Pluspunten

Motor gehuurd, super mooie ervaring gehad. Het huren van de motor ging makkelijk en snel. De volgende keer dat ik een motor wil huren ga ik zeker weer naar MotoShare!

Pluspunten

Goede website om makkelijk je motor te verhuren. Hierdoor een win-win: verhuurder verdient er een leuk zakcentje mee en huurder kan bv. op een ongedwongen en makkelijke manier kennismaken met meerdere motoren, of gewoon een dagje touren.

Het zou perfect zijn als er gehuurd kan worden zonder papierwerk, net als bij Snappcar.

Pluspunten

Gewoon goed en super en zeer veel keuze,mijn keuze was op de gele Fatboy gevallen en heb deze gehuurd en veel plezier van gehad,volgende keer huur ik deze zeker weer.

Geen.

Pluspunten

Fantastisch initiatief twee keer nu motor gehuurd, twee keer dikke pret, alles liep even vlot en soepel

Soms gaat het te snel, heb je al een reactie terwijl je er nog niet klaar voor bent en dan wordt het hele proces afgebroken. Een onhold knop zou makkelijk zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een mooi concept .Veel succes

Graag zou ik in België ook gebruik maken van deze dienst, ik woon in België en kan helaas nog niet meedoen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel aanbod, zeer goede reactiesnelheid bij problemen of vragen, sympathiek concept, in contact komen met leuke, mede motorrijders

Geen volledige keuzevrijheid in pricing van je eigen motor, relatief hoog bedrag naar verzekeraar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het biedt de mogelijkheid een motor te huren die geen karkakterloze standaard-, en soms afgeragde, motor is, maar een bijzondere motor van een medemotorliefhebber.

Geen verhuurmogelijkheden voor (Nederlandse) motorrijders die in het buitenland wonen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

kan ik als belg in het buitenland wonend al een motor huren ?

Pluspunten

Mooi concept door de keuze aan motoren met gelijktijdige verzekering. De verhuurder en huurder worden beide gecheckt wat goed is. Als een contract tot stand komt worden de papieren keurig verstrekt in de vorm van downloads.

Site werkt nog niet optimaal, bv mbt reserveren van je eigen motor. Werkt bij mij pas als ik iets anders wijzig en opsla. Uitbetalen mag sneller en de laatste keer heb ik er zelfs om moeten vragen.

Pluspunten

Goede ondersteuning voor verhuurder.

Terugplaatsen van schade overzicht op huurformulier. (filmpje naar wens toevoegen) Vaste klanten belonen met creditpunten waardoor langer gereden kan worden voor de zelfde prijs (ik als verhuurder wil wel iets hieraan bijdragen door opbrengst vermindering)

Pluspunten

Bevalt prima!

Pluspunten

Flexibel, goede communicatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik dacht een leuke instelling

Bij het eerste huur overeenkomst, werd totaal niet gereageerd, route mis gelopen !

Pluspunten

Geweldig idee, heldere en persoonlijke service. Bij problemen snel en gepaste hulp.

Pluspunten

Alles is goed gegaan.

Jullie willen in de toekomst in het buitenland ook verhuren las ik ergens, dat zou nog beter zijn, aangezien ik buiten onze land grens ook graag motor huur. En dat doe ik het liefst via Motoshare natuurlijk.

Pluspunten

Zakelijk alles geautomatiseerd en goed geregeld, maar persoonlijk contact is toch eenvoudig voorhanden wanneer gewenst. Zeer actief ook met lanceren van nieuwe ideëen en werven van nieuwe gebruikers van dit mooie platform.

Ga vooral door met groeien om zo snel mogelijk op eigen benen te staan!

Pluspunten

Hele fijne service. Ga ik nog vaak gebruiken!

Pluspunten

Prachtig om langs deze weg andere motoren en gepassioneerde motorrijders te leren kennen.

Probeer ook nog eens contact te leggen met eigenaren van veteraan-motoren. Bv. Harley Shovel of BMW R26/27.

Pluspunten

Het beste pmatform voor de recreatieve motorrijder zonder eigen motor.

Wijzigingen aanbrengen na reserveren wat gemakkelijker maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Inmiddels naamsbekendheid groot en sterk gegroeid aanbod

Verhuurder moet condities/prijs blijven bepalen. Richtprijs afgeven is oké, maar niet bindend verklaren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb mij nooit ingeschreven om te huren. Ik vermeende mij dit via fb gegaan is om motorrijtips te krijgen en daarom je je moest inschrijven en net na het inschrijven ging het enkel om huren en niet de tips en dat was zeer misleidend

Pluspunten

Makkelijk en goede verstandhouding tussen huurder en verhuurder

Jammer dat mijn motor kapot is gegaan tijdens het verhuur en ik daardoor afscheid moest nemen van mijn motor

2 sterren: slechter dan verwacht

24 cent per km is veel geld voor een motor die bijv maar 5000 euro waard is het is dus redelijk duur om een motor te huren

Pluspunten

Mooie service, leuk om andere motorrijders te ontmoeten

* verplichte feedback is soms wat lastig voor verhuurder te geven * maak het invullen van de papierwinkel nog makkelijker - nu is het soms gehannes met papier bij de motor.

520 Keizersgracht H

Amsterdam 1017EK