Ik ben blij dat ik mijn servies tegen een redelijke prijs zo snel heb kunnen aanvullen, keurig vepak

Snelle levering , vakkundig verpakt!

Goede levering

Het bestelde is netjes en in goede verpakking geleverd.

Prachtig tegen mooie prijs en snel geleverd

Goede site, makkelijk en snel bestellen. Ook sneller geleverd dan gezegd en bovendien heel aangekomen.

Top service en mooie producten

Altijd mooie serviezen, snelle verzending, al jaren

Goede communicatie, snelle levering, aangepaste beschermende verpakking in recyeerbaar materiaal. Dank juliie.

Zorgvuldig verzonden

Fijn dat ik mijn wedgwood kon aanvullen op deze manier

Uitstekende service

Keurig verpakt en snel geleverd!

Oké

Perfect geregeld

Snelle levering en de schaaltjes waren goed verpakt en helemaal gaaf aangekomen.

Correcte service

Duidelijke website, vlotte afhandeling.

Uitstekende kwaliteit

Mooie en goede kwaliteit serviesgoed. Snel geleverd en ook mooi en veilig ingepakt.

Snel en betrouwbaar

Snelle en goede levering van ons bestekset!

Prima service ,snelle levering ,goede kwaliteit

Zie boven !

Snel en goed verpakt geleverd.

Had per ongeluk 2 losse bestellingen gedaan. Toch in één zending geleverd. Perfect ingepakt zodat al het porceleinen borden heel zijn ontvangen.

Mooi en degelijk product.

Eindelijk na lang zoeken naar onze smaak de goede kwaliteit premium porselein servies onderdelen gevonden en daarbij een zeer goede afwerking van de orders door Anna Servies. wanneer wij meer nodig hebben gaan we als eerste weer naar AnnaServies.nl

Supersnelle levering

Fijn dat we onze lepelset weer compleet konden maken. De levering was bijzonder snel.

Snel verzonden, keurig verpakt en gelukkig niet stuk.

Het was mijn eerste bestelling bij AnnaServies en heet hele bestelproces is prima verlopen en ik zal er zeker nog een keer wat gaan bestellen.

Snelle bezorging

snelle en correcte levering

ik ben heel blij met mijn bestelling en de snelle correcte levering.

Super van kwaliteit, sfeer, klantvriendelijk en presentatie vd alle serviezen en glaswerk

Zie boven en... We hebben een heel fijn servies. De koffie smaakt zelfs zachter uit deze kopjes.

Volgens afspraak

Op tijd geleverd , goed ingepakt, alleen een extra service er nog bij leveren, bv de mogelijkheid van kadopapier (tegen betaling uiteraard)

Goed en snel

We hadden een serviesset besteld. Product was goed verpakt en is dus zonder schade bij ons aangekomen. Bezorging was snel, zelfs sneller als vervoerder in eerste instantie on-line aangaf.

online besteld en de volgende dag in huis

Heel goed, verzorgd

Nijverheidstraat 22