Teleurstelling
Ik heb onlangs drie borden bij jullie besteld als cadeau voor iemand in het buitenland. Omdat het een cadeau was, wilde ik de verpakking niet openen voordat deze aan de ontvanger werd gegeven.
Na het openen bleek helaas dat alle drie de borden beschadigingen hadden. Er zat verf op plekken waar dit niet hoorde, waardoor de afwerking er slordig uitziet en de producten niet voldoen aan de kwaliteit die ik had verwacht.
Ik heb hier destijds geen melding van gemaakt en ook geen foto's gestuurd, omdat de retourtermijn inmiddels al was verlopen tegen de tijd dat de beschadigingen werden ontdekt. Daarnaast bevonden de borden zich al in het buitenland, waardoor het voor mij lastig was om hier nog iets mee te doen. Daarom heb ik er toen geen verdere actie op ondernomen.
toch wilde ik deze ervaring graag met jullie delen. Ik heb eerder meerdere producten bij jullie besteld en daarom vind ik het jammer dat ik nu met dit kwaliteitsprobleem te maken heb gekregen. Hierdoor is mijn vertrouwen in de kwaliteit van de producten helaas verminder.
Mocht er ondanks het verlopen van de termijn toch iets zijn wat jullie voor mij kunnen betekenen, dan kan ik de ontvanger vragen om foto's van de beschadigingen naar mij door te sturen, zodat ik deze met jullie kan delen.
Ik hoor graag van jullie.
Met vriendelijke groet,
Zeycan Cakir