Ik heb echt genoten van de motor. De motor ziet er al top uit maar wanneer je hem start dan hoor je echt de dikke 1200 heerlijk onregelmatig (zoals een Harley hoort te doen) lopen met vette klappen. Wat een sensatie!!!
snel geregeld en je beleeft een super dag.
Snel safe en simpel
Ik heb absoluut positief ervaring mee gemaakt. Dus ik kan niks meer zeggen. Top
het huren bij Brabant Motors Grave is persoonlijk en prettig verlopen.
Overzichtelijk site met fijne filter mogelijkheden
Vriendelijke personeel motor stond klaar en goede afhandeling . Voor herhaling vatbaar. Na 40 jaar niet meer gereden te hebben een top dag gehad samen met mijn zoon die de Suzuki katana gehuurd heeft. Dank jullie wel tot de volgende keer!
Een leuke ervaring. Suzuki Vstrom 650 XTA. Rijdt leuk en zo kun je net meer ervaren dan bij een proefrit. Fijne motorzaak in Rijen.
Mijn eerste keer een motor huren. Deze ervaring was makkelijk en goed. Voor herhaling vatbaar
in een paar klikken een motor huren die bijna op de hoek van de straat staan. Engine on, mind off en genieten ✌
Makkelijk en snel via website te reserveren. Je krijgt ook nog een herinnering van te voren. Bij ophalen van de motor gaat alles lekker vlot, word leuk geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel.
Motor gehuurd maar weersverwachtingen waren bijzonder slecht. In overleg met de verhuurder de datum geannuleerd. Nu al 3 weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Motorshare geeft aan dat ik geld bij verhuurder moet verhalen, echter heeft hij dit nooit ontvangen. Motorshare is vervolgens niet te bereiken..... kortom waardeloze oplichters.
I had a very nice ride, and the motorbike was up to the expectations!
Motorshare is een mooie link tussen huurder en verhuurder. Dat doen ze goed en op dat proces is weinig aan te merken. Zodra het echter aankomt op verzekeringskwesties kun je ervan uitgaan dat er niet zal worden uitbetaald. Voor alles is een excuus. Dit valt zowel de huurder als de verhuurder op. De kwestie is uiteindelijk netjes opgelost, maar niet dankzij Motoshare. Dit is gewoon door mij en de verhuurder onderling geregeld.
Nadat ik een huuraanvraag had gedaan kreeg ik de mededeling dat deze niet meer verhuurd wordt , daarna een mededeling ontvangen dat bij deze aanvraag dat de verzekering wordt afgewezen en weigert te verzekeren ivm schade in het verleden, dat was met de motor meer dan 40 jaar geleden
Het was voor mij de eerste keer dat ik via motoshare iets huurde. Het werkt fantastisch en zal zeker in de toekomst meer gebruik maken van motoshare!
Goed geregeld, fijne en vooral dikke motor.
Prima mooie motor goed onder houden en alles goed geregeld
Alleen jammer in het weekend niet bereikbaar
Prima ervaring, alles is netjes geregeld en wordt op een snelle manier afgehandeld.
Had de motor op vrijdag willen ophalen, dit kwam wat minder goed uit voor de verhuurder dus mocht ik hem een dagje eerder ophalen. Dit kwam zeer goed uit want nu heb ik de motor goed kunnen testen alvorens ik met een paar man een tour zou gaan maken. Heb echt alles meegemaakt van wolkbreuk tot bloedheet weer. De motor zondag weer terug gebracht. Had iets teveel kilometers gemaakt maar dat wordt achteraf netjes verrekend. Erg content met de verhuurder die mij netjes alles heeft uitgelegd. Ik zou de Z 750 niet snel weer huren, want de volgende keer wil ik een andere fiets uit proberen. Al met al, fantastische dagen gehad!
Efficiënte, handige en gemakkelijke site. Snelle reactie tijd van verhuurder als klantenservice. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Erg goed motor was perfect goed geregeld.