Prachtige serviezen en ruime keuze

Ik heb meerdere keren online servies aangeschaft en 1x ben ik naar de winkel gegaan. Prachtig servies, vazen en ruime keuze van verschillende merken. In de winkel vriendelijke service en heerlijk om rond te kijken. Online bestellingen worden zeer goed verpakt. Ik kan het beslist aanbevelen!

TOP

Mooie deal fantastisch verpakt én snelle levering!

Goede prijs en snelle levering

Ging prima, nette prijs en na bestelling keurig verpakt geleverd gekregen

Goed bedrijf met uitstekende service

Ik had een verkeerd wijnglas gekregen. Direct werd er nieuw glas na geleverd. Het contact liep erg soepel, zo zie je het graag

Vriendelijk mensen, die een leuk bedrijf runnen.

Van eierdop tot terrine, je wordt door AnnaServies gezien!

Ze zorgen en denken mee in oplossingen. Daarna komen ze hun woord na!

Artikel in perfecte staat

Snelle levering, goed verpakt, item was top in orde,

Parfait

Vaisselle de qualité et achat bien emballé et envoi rapide. Seul bémol coût de l envoi

Positieve ervaring

Netjes en liefde zorgen bezorgd. Ik ben blij mee.

Geweldig aangekomen zonder stukken

Met een klein hartje bestelling geplaatst omdat er toch een afstand moest overbrugt worden. Maar bestelling top aangekomen, snel en zonder stukken! Super verpakt.

Zeer tevreden!!

Mijn bestelling snel en correct geleverd. Blij mee.

Bestelling snel verwerkt, secure ingepakt, ontvangen binnen 24 uur.

Niets toe toevegen.

Tevreden!

De bestelling was keurig ingepakt en zodoende heel gearriveerd. Blij met de mooie mokken.

Mooie koffie koppen

Mooi servies goed . Snelle en keurige levering

Prima geleverd

.........

snelle service goede prijs

zie boven

Een topervaring!

Wij kochten een aantal stukken mooi servies bij AnnaServies. Een mooie website en dito aanbod. Ook reeële prijzen. De gekochte artikelen werden snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Bij een vraag over een nalevering werden wij zeer snel en netjes geholpen door de klantenservice. AnnaServies is goed bereikbaar en communiceert snel en adequaat. Hiermee is zij een betrouwbaar bedrijf. Kortom: een AANRADER.

GOED!

Mijn vragen worden vlot beantwoord

alles is goed

omdat alles bij haar in orde is en alles komt goed aan en ais het kopot is mag je het altijd terug sturen

Mooi spul, snelle levering.

Niks aan toe te voegen.

Snelle levering. Servies was heel goed verpakt. Ik had verkeerde kommen besteld. Dat was geen probleem. Ik kon het zo omruilen. Heel vriendelijk geholpen. Super blij met mijn servies.

Snel, netjes en goede kwaliteit

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede kwaliteit.

Fraai bestek - keurig geleverd

Bestek uitgezocht, bestelling geplaatst, betaald, informatie gekregen over geplande levering, bestek ontvangen. Tevreden. Dat was het in een notendop.

Perfecte levering

Alles prima verpakt en op tijd ontvangen.

Prachtig servies voor een mooie prijs.

Besteld en de volgende dag al geleverd. Het was netjes verpakt. Heel tevreden over jullie.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam