De motor was echt top! De motor was nog gloednieuw, en reed echt super lekker. Alleen jammer dat er op de motor heel groot Demo staat.
Via Motorshare een motor gehuurd, de Kawasaki 650 Versys. Deze voldeed op zich prima, maar voor lange mensen zoals ik (2m) is deze iets te klein voor cruisen op de snelweg met veel tegenwind. Verder heerlijk getoerd op de Veluwe.
Mijn vriendin en ik zijn supergoed geholpen! Snelle reacties en een prima service, we zijn helemaal blij :)
Voor een tweede keer een motor gehuurd via motoshare, beide keren een motor opgehaald bij motoport in Hengelo. Hele vriendelijke mensen, nodigt uit om vaker een motor te huren via jullie bij hen. De afgelopen x de kawasaki Z900 gehuurd. Helaas was er een miscommunicatie tussen beide partijen, de motor bleek al verhuurd te zijn. Gelukkig dacht motoport mee en gaf mij een ander model mee. Diezelfde dag de Z900 nog op kunnen halen. Al met al wat gedoe, maar prima opgelost. In afwachting van een reactie op mijn mail naar motoshare.
Sinds 2017 huur ik al motoren via motoshare. Sinds de laatste jaren als ik naar het aanbod kijk valt mij op dat er nog maar weinig "liefhebbers" motoren verhuren, maar dat het meer een verkapte manier is om geld te verdienen. Waar je eerder een motor in jouw prijsklasse voordelig kon uitproberen, mag je er nu dubbel zoveel voor verwachten. Er staan motoren van 8 jaar of ouder te huur, voor prijzen hoger dan een nieuw model bij de dealer. En dan komen er eigenlijk nog kosten voor de verzekering en pechhulpverzekering er nog bovenop, die het dagje liefhebbers-huren nog prijziger maken. Bij die genoemde nieuwe modellen zit dat al bij de prijs in. Daarnaast mis ik de "koppelhuur". Ik mag alleen de motor voor mij zelf huren, mijn vrouw mag er (met rijbewijs) niet op rijden. Om het positief af te sluiten, wel een heerlijke dag gehad op de motor. Dat doet een hoop goed.
Hi Mark, Wat goed te lezen dat je een trouwe MotoShare gebruiker bent en weer een heerlijke dag gehad hebt op de motor, deze beleving is waar we het voor doen. Het klopt inderdaad dat prijzen soms wat uit de pas lopen, verhuurders kunnen zelf de prijzen bepalen, we willen vanuit het platform daar meer advies in gaan geven. Ook de "koppelhuur" waar je het over hebt is iets wat op onze agenda staat. Voor seizoen 2023 staat een vernieuwd IT platform op de agenda waar veel leer momenten van de afgelopen jaren in verwerkt gaan worden. Bedankt voor je feedback. Team MotoShare
Kleine BMW fan nadruk op kleine (1.65 cm.. :) Aardig wat uurtjes gemaakt op de BMW F 750 GS. Deze motor heeft mij een heel prettig Rijweekend geboden!! Deze BMW F 650 GS is echt een heerlijk krachtig ding om mee te rijden. Hamed is een hele fijne verhuurder en denkt heel graag met je mee :D Of ik deze motor nog een keer wil huren jazekerz!
Dealers reageren sneller dan privé verhuur. Vraag dus op tijd jouw favoriete motor(en) aan.
aangezien op de website het lijkt, dat, omdat je altijd minimaal de dagprijs betaalt je de motor ook minimaal een dag ter beschikking hebt. Als je echter de uren niet correct invult kan het je gebeuren dat je, ondanks de dagprijs, maar voor een uur gehuurd hebt, zoals mij dus recentelijk overkwam en waar ik helaas bij het begin van mijn rit achterkwam.
Hallo Johan, Dat is inderdaad wat vervelend. Je kunt zelf een start en eind tijd invoeren. Dit is afhankelijk beschikbaarheid verhuurder. Standaard staat het nooit op maar 1 uur wanneer je 1 dag geselecteerd hebt. Met IT zal ik eens bespreken of er niet nog een extra melding kan komen wanneer iemand minder dan bijvoorbeeld 8 uur een huurverzoek doet. Bedankt voor je feedback. Team MotoShare
Alles naar wens kan geen minpunten benoemen
Voor de tweede keer een motor gehuurd via motoshare. Ook nu weer is het zo geregeld. Je hoeft je alleen maar druk te maken over welke motor je wilt huren en wanneer. De rest gaat vanzelf.
Very easy to find bikes and rent them. It could be better with more kilometers included in initial price. Also, it would be great to have riding equipment for rent offered (helmets, jackets, gloves, cases, navigations...).
Ik huur wel vaker hier, aardig en klantvriendelijk personeel die goed service leveren. En uiteraard de motoren die zij hebben in de buurt die anderen weer niet hebben maken t plaatje compleet. Zeker een aanrader. (Probeer de RS660 van Aprillia eens uit zou ik zeggen, dreambike met een uitstekend wegligging)
Op de motor die ik huurde zat bijna 100% commissie voor Motoshare, €58 voor de verhuurder, €50 voor motoshare. Dat vind ik buiten proportie. Deze verhuurder verzorgde zijn motor en het contact met de huurder goed, maar ik kan mij zo voorstellen dat dit anders kan zijn. De verwachtingen van een verhuurder die ‘maar’ €58,- krijgt versus een huurder die ‘maar liefst’ €108,- betaalt, zouden wel eens een heel eind bij elkaar vandaan kunnen liggen. En dat komt dan meestal op het conto van de verhuurder terecht. Mijn voorstel: houd redelijker commissies aan van Max 20% en laat de verhuurder meer profiteren van het product dat hij/zij aanbiedt. Als ervaren verhuurder van een caravan via Camptoo had ik, bij een commissie van 15% daar een veel beter gevoel over.
Hallo Paul, Als je een huur Id hebt kan ik de breakdown van de kosten wel aan je sturen. Echter is de commissie voor MotoShare 15% zoals ook op onze website vermeld staat. Naast de opbrengst voor de verhuurder gaat er ook een groot deel van de huursom naar de verzekering. Iedere motor die via ons platform wordt verhuurd heeft een speciale dag verzekering, de juiste dekking en als er wat gebeurd is de eigenaar niet de opgebouwde no-claim kwijt van de eigen verzekering. Alles voor een veilige en betrouwbare transactie.
Heb al verschillende keren via motorshare gehuurd. Prima en makkelijk geregeld. Geweldig dat er steeds weer nieuwe bedrijven zich aansluiten, waardoor de keuze voor verschillende motoren steeds groter wordt.
Ik wilde eens proberen hoe het zou zijn om een elektrische motor te rijden. Het is mij goed bevallen, wat een snelle machine en wat lekker stil.
Geweldig ! Makkelijk en een heel breed aanbod
Ik rij van mezelf een motor die wat minder geschikt is om met zn tweeen langer dan een halve dag mee op pad te gaan. Via MotoShare en vooral de verhuurder eenvoudig en in de buurt een exemplaar kunnen vinden. Het proces is makkelijk en goed toegankelijk en zal ik naar verwachting zeker nog een keer gebruiken.
Generally, a great idea/model. It is clear it is new and needs the kinks ironing out though... Language settings don't appear to persist. I set it to English. Next visit (or sometimes, even the next screen in the workflow) it reverts to Dutch. Over-zealous input validation on UK licences rejected a perfectly correct and value UK Licence, because it didn't match the (incorrect) format expected by Motoshare. Support were reasonably helpful and managed to resolve this, but are not necessarily available, even during office hours. Post rental messages utterly ambiguous. Either it should read: "Hello [user], during the rental period you incurred additional costs of E30. As this is below E100, it will be deducted from the deposit. This message is for your notification only. No action required. Or, "Hello [user], during the rental period you incurred additional costs of E30, in excess of the E100 deposit (total E130). Please pay the additional E30 within three days." I contacted support for clarification, but 24 hours go by without a response and eventually I get an automated chaser message.
Bij MotoShare kan je uitstekend een motor uitkiezen wanneer je geen motor bezit of gewoon verschillende motoren wilt uitproberen. Meerdere keren gehuurd en verhuurd via MotoShare en ook wanneer er zich een probleem voordoet handelt MotoShare zeer professioneel en stelt de klant centraal
Ik heb de motor nu 2keer verhuurd. Het is een oude motor, maar toch zijn de kosten erg hoog ik hou er zelf weinig aan over en dat is jammer. Ik overweeg daarom om weer te stoppen met de verhuur
Zoals je wilt dat het gaat …. Goede motor , vriendelijke service, geen ingewikkeld geneuzel, geen kleine lettertjes, Ik kom zeker terug om nog een keer iets te huren. Motoport bedankt . Gr Siep Hollander.
Motoport Wormerveer is zeer klantvriendelijk. Ze denken mee om het ophalen en brengen zo makkelijk mogelijk te maken. De motor is in een fantastische staat Absoluut een aanrader om hier je motor te huren
Great company!
Heel snel en makkelijk een motor huren.
Superleuke manier om een motor wat beter te leren kennen