Heel positief

Na een foutje in de verzending werd alles snel recht gezet. Correcte servies. Dus heel tevreden.

Zoeken, vinden, bestellen en ontvangen, allemaal top!

Zie boven!

bestelgemak, snelle levering

Makkelijk besteld, snelle levering! TOP!!!

Met liefde voor de producten

De mooie producten worden op een mooie persoonlijke manier verstuurd. Hier spreekt liefde voor de producten uit. Kwaliteit was perfect dus ik ben zeer tevreden.

Vriendelijk, correct en nette service

Netjes mijn bestelling ontvangen op 1 product na die niet leverbaar is. Hier netjes een mail over ontvangen en correct afgehandeld.

Service is zoals jet moet zijn: prompt en zoals beloofd

Snel geleverd, netjes verpakt!

Ontbijtset met een fijne korting kunnen kopen, die zelfs bij de originele winkel niet eens geldig was op dat moment. Zeer tevreden!

Helemaal top!

Deskundig, vriendelijk, snel en perfect verpakt geleverd.

Zie onderstaande opmerking

Geweldig, klantgricht, professioneel en een prachtige site.

Keurige service en levering

Een keer telefonisch contact gehad, netjes te woord gestaan en correcte informatie

Uitstekend!

Snelle levering en zeer goede service. Door mijn fout is 1 cijfer van de postcode verkeerd opgegeven en is het pakket weer retour afzender gegaan. Het pakket is na een mailtje van mij zonder problemen/discussie opnieuw aangeboden met de juiste postcode en was snel binnen. We hebben weer vervangende en reserve borden. Heel goed verpakt ook! Heel tevreden en een aanrader!

Top!!!

Ik hoef aan deze drie letters, hierboven niets toe te voegen. Top!!!

Alles keurig verpakt en snel afgeleverd

Zeer goede service en snel geleverde artikelen Vriendelijk te woord gestaan 10+

Veel keus, vriendelijk en behulpzaam

Besteld via website, zeer vriendelijke eigenaren.

Was top en zeker aan te raden

Alles prima verlopen

Super goede service

Bestelling geplaatst en per ongeluk de verkeerde aantallen. Mail gedaan en alles netjes en snel verzonden met een factuur voor de bijbetaling.

Klantvriendelijk en goede service

Betrouwbare levering. Heel goed geholpen toen ik iets wilde ruilen

Prachtige winkel met mooie spullen en vriendelijke mensen. Ook online, super snel

Keurige levering

Er wordt met liefde omgegaan met het servies, dat zie je aan de wijze waarop alles ingepakt en verstuurd is. Snelle en duidelijke informatie per mail. Heel betrouwbaar en mooie spullen.

Niks op aan te merken.

Prima service op mijn mokken . Eentje bleek kapot en is uitstekende vervangen

Prima service toen een van de bestelde mokken een foutje bleek te hebben. Direct een nieuwe ontvangen

Zeer efficiënte manier n constructieve feedback ontvangen ! Zeer snelle service !

geweldig

Wij kwamen binnen om mijn bestelling op te halen en was blij verrast met wat ik zag. Ik voelde mij als een kind in een snoepwinkel. Zo veel mooie spullen.

Ruime keus

Nijverheidstraat 22