Gezellig een vorkje prikken

Nou, na deze ervaring is het extra fijn van het "anna" servies een vorkje te prikken. Persoonlijk gebeld na onduidelijkheid over de geplaatste bestelling, snelle levering: wat wil je nog meer!!

Snel en vakkundig geleverd. Groot assortiment

Duidelijke website. Groot assortiment. Prijs is goed. Snelle levering

Prima producten, betrouwbare levering.

Mooie producten. Prima service.

Was nog eerder dan aangekondigd bij mij thuis

mijn bestek is weer compleet

ik baalde behoorlijk toen ik merkte dat er een vork miste van mijn Villeroy en Boch bestek. Waarschijnlijk is hij met etensresten in de groenbak verdwenen. Gelukkig kon ik een nieuwe vork bij Anna servies bestellen en na twee dagen was mijn bestek weer compleet. Heel fijn!

Zorgvuldig verpakt, snelle verzending en mooie producten

Snel allemaal geregeld

En ook het pakketje is op de gewenste tijd gearriveerd! Dus top

ook goed

Goede prijs voor prachtig servies

Ook goed verpakt en snel verstuurd

Alles na behoren

Mooie artikelen en snelle levering .

Exzellent

Ich bin so froh dass ich diesen Shop gefunden habe! Das Porzellan wird zu einem super fairen Preis angeboten, schnell nach Deutschland verschickt und mühevoll verpackt. Ich bin begeistert und bestelle bestimmt wieder bei euch!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig, makkelijk te vinden op internet en de rest gaat bijna vanzelf.

Mooie overzichtelijke site. Mooie prijzen ook. Snelle service. Alles prima.

Correcte levering

Snel besteld en goed geleverd.

Snelle levering en goed verpakt,prima,prima

prima ervaring

telefonisch contakt gehad. Het gesprek was goed en duidelijk.

Ik heb goede ervaringen met Anna servies.

Ik kreeg de bestelling keurig ingepakt en snel thuis. De annulering van een van de twee bestellingen werd goed verwerkt en toen ik contact opnam werd ik vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Geweldige kwaliteit

Zeer gunstige aanbieding voor kwaliteit. Heel tevreden.

Goed.

Snelle levering. Keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden van levering en betaling.

Vlot geleverd. Vaas was heel goed verpakt.

Perfect geregeld

Eerst een kleine bestelling gedaan om te kijken hoe het binnen kwam en hoe snel. Daarna de rest besteld nadat ik zag dat alles keurig werd verpakt en de levering was snel. Ga zo door.

Snel en keurig geleverd

Mooie site met goede omschrijvingen makkelijk in gebruik. Besteld en snel en keurig ingepakt geleverd

Heel klantvriendelijk Super

Toppie!

Snel verzonden en zeer netjes ingepakt!

Super goede service

Ik had servies besteld. Helaas was ervan 1 bord een stukje af. Dat kan een keer gebeuren. Toen ik het meldde, kreeg ik gelijk een nieuw bord geleverd met een lieve kaart en wat lekkers erbij. Super attent.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam