AnnaServies heeft een prima website met een grote keuze aan eersteklas serviesgoed..

Op de website van AnnaServies kon ik heerlijk rond struinen. Het bestellen verliep vlot en daarna kreeg ik al snel mijn pakje thuisbezorgd. Nu geniet ik dagelijks van mooi serviesgoed tegen een leuke prijs.

Héel prima adres voor uw wensen!

Klantvriendelijk; zo nodig op zoek naar het gevraagde en met een heel fraaie sortering.

Goede en correcte afhandeling

Bestelling gedaan . Kon slechts gedeeltelijk geleverd worden . Ontbrekende delen keurig op de afgesproken leverdatum gekregen . Correcte en snelle emailopvolging Levering in goede stevige verpakking gekregen

Snelle service.

Snelle service en mooie producten.

Uitstekend product en perfecte klantendienst.

Het product was exact wat we zochten en de verpakking was zeer professioneel.

Very nice products

Good choice of products, correct prices and swift and smooth delivery.

Superservice

Grote keuze in aanbod Villeroy&boch

Klantgericht

Kapot item door verzending, zeer snel vervangen

Snelle service, mooie winkel met mooie producten. Vriendelijk geholpen

Geweldig!

Snelle levering. Keurig vermeld door Anna Servies dat er nog een nalevering zou komen. Deze werd op het afgesproken moment inderdaad geleverd.

Opvallend vlugge levering!!!

Correct, zoals het hoort!!!

Prachtig uitgebreid servies gekocht. Perfect verpakt en alles snel geleverd.

Alles was correct,

Snelle levering van schotels

Snelle levering van bestelde schotels

Snel en veilig geleverd. Geen breukschade.

Levering is was snel en goed verpakt. Geen breukschade.

Snelle levering en heel goed verpakt glaswerk

4 mooie glazen besteld die zonder stukken zijn gearriveerd

Mooie producten

Ik ben erg blij met mijn royal doulton bekers en schoteltjes. Anne Servies heeft het netjes ingepakt. Zonder plastic !! Op tijd verzonden, goed ontvangen. Ik ben heel tevreden

Verrassend

Goed adresje voor mooi, bijzonder en betaalbaar servies!

Aanrader om bestek te kopen.

Nette site, levering correct, het bestek was netjes verpakt. Ik zou er zonder bestellen.

Ervaring was heel goed, geen problemen.

Zorgvuldig en snel

Duidelijke website, goed proces en tussentijdse informatie. Zorgvuldig verpakt, duidelijke afronding en factuur

Altijd alles netjes ingepakt en verstuurd en fijne klantenservice

Ik bestel regelmatig aanvulling voor mijn serviesgoed. Altijd naar tevredenheid. Laatst was er een ander type bord verstuurd en dit werd netjes opgelost. Dus zeker aan te raden.

Klantvriendelijk en klantgericht

Ruime keuze en snelle levering. In de winkel word je alleraardigst geholpen.

Producten worden goed verpakt en snel bezorgd. In de showroom vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Prijzen zijn scherp en daardoor aantrekkelijk. Grote keuze in assortiment.

In de buuurt, erg handig

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam