Alles liep vlot

uitstekend verpakt, snelle levering

Eerste keer, uitstekende ervaring

Snel,

Goed assortiment en heel snel geleverd

heel goed

Op zoek naar onderdeel van Sarah's Garden gevonden wat ik zoecht. En snel geleverd gekregen.

Goede ervaringen

Ik had meerdere losse dingen besteld om mijn servies weer compleet te krijgen. Dit is keurig verpakt en heel goed beschermd tegen evt breuk. Ik ben heel te vreden

Keurig binnen tijd geleverd

Keurig binnen tijd geleverd. Goed verpakt. Betrokken personeel

Top en makkelijk

Makkelijk van de bank

Alles is naar wens bezorgd. Er is zorgvuldig met mijn servies omgegaan. Keurig verpakt.

Servies is met zorg ingepakt.

Ik heb servies besteld. Het servies was met zorg ingepakt, waardoor het tijdens het transport goed beschermd was.

snel en goed geleverd

goed verpakt, alles heel en compleet. Helemaal goed!

Snelle levering en fantastisch ingepakt

Snelle levering van bestelde producten. Perfect ingepakt. Paklijst erbij wat je hebt besteld. Prima service!

Servies was goed verpakt, bestellen op de site is heel eenvoudig

alles snel en compleet binnen

Fijn! Hele bestelling compleet en binnen zeer korte tijd ontvangen

Goed ik had een vraag en die is direct beantwoord heel fijn

Niet zo goed.

Site is mooier dan de voorraad.

Snel en goede kwaliteit

Zeer snelle levering

Prachtige site met veel keus, goede informatie en makkelijk met order plaatsen. Vlotte afhandeling en levering. M.n. de verpakking van het artikel is met zorg gedaan.

Uitstekend!

Website is heel duidelijk; servies was er binnen 2 dagen. Prima!

Prachtig servies en goede service!

Prachtig servies, goed verpakt en snelle afhandeling na een bestelfoutje van mij.

Prima services

Ik heb nu al een paar keer besteld en de service is top! Je krijgt direct een terugkoppeling nav een vraag.

Heel ruim assortiment en zeer snelle bezorging

Makkelijk zoeken in het grote assortiment, en heel vlotte bezorging.

alles op voorraad, prima communicatie en volgende dag in huis.

Snel geleverd, goed verpakt

Op de site is het makkelijk en snel te vinden en eenvoudig te bestellen waarna het snel en belangrijk goed verpakt bezorgt wordt.

Snelle levering, goed product.

Prima kwaliteit borden, heel blij mee.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam