Prima manier om een motor uit te proberen

Zie titel, nu twee fijne ervaringen gehad met het huren van een motor. Veilig voor beide partijen, en lekker duidelijk; je komt niet voor verrassingen te staan. Zeker doen!

Prettig geregeld.

Duidelijk, en fijn dat je vooraf al betaalt.

Godsgeschenk

Prima motoren, aardige mensen, weinig bureaucratie, goed geregeld alle ingrediënten voor het zorgeloos motor genieten.

Het was de eerste keer en het proces om een motor via deze weg te huren beviel mij prima. De site is kinderlijk eenvoudig te bedienen. Tevens krijg je snel een reactie of de motor beschikbaar is en of de aanvraag is goed gekeurd. De dealer krijgt direct de aanvraag en je komt en de motor staat klaar. Fijn dus geen wachtijd. De gehuurde motor was super fijn om mee te rijden.

Top motor voor lange rit, prima service van verhuurder

Mijn eerste ervaring om op deze wijze een motor te huren (eigen motor zit in de revisie). Betaalbaar en prima administratieve afhandeling(en) (motorshare). Ter plaatse stond de motor klaar, kreeg de koffers erbij (sorry voor de vegen bij het terugbrengen). Heerlijke ervaring met de R1200RT, op zaterdagavond gereden om te wennen en op zondag op en neer naar Assen. Behnam (verhuurder) spontane kerel, praatje en dan gewoon afhandelen wat noodzakelijk is, respect als je zomaar iemand laat wegrijden met je motor ... . Nogmaals dank, misschien nog eens op herhaling, maar uiteraard graag weer op weg met de eigen motor.

Zeer professioneel

Fijne organisatie, alles verliep professioneel en zeer soepel.

Snelle manier om een motor te huren

Motoshare is een prettige en snelle manier om van en voor particulieren motoren te huren. Reactiesnelheid van de verhuurder is snel, paperassen zijn allemaal goed geregeld.

Slechte verhuurcondities voor verhuurder

Platform is een mooi initiatief, echter laat het qua "klantbinding" en "service" voor de verhuurder zwaarte wensen over. Huurovereenkomsten (ook wanneer betaald) worden voor huurders kosteloos geannuleerd. Als verhuurder heb je niets in te brengen, doch wel kosten gemaakt en andere verzoeken afgewezen. Huurders kunnen daarnaast overeenkomsten eenzijdig ontbinden, waar verhuurders deze optie niet hebben (voor aanbreken verhuurperiode). Huurder is kennelijk heilig en verhuurder kan keer op keer barsten. Dit terwijl de verhuurders het platform van Motoshare maken tot wat het is. Maar niet te spreken over de kosten die van de opbrengst worden afgehaald. Kosten voor verzekering, percentage voor Motoshare en eventuele andere kosten in de verhuurprijs zijn prima acceptabel. Maar om over de extra kilometers nog 9 (NEGEN) cent per kilometer te pakken is bezopen.

In 1 woord Geweldig

Alles verloopt zo soepel en snel. Alles is goed geregeld en je huurt goedkoop een mooie motor die je graag wil huren.

Vriendelijke mensen en keurige motor

Motor stond klaar om meegenomen te worden en was perfect onderhouden (en zgan!). De vrouw die ons hielp erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Ik heb eigenlijk alleen maar positieve dingen te melden! Makkelijk, duidelijk en snel geregeld! Mijn enige minpunt gaat over de laatste update dat bedrijven nu ook 'mee mogen doen'. Ik heb al twee keer meegemaakt dat de huurperiode totaal niet voorbereid was. Bij verschillende bedrijven. Nog nooit gehad bij particulieren. Van sleutels kwijt tot een lege benzinetank van de motor. Dat vond ik wel erg jammer, beide keren duurde het een half uur voor ik eindelijk weg kon rijden. Misschien kunnen jullie daar iets mee?

Motor ge huurt

De motor was goed snel reactie Ik had de eigen risico naar beneden ge bracht achteraf En dat gin een beetje stroef En op de dag van dat ik de motor op gon hallen was het nog niet in het sisten ge zet Daar kan wat aanslag aan besteed worden Maar voor de rest ben ik te verder

Leuk

Goede geregeld. Prijs wordt hoger in het proces das wellicht een verbeterpunt

Zaken worden goed geregeld. Op vragen wordt snel en adequaat geantwoord.

Alles gaat altijd goed. Op één ding na en dat is het huren van een motor met zijspan. Verzekering wil dit niet meer verzekeren, maar blijft toch jammer, want het huren van een zijspan is de reden voor mij geweest me aan te sluiten bij Motoshare. Maar hoop doet leven, wie weet lukt het ooit.

Goede en overzichtelijke website

1e keer gebruik gemaakt van motoshare. Een goede manier voor iemand die niet een eigen motor heeft om je motor rijervaring op peil te houden. Zou alleen willen zien dat de extra kosten gelijk vermeld werden van plaats bij het afrekenen.

Zeer helder en goed geregeld!

Zeer helder en goed geregeld!

Mijn vorige ervaringen waren beter.

Na het annuleren van een huurovereenkomst heel lang op een voucher moeten wachten meerdere malen contact moeten opnemen om er vaart in te krijgen. Snap niet dat zoiets niet binnen enkele uren geregeld kan zijn. Ook zijn de prijzen voor het huren van een motor sterk toegenomen. het feit dat het aantal KM dat je mag rijden is verlaagd, en het eigen risico dat is verhoogd spelen een rol in deze negatieve beoordeling.

Het systeem is geweldig

De website kan veel beter.

Sportief

Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Goede contacten en werkt allemaal zeer soepel

Gemakkelijk

Zeer goede ervaring werkt prima allemaal. Zorg gauw voor een app.

Super concept

Perfect bedrijf, leuke innovatieve mensen werken er. Had via Motoshare een motor gehuurd. Super ervaring, daarbij was de verhuurder ook echt een toffe gast. Ik hoop dat jullie goed en snel doorgroeien!

Heerlijk genoten van het weer dankzij jullie!

Van begin tot eind heel goed verzorgd.

Vanaf de eerste kennismaking tot en met het huren van de motorfiets uitstekend en alert verzorgd. Herinnering op de dag zelf dat je een motorfiets hebt gehuurd t/m de "aftersales". Belangstellend en informerend naar verbeterpunten. Een eerlijke zaak in de ruimste zin van het woord.

Zeer makkelijk gebruik en duidelijke service

Alles dat ik moest doen om een motor te huren was duidelijk, ging snel, veilig en voelde vertrouwd. Motoshare zal ik zeker vaker gebruiken.

520 Keizersgracht H

Amsterdam 1017EK