Verder werkt het wel goed.

Tof

Leuke rit gehad

• Klantenservice

Alles vlot geregeld! Volgende keer huur ik weer via motoshare.

• Klantenservice

Mooie ervaring - gewoon doen !

HD gehuurd - droommachine - even wennen aan de opzet en het tot stand komen van de huur - maar is de ervaring ook top. Het is veilig en betrouwbaar en als een overeenkomst niet doorgaat en je hebt al betaald - dan storten ze het met gemak terug.

• Klantenservice

Als alles in één keer goed gaat, dan is het prima

De eerste motor die ik probeerde te huren leverde wat vragen op. Er is dan geen nummer waar je heen kunt bellen. De chat is niet bepaald behulpzaam en geeft geen antwoord op de vragen. Daarbij is de 'helpdesk' (chat) alleen bereikbaar tussen 16:00 en 20:00, waardoor de reservering eerst verloopt voordat je antwoord op de vraag krijgt. Daarna een andere motor gehuurd, dat ging in één keer goed. Dan werkt Motoshare prima en duidelijk.

520 Keizersgracht H

Amsterdam 1017EK