Snel en correct.

Snelle reacties en correcte afwikkeling.

Alles prima . Snelle levering en keurig ingepakt. Bestel zeker nog eens bij jullie.

alles netjes verpakt verzorgd helemaal tevreden met Anna

alles is helemaal in orde van op de hoogte stellen waar het bestelde pakket blijft tot aan dat je je nieuwe servies uitpakt. ik ben heel erg tevreden met Anna Servies

Keurige website en levering

Had heel snel antwoord op mijn vraag per mail. Heel handig dat je kunt laten leveren op een PostNL punt. Keurige website en keurige snelle levering.

Perfect!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe borden. Gekocht bij AnnaServies voor een mooie prijs en de bestelling werd vakkundig verpakt en snel geleverd.

Snellr en goede service.

Tevreden

Ik ben blij dat ik nog geholpen ben aan serviesgoed dat uit de collectie is.

Aanvulling servies

Enkele delen van het servies waren gebroken en Anna servies had vervangende items. Stevig verpakt en snel geleverd.

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Al aantal keren iets besteld en ook in de winkel iets gekocht. Groot assortiment en snelle levering bij bestelling online.

Alles ok, levering en product

Alles ok

Gewoon goed

Persoonlijk

Prettige overzichtelijke winkel met prettig personeel. Nemen de tijd voor je. Later online nog iets bijbesteld. Alles liep vlot en goed. Ga zo door.

Prima service en heel goede prijs!

Ik heb 3 basissets van het witte Vt-wonen servies besteld en had het heel snel in huis voor een prima prijs Ik kan voorlopig weer vooruit met 12 dinerborden, ontbijtborden, soepkommen en bekers Bedankt voor de snelle service

Perfecte service

Ben als oudere consument (63) zeer gespitst op service en kwaliteit Bij dit bedrijf ben ik adequaat geholpen en snel voorzien van hetgeen ik besteld heb bij AnnaServies.Nl Mij zien ze dan ook zeker terug als klant

Snelle levering, goed verpakt

Heel blij met de bestelling

Keurig en snel de juiste dingen geleverd

Keurige en snelle levering van de juiste servies onderdelen. Ruime keuze.

Snel verstuurd prima verpakt

Betrouwbare leverancier

Mooie website; bestellen en in zeer goede verpakking ontvangen.

goede ervaring

Tijd van verzending klopte, keurige breukvrije verpakking. site was duidelijk en bestelling en betaling was gemakkelijk. Met groet, N.van Ooijen

Goed levering zorgvuldig verpakt!

Zou er zeker weer bestellen

Zeer goede kwaliteit / snelle levering

Goed en vriendelijk geholpen!

Bestelling via internet opgehaald in de mooie winkel waar veel serviezen uitgestald staan. Hier vriendelijk door de medewerkster geholpen.

Mooi servies, snelle service

Mijn servies onderdelen goed verpakt heel snel na bestellen ontvangen . Prima!

Bij bestelling van servetringen ontbraken twee servetringen! Mailtje gestuurd en drie dagen later de alsnog ontbrekende servetringen met een mooi geschreven kaart en lekkere bonbons geleverd. Top service

Een mooi servies besteld bij AnnaServies en het werd keurig en op tijd bezorgd. Ik bestel graag een volgende keer weer bij AnnaServies.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam