Altijd fijn om servies welke niet meer gemaakt wordt hier, soms, te verkrijgen

Prima, enkele stuks waren niet meer aanwezig en te veel betaalde is keurig terug gestort incl leuk suiker strooier als cadeau.

Geweldig geholpen.

Via marktplaats de winkel gevonden....fijn dat ik mijn servies op deze manier compleet kan maken. Ben perfect geholpen en zonder beschadigingen is het bij mij aangekomen. Als ik weer wat zoek zal ik het zeker weer bij Anna Servies weer proberen.

Goed bedrijf snelle levering

Snelle levering, prima verpakt.

Snelle levering. Heel goed verpakt en nog een cadeautje de suikerstrooier.

Altijd snel geleverd en geen enkele beschadigingen. Meerdere keren besteld

Full service

Ongelooflijk veel keuze. Billijke prijzen

Prima service, snelle verzending en vriendelijke medewerker. Product voldoet aan verwachting.

Zeer goed rechtstreeks contact, opvolging en levering.

Prima rechtstreeks contact, de opvolging en de levering van de artikelen. We zullen nog bestellingen doen bij AnnaServies Nederland!

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

Zie boven.

Duidelijke website, makkelijke bestelprocedure en tijdige levering.

Positief en voor herhaling vatbaar.

Goed overzicht op de webshop, makkelijke afhandeling, snelle levering

Goed overzicht op de webshop, makkelijke afhandeling, snelle levering

Helemaal top

Bestelling kwam snel, perfect verpakt en compleet. Een aanrader.

perfecte service en mooie producten

Matig

Ik heb mijn bestelling retour gezonden maar nog geen geld terug ontvangen. Dat was op 9 nov.

Perfecte service!

Bij mijn bestelling (6 soepkoppen en 7 borden) waren de soepkoppen niet meer leverbaar. De bestelling was geplaatst en betaald. Ik vroeg om het bedrag terug te storten met aftrekking van de prijs van 1 bordje. Het bordje werd enkele dagen later geleverd en het gestorte bedrag (- de prijs van één bordje) werd onmiddellijk teruggestort! Fantastische service!!!

Erg snel

Telefonische goed geholpen. Snelle levering.

Prima winkel.

Bordjes besteld, duidelijke website. Snel geleverd. Goed verpakt. Geen enkele aanmerking. We komen zeker nog een keer terug om het servies aan te vullen.

Goede kwaliteit, snelle service en mooie aanbiedingen!

Prettige en fijne service

Heel goed!!!

Perfect !

Een zeer goede ervaring ! Bestellen gaat vlot en levering was snel en zonder enig probleem.

gewoon goed en serieus, aanrader

Zou graag nog wat meer van de glasonderzetters Christmas time van Wedgwood willen, als ze er nog zouden zijn of jullie kunnen er nog aankomen, hou me absoluut aanbevolen.

daar word je vrolijk van

kleurrijke placemats, die je gemakkelijk schoon kunt houden.

snel en goed verpakt

Prima levering, goed verpakt dus niet gebroken.

kan niet beter

perfecte afwikkeling van bestelling en bezorging

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam