Nice
Was een goeie ervaring ging vlekken loos en ging gemakkelijk
Het platform werkt goed. Het overzicht aan motoren is duidelijk. Het is makkelijk in gebruik, de benodigde stappen zijn helder. De toevoeging van huren via een dealer maakt het fijn. Zorgeloos gebruik maken van de goede voorwaarden van MotoShare. Het mist toegankelijkheid in de vorm van een dedicated app. MotoShare is alleen benaderbaar en te bereiken via de website. Communicatie gebeurt grotendeels via de mail. Op een mobile device werkt het daarom omslachtig.
De Vulcan S rijdt lekker.
Over het algemeen heel tevreden met MotoShare. Veel aanbod en makkelijk huren. Super! Wat een mooie aanvulling zou zijn is het kunnen filteren van zoekresultaat op de extra uitrusting van een motor, zoals koffer(s) of telefoonhouder. Tot slot was het bij mijn laatste huurervaring jammer dat de verhuurder pas op de ochtend dat ik de motor kwam halen te horen kreeg dat deze verhuurd was, terwijl ik al een week eerder betaald had. Dit is vooral voor de verhuurder niet handig, zeker niet als er iets met de motor gebeurd zou zijn in de tussenliggende week. In dit geval zorgde het voor extra wachttijd waarin de motor nog even nagelopen werd.
Via marktplaats 2x een vraag gesteld en wordt gewoon niet beantwoord. Dan maar zo!
Hi Frank, Wij maken gebruik van Marktplaats alleen voor advertenties. Mocht je een vraag hebben dan mag je deze naar [email protected] mailen. Met vriendelijke groet, Danillo Oost | MotoShare
Dit is mijn eerste ervaring met motoshare. En die as dus prima. Nu waren er ook geen bijzondere zaken en dus alles liep gesmeerd. Voor die een a twee ritjes die ik per jaar maak is dit een perfecte oplossing. Scheelt een hoop ruimte in de garage!
Ging allemaal zeer soepel behalve de terugbetaling van een door de verhuurder kort voor de ophaaldag geannuleerde huur ivm. verkoop van de motor.
Makkelijk boeken van motor.
Reserveren gaat snel. Alles is helder. Je weet waar je aan toe bent.
handig om voor een weekend of voor een dag een motor te huren. ik zou een app wel handig vinden. via de site is geen probleem maar via een app is beter
Mijn grote droom is zelf later deze machine te kopen. Ik ging samen met mijn vader een weekend touren. Ik had toevallig net mijn oude motor verkocht en ik moest iets tijdelijks lenen. Toen kwam ik op het idee om is even wilde test rijden op me aanstaande motor die ik al jaren wil. Waauuwww hier heb ik geen spijt van gehad wat een machine. Als je het over liefde op het eerste gezicht hebt dan heb ik dat bij deze BMW s1000XR. Bedankt voor de geweldige ervaring!
Altijd een groot divers aanbod aan motoren! Super makkelijk en fijn.
Motor huren is prima via motoshare maar als je met 2 personen wil rijden geeft de website deze mogelijkheid niet. Zou voor ons een verbetering zijn zodat we om de beurt kunnen rijden.
Aardige verhuurder, goeie kwalitatieve motor gehuurd.
Ik ben gek op mijn eigen motor, maar soms is het leuk om wat anders te proberen. Met Motoshare huur ik zo nu en dan eenvoudig dagje een andere machtige machine.
Simpel en snel via gestructureerde website een geschikte motor zoeken.
Vlot geholpen. Snelle reactie op de vraag een bepaalde motor te huren. Bij de verhuurder goede en vriendelijke uitleg ontvangen.
Alles super geregeld
Prettige, flexibele verhuurder en een beest van een motor! Heerlijk voor een dagje weg.
Heel makkelijk om een motor te huren.
wederom weer erg genoten van het huren van de motor! Contact tussen partijen verliep erg soepel, en vriendelijk!
Makkelijk en snel een geschikte motor gevonden
Met Motoshare heb je snel en eenvoudig een motor geregeld, daarentegen vind ik het wel prijzig in vergelijking met andere motorzaken.
Facile, convivial, simple, sécurisant. Ne peut que progresser en terme d'offres de motos à louer, c'est vraiment top de pouvoir louer une moto n'importe où en France...