Precies het goede gekregen

Er was een oud Wedgwood koffiekopje gebroken. Dat heb ik kunnen vervangen waardoor het leed is verdwenen.

Prachtige complete serviesset besteld, bij de levering was er helaas iets beschadigd, maar er werd direct gereageerd en heb snel vervanging gekregen.

Zeer slecht

Eigenlijk niet eens 1 ster waard ! Bericht dat de bestelling was verzonden ....niks ontvangen.... 2 dagen later bericht uw artikel is niet op voorraad 1 week later of ik wilde beoordelen wat mijn ervaring is.... vreselijk dus... Bellen.... blijft u aan de lijn.... vervolgens .... opgegooid... tuut tuut... Je krijgt ze niet te pakken... en mijn geld.... dat heb ik ook niet terug...

Geen probkeem

Goed geregeld

Goede service, snel in huis.

Echt heel tevreden

Super snel verzonden

Helemaal tevreden!

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd!

De bestelling is makkelijk te plaatsen, ik kan goed checken wat ik koop en voor welk bedrag. De levering is snel, het servies is netjes ingepakt.

Goed ingepakt en netjes de Villeroy & B servies ontvangen.

Goed ingepakt en netjes de Villeroy & B servies ontvangen.

Goed geregeld

Binnenkort ga ik nog een bestelling plaatsen omdat ik zelf niet het juiste schoteltje heb besteld. Wel fijn dat items los te bestellen zijn.

alles prima

Goed verpakt, en niet zo'n lange wachttijd

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Bestelling ging makkelijk en het servies werd zeer snel bezorgd

Goede communicatie. Goed verpakt. Mooi produkt. Goede levertijd. Goede aftersales.

Compleet aanbod, kwaliteit en vlot geleverd

Top aanbieder

Ondanks niet correcte acties mijnerzijds, heeft Annaservies dit goed afgehandeld.

Super snelle service !

Helemaal niks op aan te merken!

Great help when a piece was missing

Great and fast service!

snelle service

De bestelling is supersnel geleverd!

Klantvriendelijk

Goed,nauwkeurig en snel

Goede website, snelle levering

Al jaren ben ik op zoek naar kopje van Wedgwood. Anna heeft het, na bestelling volgende dag in huis.

Snel en professioneel.

Villeroy & Boch had een zooitje van een bestelling gemaakt. Afgezegd en opnieuw besteld bij Anna Servies; de volgende dag ontvangen en nog goedkoper ook. Prima service.

Prima.

Na 13 jaar nog steeds het bestek voorradig van toen. Er was 1 onderdeel kwijt geraakt. Net zoals schilmesjes op mysterieuze wijze zoek raken. Blij dat het er nog is. Niet te duur.

Besteld en betaald maar niet op voorraad

Wacht nog op levering van mijn bestelling. Misschien beter als het op jullie site niet op voorraad is, het niet besteld/betaald kan worden.

Professionele hulp

Besteld , betaald, bevestiging, verzending, goed ontvangen. Goede voorlichting over traject

Goede website. Uitgebreide collecties

Nijverheidstraat 22