Fijne organistie, Eventjes wat werk om een account aan te maken en een aantal dingen te vermelden over mezelf zoals ervaring, rijbewijs etc. Daarna is eigenlijk alles al gedaan. Kies een motor maak een afspraak, een paar vinkjes zetten en je bent klaar. Verder zijn de huur/km prijzen heel schappelijk en is de verzekering goed geregeld. Perfect zal het nog niet zijn, maar kan zo niks "slechts" verzinnen :P Misschien kan de website zelf nog ietsje efficiënter, maar dat is het dan wel zo'n beetje.
Uit aanbod op site een keuze gemaakt. Prettig contact gehad met verhuurder. Verder geen gekke dingen. Alles goed geregeld.
Juiste informatie. Duidelijkheid.
Fijne motor om lekker te toeren maar ook om te gassen en nog zuinig ook .
makkelijk om contact te krijgen met de verhuurder, en het zijn allemaal liefhebbers.
Als frequent verhuurder nu ook een keer zelf gehuurd en ook vanaf die kant verzorgt Motoshare alles soepel en professioneel. Naast het rijden vind ik het persoonljk contact met andere motorrijders heel leuk. Het rijden op de Moto Guzzi 850 TT beviel uitstekend en Hans is een prima verhuurder/gastheer. Mijn enige verbeterpunt voor Motoshare is de bereikbaarheid van de klantenservice, die is in de afgelopen jaren fors achteruit gegaan. Rechtstreeks contact is niet meer mogelijk.
Mijn ervaring is dat het lekker cashen is voor motorshare waar ze weinig tot niks voor hoeven te doen. Het was voor mij eenmalig om 2 redenen: De eigen risico is veel te hoog, zelfs als je hem verlaagd. En ik vind het belachelijk als je een motor huurd, dat je er ook pechhulp bij moet kopen? Dit laatste vind ik heel apart. Gelukkig is de verhuurder een aardige man met een hele fijne motorfiets waar ik met plezier op heb gereden. Maar ik vind het o.a om de bovenstaande redenen niet leuk om hier nog een keer een motorfiets te huren. Er blijft teveel geld achter bij motorshare waar ze niks voor hoeven te doen. Koop bijvoorbeeld goedkope pechhulp en all risk verzekeringen in zou ik als tip mee geven.. en de website is niet duidelijk als je op locatie gaat zoeken.
Beste Robin, Dank voor je bericht en de goede feedback. Je geeft twee punten aan waarom de huur via MotoShare voor jou eenmalig is. Allereerst het eigen risico, dit is bepaald in samenspraak met onze verzekeringspartner en een lager eigen risico zou dus direct betekenen dat de verzekeringspremie per motor/per dag hoger komt te liggen omdat het helaas wel eens gebeurd dat er schade ontstaat. Gelukkig is het eigen risico met maximaal € 1.200 marktconform in vergelijking met andere huurmogelijkheden. Tweede punt is de pechhulp. Sinds kort (midden Juni) werkt MotoShare samen met de ANWB voor de Pechhulp binnen/buiten Nederland. Afhankelijk van of je de pechhulp mee verzekerd betaald MotoShare, of jij als huurder evt. pech. Dit betreft wel pech die wordt veroorzaakt door eigen toedoen en dus niet pech veroorzaakt door bijv. slechts onderhoud. Hopende hierbij iets meer uitleg gegeven te hebben op jouw voornaamste punten van feedback. Groet, Team MotoShare
A sido fácil alquilar la moto, no he tenido problemas de ningún tipo
Puntje van aandacht als bijvoorbeeld MotoPort op zondag en maandag dicht is mislukt de boeking omdat de aanvraag over de maximale reactietijd gaat. Ik was oplettend waardoor het goed is gekomen.
Snel en goed geregeld. Was zo gebeurd. Volgende keer weer via motoshare
Ik heb motoshare als heel positief ervaren. Ik hoop dat dit platform zig uitbreid naar het buitenland.
Na keuze voor motorhuur via Motorshare, direct bevestiging onvangen. Tijdens ophalen van de motor (Voss Oss), een duidelijke instructie gekregen over de motor.
Erg vlot, heerlijk om te besturen. Motor zit wel hoog, je pakt veel wind tijdens het rijden. Heerlijk om binnen een stad mee te rijden.
Prima platform.
Eenvoudig te regelen, veel keuze qua motoren en woonplaats, snelle communicatie
via Motoshare de BMW van Fernand gehuurd. Mooi dat er zo'n platform is. Alles wordt vlot geregeld op de achtergrond, verzekering e.d. is op orde. Gewoon een goed platform!
Perfecte ervaring met Motoshare. Snel contact leggen en prettige verhuurder. Huurmotor was ook dik in orde.
Op een eenvoudige manier een motor huren.
Duidelijke communicatie en geweldige ervaring. Ga zeker vaker een motor huren via Motoshare.
als je wilt rijden dan hebben de meeste van ons behoefte aan navigatie, of willen hun eigen spullen kunnen aansluiten. Voor de handliggende vraag is dan is er een knobbeltje en een usb aansluiting. financien worden snel geregeld. mailinfo met verhuurder is snel
Alles voor de huurder is super. Voor de verhuurders vind ik dat het wel veel beter geregeld mag worden. In vergelijking met camperverhuur plaformen krijgen de motorverhuurders heel veel minder dan de camper verhuurders. Hier kan Motoshare nog wel een heel stuk verbetering in aanbrengen
Gaat telkens heel mooi en soepel
Eerste keer via motershare, alles top geregeld kon niet btr volgende keer weer .
Was niks om op aan te merken voor herhaling vatbaar
Goede service. Heb nooit problemen gehad. Ben zeer tevreden!