Zeer goed.

Heel goed, goede service en zeer klantvriendelijk.

Zeer snelle en correcte levering.

We hebben champagne en rode wijnglazen besteld van Villeroy en Boch. Ze zijn in geen tijd aangekomen. Zeer tevreden.

Snelle levering. Prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend

Assortiment per type servies is smal

Goede snelle service

Meerdere keren servies besteld via deze site. Prima servies, alles netjes verzonden en snel in huis.

Snel en goed verpakt

De glazen, welke per vier in een doosje verpakt zaten, zaten in een grote doos met papier snipper zodat ze niet konden breken. Verscheping was snel. Goedkoper dan via bol.com.

Snel geleverd, glas goed ingepakt.

Mooie latte machiato glazen snel geleverd, goed ingepakt.

Snelle levering.

Snelle levering. Zeer tevreden met mijn bestelling.

Prettig en snel

Dit heb ik al ingevuld en verstuurd maar ik krijg steeds weer dit verzoek. Laatste keer nu. E-mailadres krijg ik niet ingevuld

Snel en netjes geleverd

De bestelling was netjes en zorgvuldig verpakt zodat het niet kon breken. Gelijk de volgende dag in huis. Erg tevreden!

zeer tevreden

mooie producten en zeer vlotte levering

Prima bestelproces

Vlot te bestellen, goede service en snelle levering.

Mooi wedgwood en snelle levering!

Mooie Wedgwood mokken besteld. Prima en snelle levering.

Netjes daags erna geleverd

Had in het verleden eerder besteld en toen was er een product niet op voorraad (lag aan productiestop van een product). Even gebeld om te verifieren of alles er was en daarna direct besteld. Heel vlug de T&T ontvangen, producten netjes en goed verpakt ontvangen. Prima service!

Mooi Ostindia en snel

zeer goed

duidelijke website, makkelijk bestellen, keurig ingepakt en snelle levering

Klasse

Zeer goed verpakt en snelle levering.

prima service

Het bestelde servies werd snel geleverd, was goed verpakt en heb ik in goede staat ontvangen.

Mooie spullen, vlotte verzending. Alles goed verpakt. Snelle en vriendelijke klantenservice bij vragen of problemen. Helaas geen gratis retouren anders 5 sterren.

Goede informatie omtrent de levering

Het was top .

Ondanks de twee gebroken soepkommem waren er 2nieuwe door jullie snel naar ons gestuurd. Heel fijn.

Snelle service, prima verpakt en een duidelijke site.Ik zou zeggen houd dit vast. Fijne kerst en veel werkplezier

geweldig

er waren een paar van mijn uitgezochte kop en schotels niet .....mevrouw belde op en stelde voor om zelf een paar voor mij uit te zoeken en zodoende de bestelling compleet te maken. Beetje een risico , maar is heel goed uitgepakt! Dus ik ben zeer tevreden.

Vlotte levering. Geweldig verpakt, zonder plastic.

Uitstekend!

Vlotte en accurate levering

Alles prima

Site is goed te vinden op internet en is duidelijk. Bestelling plaatsen, gegevens verwerken verloopt zoals je het graag wilt. Afrekenen en verzendgegevens zijn duidelijk. De bezorger deed het ook goed. Vriendelijke groet, Piet van Es

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam