Zeer goed!

• Klantenservice

Steeds weer goede motor van echte liefhebber

Simpel en soepel beschikbare motor van je smaak vinden, ophalen en betalen.

alles netjes geregeld

nette motor, goede communicatie met de eigenaar

Gewoon geweldig

Mijn ervaring met motoshare Is super goed bevallen,de service is geweldig ze denken met alles mee De ducati V4 is echt brutaal, ik heb genoten en zal zeer snel op korte termijn weer huren gr Michael

Voor herhaling vatbaar

Super fijne website om is wat verschillende motoren te proberen. Ga ik zeker vaker doen!

Zeer goede rit gehad

Motor reed fantastisch!! Veel power maar ook goed doseerbaar en vooral erg lekker en makkelijk in de bochten.

Handig, duidelijk.

Makkelijk om een motor te huren, overzichtelijk aanbod.

alles is perfect

met hen zal zelfs het weer beter zijn :)

• Klantenservice

leuke motor alleen heb ik schade moeten betalen wat ik niet heb veroorzaakt.

De motor gehuurd bij RB motoren. Tot Amsterdam gereden en niets aan de hand. In de avond plots kom ik niet meer vooruit. Werd ik staande gehouden door twee politie agenten, omdat ik bij de bocht niet vooruit kwam en ik was zelf onderweg naar de politie bureau omdat een motor agent mij vast kon helpen. Die draaide de koppeling wat strakker en ik kwam weer vooruit. Iets later weer het zelfde probleem. De volgende dag naar een yamaha dealer gegaan en die vertelde mij dat de koppeling helemaal dood was. Ik vertelde dat ik hem een dag eerder had gehuurd, die vertelde mij dat ik het binnen een dag nooit kapot zou kunnen rijden. 40 euro betaald om de koppeling zodanig te fixen dat ik hem terug kon rijden. Aangekomen bij RB motoren kreeg ik een rekening van 600 euro, maar wou me wel tegemoet komen bij 400euro. Ik heb toen gevraagd of ze het hadden gecontroleerd voor ik het meekreeg, nee! De eigenaar had hem twee dagen eerder zelf gereden en toen was der niets zei die. Voor mij een dure dagje motor rijden!

• Website N.v.t.

Kan beter

Ik had een motor gereserveerd en die wilde ik verzetten naar een dag eerder. En ik wilde mijn geld terug of dat het verrekend zou worden met de andere dag. Geen idee hoe dat werkte en ik kon het niet goed vinden op de site. Geen telefoonnummer te vinden alleen een whatsapp (wat niet direct werkt) en een mailadres waar geen antwoord op kwam. Dus als ik rond 1800 dit probleem heb kan niemand mij helpen. Ik heb het zelf op kunnen lossen met de motorzaak dus uiteindelijk niets aan de hand. Dus als jullie wat beter bereikbaar zijn en bijvoorbeeld whatsapp aan bieden moet er ook een antwoord komen als daar een vraag gesteld is. Voor de rest heb ik geen op of aanmerkingen.

• Aanbod en prijs N.v.t.

Eenvoudig te regelen.

Eenvoudig en snel geregeld. Alles werd duidelijk uitgelegd en je wist direct wat je kon verwachten.

• Website N.v.t.

Goed en gemakkelijk geregeld

Het reserveren van de motorfiets was super gemakkelijk te regelen via internet. Op afgesproken tijd stond de motorfiets klaar. Na een korte uitleg kon ik op pad. Motorfiets was zo goed als nieuw. Heel vriendelijk geholpen door de medewerkers van Motoport. Allemaal prima voor elkaar. Heerlijk gereden en toevallig ook fantastisch weer!

• Klantenservice

prima! Vaak gedaan en zal nog vaker doen!

Altijd een genot om via Motoshare te huren. Ik heb al meerdere prettige ervaringen achter de rug en we zullen er ongetwijfeld meer gaan komen. Daan heeft me in het begin persoonlijk geholpen ivm buitenlands rijbewijs en een keer omdat mijn boeking best last-minute was. Super klantenservice! Mijn tip voor verbetering: filteren op meer mogelijkheden: bv. aantal cc, ABS aanwezig. De motortypen (bv "Enduro") zijn teveel voor interpretatie open en dus moeilijk op te filteren.

• Klantenservice

Fijn om op deze manier een motor te kunnen huren

Al meerdere keren gehuurd en afwikkeling is prima

• Klantenservice

Heel eenvoudig om eens een motor te huren

Ik heb zelf geen motor meer, en toch wil ik graag af en toe wat rondrijden en uitproberen. Via motoshare kan dit op een eenvoudige manier. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen

Simpel duidelijk

Duidelijke site Alles makkelijk te filteren op motor en locatie De manier waarop het contact tot stand komt met de eigenaar is goed geregeld. Het waardering systeem Van motor en eigenaar na de huurperiode is ook top. Super makkelijk voor ieder wat wils en beveel het iedereen aan

• Klantenservice N.v.t.

Goede ervaring en goede service

Een aanrader voor een ieder die of zelf geen motor heeft of eens iets ander wil proberen.

• Klantenservice

Huren alsof het je eigen motor is

Nadat ik mijn eigen motor weg heb gedaan kreeg ik toch elk voorjaar weer de kriebels. Huren heb ik wel eens over nagedacht, maar verhuurbedrijven zijn niet altijd in de buurt. Met pak er naar toe was mij een te groot obstakel. Toen ontdekte ik motoshare. Motoren ter beschikking in je eigen stad! Inmiddels al een paar keer gehuurd en altijd met goede ervaringen.

• Klantenservice

Meerdere malen gehuurd en dit werkt perfect!

• Klantenservice N.v.t.

Blij dat Motorshare bestaat. Ik kan nu ervaren welke motor het beste bij mij past.

Prima en makkelijk

Account aangemaakt, motor uitgezocht en direct 1 gehuurd. Alles snel geregeld

• Klantenservice N.v.t.

Goede heldere voorwaarden en afhandeling!

Een mooie motor, prettige verhuurder en heerlijke rit.

Handige tool

Prima nog geen echt slechte ervaringen gehad

• Klantenservice

A very nice first experience

Transparent communication with the owner. Quick booking and confirmation. To be improved: Website has some issues with booking date filtering. Unavailable bikes keep popping up in the search results despite filling in planned booking period.

Amazing experience

I got to drive the Harley I was dreaming about, customer service was outstanding, I would totally recommend the experience. Only trouble is that you keep dreaming about the bike, well .. 😅 😉

• Offering en prices
  • Customer Service