Super fijne ervaring met zowel de verhuurder en de motor. Kom zeker terug
Na een jaar geleden mijn motor rijbewijs te hebben gehaald vond ik t heel spannend om na een jaar voor t eerst alleen de motor weer op te gaan. De 702 was echt fantastisch. Hij ligt lekker op de weg. Alles ging echt fantastisch. Mn vriend heeft achterop gezeten en vond t ook echt een hele fijne motor. We komen zeker terug; bedankt!!!!
Top dag gehad met de Yamaha MT-07 2021, goede indruk gekregen voor de aanschaf van mijn eerste motor.
Leuke motor om een dagje mee te rijden. Raad het andere zeker aan
Klantenservice laten alles te wensen over. Door een foutje bij het invoeren van de extra gereden kilometers krijg ik een factuur toegestuurd. Daar ben ik het natuurlijk niet mee eens. Na contact opgenomen te hebben willen ze er niks van horen. Na geringe tijd wou ik inloggen blijkt het account geblokkeerd te zijn. Weer contact opgenomen dit keer reageerde ze wel snel want er staat een bedrag open die ze willen ook al is het onterecht. Om dat gezeik te laten stoppen tóch maar betaald. En dan krijg je een broodje aap verhaal dat ik onder andere naam gehuurd zou hebben. Dit slaat werkelijk alles. Concept van motoshare is goed maar, wat een belachelijk slechte service. Voel me zo opgelicht door hun!!
Hoi Mo, Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over MotoShare. Voor de lezers van jouw review is een relevante toevoeging wel dat je pas maanden later hiermee komt omdat je weer wil huren. Jouw account is echter geblokkeerd, ook omdat je onder een andere (valse naam) hebt geprobeerd te huren. Volgens ons en de verhuurder is er geen fout gemaakt met de kilometers en je hebt de extra kosten gewoon betaald. Na betaling gaan wij inderdaad niet over tot het deblokkeren van jouw account, dit omdat we grote waarde hechten aan de veiligheid en betrouwbaarheid op MotoShare en naar ons idee sluiten jouw acties niet aan bij de spelregels op MotoShare.
Het huren van 2 motoren kan niet op 1 account. moet dan een extra account maken. dit zou nodig zijn voor de overeenkomst maar ter plaatse teken je separaat 2 overeenkomsten. Waarom is het dan nodig om een tweede account te maken? De "klantenservice" is wel goed en duidelijk, ben alleen zelf niet zo van alleen maar contact via de app. Locatie waar ik de motoren heb gehuurd was ook zeer netjes en vriendelijk, zou daar zo rechtstreeks een motor huren als dat mogelijk was geweest.
Hoi Robbert, Dank voor je beoordeling. De reden waarom je maar één motor op hetzelfde moment kan huren is omdat alleen de bestuurder verzekerd is. Je kan dus niet verzekerd 2 motoren huren want je kan maar op één motor tegelijk rijden. Als je samen met iemand wil rijden (wat vermoedelijk je doel was) dan is het belangrijk dat jij en de persoon waarmee je wil gaan rijden allebei een account aanmaken voor een individuele boeking. Verder fijn om te horen dat je hebt genoten! Gr, Team MotoShare
Via de site makkelijk te zien wat er beschikbaar is en wanneer. Gelijk ook duidelijk wat de kosten zijn. Helaas uur voor sluiting willen huren en dat lukt dan niet ivm huurcontract. Zou ook fijn om met creditcard te kunnen betalen. Maar al met al een goede manier om motoren te huren en daardoor een goed beeld te krijgen.
Ik kende MotoShare nog niet dus de 1e ervaring was helemaal goed. Via een dealer de motor gehuurd en dit beviel me perfect! Alles ging zeer makkelijk en was goed geregeld door MotoShare en DIPI- Moto.
Ik maakte voor het eerst gebruik van Motoshare en begrijp nu waarom het zo populair is. Het platform is overzichtelijk, duidelijk en maakt huren makkelijk. Ook de verhuurder van de motor wordt veel uit handen genomen.
Ik heb er van genoten, ontdanks dat het weer niet mee zat heb ik toch mijn KM's kunnen maken. Mijn huur ervaring ging snel en makkelijk.
Ik heb door de jaren heen meerdere malen een motorfiets gehuurd via Motoshare. Keer op keer een uitstekende ervaring. Ik hoefde geen borg te betalen, en het reserveringsproces verliep efficiënt en transparant. Middels de gebruikersprofielen van de verhuurders is het helder wat de primaire en secundaire voorwaarden zijn. Ook het afsluiten van de dagverzekering is tot nu to altijd probleemloos verlopen. Het is voor mij een ideale manier om op mijn droommotor te rijden, zonder alle bijkomende lasten te hoeven dragen. Zeer aanbevelenswaardig.
Ik heb een online cadeaubon gekocht. Binnen 48 uur zou ik een online voucher ontvangen. Maar heb niks ontvangen. Geprobeerd te bellen…geen reactie Geprobeerd te appen…geen reactie Geprobeerd te mailen…geen reactie
Hoi J.R, Dank voor je feedback. Ik zie dat je op ons vrijdag namiddag hebt geprobeerd te bereiken en deze beoordeling in het weekend schrijft. Ik denk dat dat een belangrijke kanttekening is die ontbreekt in jouw beoordeling en die relevant is voor de lezer om te weten. Zoals bij de meeste bedrijven zijn wij buiten openingstijden lastiger te bereiken. Gr, Team MotoShare
Ik heb een motor gehuurd en hiervoor betaald. Nadat ik had gebeld hoelaat ik de motor weer moest inleveren bleek dat ik de motor al om half 5 moest inleveren wat te vroeg was voor het evenement waar ik naar toe ging. Als dit niet lukte moest ik de volgende dag (Zondag) erbij huren en ook de maandag omdat ze dan gesloten waren. Totale huursom zal dan uitkomen op €390,. Annuleren was niet meer mogelijk alleen met een gegronde reden. Het gesprek en de manier waarop vond ik niet echt prettig en daardoor geen gebruik gemaakt van jullie diensten. Nu heb ik ongeveer 10 mailtjes ontvangen of ik tevreden ben over jullie diensten, bij de eerste mail al aangeven dat jullie mij niet hoeven te mailen. Dit kon helaas niet uitgezet worden. Dan toch maar een beoordeling plaatsen
Een erg fijne ervaring, alles goed geregeld, vriendelijke en professionele mensen, motor was perfect!
Via Motoshare heb ik een Kawasaki Z500SE bij Motor Centrum Rijen gehuurd voor 1 dag. Het reserveren ging erg makkelijk en snel en bij het ophalen van de motor hoefde ik alleen nog maar een handtekening te zetten. Het was een mooie nieuwe motor, die heerlijk reed. Topdagje gehad!
Heb in Juni 2024 een motor gehuurd via Motoshare. Alles was prima geregeld zowel financieel als contractueel. Heb een zorgeloos motorweekeind gehad (mede dankzij de heerlijke BMW F900 XR via van Harten). Ik kom zeker weer terug.
Motoshare biedt iedereen de kans om een motor te rijden. Ook zetten ze eigenaren in positie om hun motoren te kunnen verhuren. Ze hebben een duidelijke website en het verhuur proces is heel gemakkelijk.
Via de website prima verwezen naar procedure en helder over de kleine letters. Je wordt goed op de hoogte gehouden en een fijne IDeal-link. Gaat allemaal snel. Fijn als je een motor wilt huren op een mooie dag.
The booking process was easy, every detail taken care of and the renter was protected through third party in case anything went wrong. The process of making contact with the renter and arranging for the pickup etc was also very easy. Overall a very good experience. I would highly recommend this platform if you would like to rent a motorbike.
Uitstekend dankzij Motoshare heb ik verschillende motors kunnen rijden. Ik wil geen motor kopen, maar wel kunnen touren als ik er zin in heb door Motoshare lukt dat!
Prachtige motor met heerlijke geluid ook
Ik heb genoten van een dagje touren met de motor, rijdt heerlijk en mooi geluid! Vriendelijke verhuurder :)
Eigenaar reageert snel. Motor was 100% top conditie. En motor reed heerlijk, dus herhaling vatbaat.
Ideaal om je motor via MOTOSHARE bij een particulier te huren. MOTOSHARE regelt alle rompslomp zoals betaling, verzekering, eigen risico, etc. Dat is goed geregeld! Er is veel keus door heel NL. De verhuurder is verplicht de motor goed te onderhouden en zet haar picobello voor je klaar met volle tank. Zelf lever je haar ook weer zo in. Dat heet: 'Wel de lusten, niet de lasten!'
Deze Kawasaki Versus 650 voor twee dagen gehuurd. Alles was erg goed geregeld en de motor rijdt perfect. Zit comfortabel en een voldoende power mocht je even door willen trekken. Kortom een echte aanrader!
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.