Prima ervaring, leuke en relaxte beleving!

Goede en fijne ervaring met de huur en verhuurder. Wel zou de maximale dag kilometers verhoogd mogen worden. Met 150 km kom je net nergens. Ook zou er meer aangeboden kunnen worden. Bijvoorbeeld: routes, kortingen, enz.

Alles goed geregeld

Heerlijke dag gedah en super geregeld

• Klantenservice

Perfecte dag op pad met mooie motor

Alles was op tijd klaar. Goede uitleg gehad en daarna heerlijk op pad. Ook bij terugkomst goede service van Niwa. Helemaal top.

• Klantenservice

Uitstekende platform om een motor te huren

Heel eenvoudig om een motor te huren via motoshare, ben goed geholpen door de klantenservice toen er iets mis was gegaan alles is top verlopen. Ik zou iedereen aanraden via motoshare een motor te huren.

• Klantenservice

Het boeken van een motor gaat vlot, ook de overeenkomsten zijn duidelijk. Alleen wanneer je contact wil leggen met klantenservice word het wat ingewikkelder, ze zijn maar beperkt bereikbaar en reactie laat soms even opzich wachten. Had een annulering gedaan, maar duurde even voordat ik de voucher kreeg, waardoor ik niet meteen een nieuwe reservering kon maken.

Goed geregeld.

Makkelijk en snel de motor kunnen regelen.

Ok

Ok

Prima geregeld!

Direct en snel contact. Systeem werkt goed.

Fijne motor gehuurd.

Suzuki V Strom 1050 gehuurd in Zelhem. Motor stond netjes klaar. Alles was goed verzorgd. Ga zeker binnenkort weer één huren Kortom.. Aanrader!

• Klantenservice

Makkelijk huren van particulieren via een platform waar makkelijk en toegankelijk is. Prijzen zijn goedkoper dan huren via een dealer. Erg leuk om op deze manier verschillende motoren te kunnen rijden.

Prima geregeld!

Voor herhaling vatbaar.

top

top site/service

• Klantenservice

Handige manier om de grootste kans te hebben om juist die motor te kunnen huren

Handige site waarbij je gemakkelijk tot de juiste motor komt. Alles is goed geregeld en communicatie gaat via berichten en de email. Erg duidelijk en snelle reactie. Minpunt is dat de extra kilometers die je rijdt niet compleet vergoed worden aan de particuliere verhuurder.

Wil me geld terug

De motor was door een storing niet meer inzetbaar en wou ik daardoor ook de boeking annuleren. Heb al proberen te bellen en meerdere keren een pogingen gedaan te berichten. Krijg echter geen reactie terug.

Super geregeld!

Ik heb erg genoten van mijn gehuurde moter. Het reserveren ging erg handig en de motor stond netjes klaar bij ophalen. Vakkundige mensen die weten waar ze over praten. Echt een aanrader voorals je eens iets anders wilt proberen.

• Klantenservice N.v.t.

Prettig flexibel een motorfiets huren

Voor de prijzen flexibiliteit en afhaalplekken geboden, afgezet tegen de reguliere huurmarkt hoef ik geen motor meer te bezitten eigenlijk. Wat ik nog mis is een uitgebreidere zoekfunctie, zodat je op motor kan zoeken

Makkelijk en snel geregeld

goeie overzicht van motoren in de buurt. Snel en makkelijk contact gelegd met de verhuurder. Geen problemen ondervonden.

Prettig platform om via te huren

Prettig platform om via te huren

• Klantenservice

platform is prima, klantenservice traag

Prima platform om motoren te huren, maar klantenservice blijft al snel hangen in automatisch gegenereerde berichten. Trage follow up op berichten aan de klantenservice

Helemaal top!

Mooi als tussen persoon. Mooie prijs! Zou alleen een nog groter aanbod mooi vinden van verschillende motorzaken.

Man in the middle

Indien je op zoek bent na een motor is Motoshare waarschijnlijk een goede plek om te zoeken. Als je zoals in ons geval, de motor al gevonden is (mijn vertrouwde BMW-dealer, waar wij voor een weekend een tweede motor huurden) dan is de tussenkomst van motorshare eigenlijk overbodig. Mij is ook niet duidelijk of de prijs dan bepaald is door de verhuurder of door Motorshare wat de beoordeling van aanbod en prijs beneden niet mogelijk maakt. Ga ervan uit dat de bemiddelingskosten (die in ons geval niet nodig waren geweest) op mijn rekening staan.

• Aanbod en prijs N.v.t.
  • Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Voor de 2e keer deze motor gehuurd. Reed heerlijk!

Service stinks

Without shame they cancel the rent the day of the pickup

• Klantenservice

Snel met verhuuraanvraag matige communicatie

De aanvraag voor de motor verliep erg vlot. Helaas toen ik daarna datum wilde wijzigen werd er traag en onduidelijk gecommuniceerd. Op mijn laatste twee opmerkingen werd helemaal niet meer gereageerd. Dat kan beter lijkt me.

• Klantenservice

Prima manier om een motor naar keuze te ervaren

Met veel plezier gebruik gemaakt van het huren. Motorfiets naar keuze op een eenvoudige en vriendelijke manier te ervaren. Alles goed vooraf te regelen. Prettig contact met de verhuurder.Zeker een aanrader om vaker te doen.

520 Keizersgracht H

Amsterdam 1017EK