Een pluim voor AnnaServies!

AnnaServies was bijzonder snel, attent en professioneel in hun afhandeling van mijn bestelling! Chapeau en hartelijk dank!

Super service

Snelle levering, goed verpakt.

100 punten!!!!

Supersnelle en keurige levering! Helemaal top en kan gewoon niet beter Ga vooral zo door, dank jullie wel,

Eenvoudige bestelprocedure en keurig verpakt afgeleverd.

Zie titel

Fijn dat ik de bekers per stuk kon bestellen ipv per 6 zoals bij andere winkels!

Geweldig!

Het duurde even voordat het bestelde deel van het servies werd bezorgd. Dat is normaal voor een goede aflevering. Het servies was heel zorgvuldig verpakt. Elk schoteltje en kopje was voortreffelijk verpakt.

had een vraag die snel is beantwoordt en artikelen zijn snel geleverd. Goede service

Besteld en de dag erna thuis. Superfijn

Kwaliteit producten

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle en goede levering

Hen hier al vaker besteld. Alles perfect.

Snelle en nette levering

Top, niks op aan te merken

Helemaal prima

Niks op aan te merken, prima geregeld.

Snelle levering en goed verpakt.

Keurig verpakt, snel geleverd.

Zie boven, goede ervaring dus....

Prachtige borden en uitstekende service

De melamine borden die ik heb besteld waren uniek. Ze waren goed ingepakt voor verzending, dus ik kan Anna Servies zeer aanbevelen.

Prima! Het servies was goed verpakt en werd snel geleverd.

De bestelling werd direct per e-mail bevestigd en op de vermelde datum geleverd. Alles was prima verpakt en onbeschadigd. Voor herhaling vatbaar!

Geweldig!

Goede website, vlotte levering en veilig verpakt.

Prima en snel

Ruim voldoende aanbod, goed beschermd vervoerd.

Ik bestel graag servies bij AnnaServies. Het aanbod aan producten is ruim voldoende. Niet te groot en zeker niet te klein. Ik kan er goed slagen. En door de goede verpakservice heb ik er tijdens bestelingen alle vertrouwen in dat de producten onbeschadigd aankomen.

Goed verpakt

Goed verpakt,verkeerde bestelling geleverd.Mocht het ook zelf naar postkantoor brengen!

Prachtig bestek

Snelle levering, mooi verpakt en precies gekregen wat ik zag op de website

We kregen een dubbel geglazuurde soepkomschotel

We mochten de verkeerde schotel wel terug sturen maar wachten nog steeds op ons geld. Ze konden geen goede wedgwood edme schotel meer versturen. Vroeger veel zaken met Annaservies naar tevredenheid gedaan maar het gaat nu niet meer goed.

Keurig

Netjes en op tijd geleverd, producten waren geheel volgens verwachting

Supersnel

Heldere website, snelle levering en breekbaar servies enorm goed ingepakt.

Mooie artikelen

Voor prachtige Kerstartikelen ben je daar aan het goede adres. Maar ook voor een sfeervolle placemat wat ik deze keer bestelde ben je bij Anna's aan het goede adres. Dat er correct geleverd wordt is vanzelfsprekend.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam