Super snel en juiste artikel en goede prijs

Top mooie glazen zoals op foto. Blij mee.

Snel leveren

Snelle leverden uitstekend verpakt.

Snel geleverd en uitstekend verpakt!

Ik had 4 kop en schotels besteld. Deze zijn vlug bezorgd. Ze waren goed en kundig verpakt.

Goede levering

Snelle en correcte levering

Breekbaar servies werd keurig verpakt afgeleverd. Via de site makkelijk te bestellen.

netjes geregeld

bestelling gedaan eerder dan verwacht geleverd. alles netjes verpakt zoals je mag verwachten

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle en goede service

Snelle levering, goede service en goed ingepakt !

Super snel geleverd ik ben super blij t

Ik ben super de vreden wat ik heb besteld en het was super in gepakt en het heeft maar 4 of 5 dagen geduurd dat ik het ontvangen heeft bedank Anna mvg

Prima assortiment en service

Bij mijn eerste bestelling had ik een fout gemaakt in het selecteren van het juiste artikel. Dit werd prima en snel opgelost.

Super service!

De door mij bestelde decanteer flacon kwam helaas stuk aan. Gelijk een email gestuurd en binnen 5 minuten antwoord dat er een nieuw flacon afgestuurd zou worden. Op tijd ontvangen voor de sinterklaas, heel fijn!

uitstekend!

Alles werd geleverd en op tijd, goede communicatie after sale service.

Gewoon goed

Goed verpakt verzonden.

Goede producten - Snel geleverd

Ik heb extra borden en bestek besteld van series die ik al had. De producten waren precies zoals verwacht, goed verpakt zodat alles heel aankwam en ondanks dat het Cyberweek was werden de producten heel snel geleverd. Ik zou zeker weer hier bestellen.

Prachtig servies

Ik ben heel erg blij met de prachtige borden van Wedgwood Edme. De bestelling werd keurig verpakt en snel afgeleverd.

Prettig

Geen klachten

goed, correct en snel

Ik ken Anna Servies al jaren en maak dankbaar gebruik van de mogelijkheid om mijn servies, dat ik al 35 jaar heb, aan te vullen wanneer er iets gebroken is. Dit gaat altijd naar volle tevredenheid. Goed materiaal, vlotte service en snel en breukvrij bezorgd.

Snelle levering.

Groot assortiment. Goede site. Makkelijk een bestelling te plaatsen.

Mooie borden, netjes verpakt

Snelle service, goede verzendmethode en top aanvulling op ons servies

Erg prettig, snel en duidelijke communicatie.

Vanwege de prettige ervaring erna, weer wat erbij gekocht bij AnnaServies. Ik raad dit bedrijf aan.

Snelle levering en goed verpakt!

...

Supper

Helemaall top

top

Snelle levering (helaas heb ik waarschijnlijk de aankondiging van levering gemist ...) en zorgvuldig verpakt. Ik ga zo nog iets bestellen.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam