Gewoonweg top!!!

Besteld,na 2dagen aangekomen en de borden zijn gewoon topkwaliteit!!

Très très content !

L'idéal serait d'avoir accès à son compte sur le site. Sinon service impeccable !

Geheel volgens verwachting

Het verlangde artikel was uit voorraad leverbaar tegen een zeer acceptabele prijs en binnen enkele dagen goed verpakt geleverd.

Uitstekende ervaring.

Uitstekende ervaring. Snelle en efficiënte levering. Goede service

Mooie borden aan goede prijs en snel geleverd

Zeer positief.

snel en kwaliteit

Makkelijke en duidelijke website en makkelijk te kiezen snelle bestelling en zeer zorgvuldig ingepakt

Jammer dat artikel er niet is

Jammer dat het artikel er niet is en je er pas achter komt wanneer je betaald hebt.

prima en supersnel

GEWOON GOED

GEWOON GOED

Vlotte service en goed verpakt

Positief!!

Goed assortiment, prima service.

Een mooie aanvulling op ons Wedgwood servies gevonden bij Anna. Bestellen ging eenvoudig en er werd snel, goed ingepakt, geleverd.

Prettig

Prettig en snelle levering

Direct nadat mijn suikerpot kapot gevallen was, heb ik een nieuwe besteld bij Anna Servies. De volgende dag kwam het al aan.

snel en goed.

Mooie vaas!

Mooi

Moi en snelle verzending

Vlotte bezorging, goed verpakt.

Goede ervaring, product keurig verpakt. Vlot bezorgd. Bij een fout een attentie bij de herstelbestelling. Dank daarvoor.

Wat ik besteld heb goed ontvangen.

Ik heb borden besteld omdat er bij ons een paar gesneuveld waren. Ik ben zeer tevreden over de ontvangen producten. (Borden)

Snel schakelen en leveren van mooie producten

Goed verzorgd

Daar t aflever adres van vrienden is..nemen het in juni mee naar ons..volgens vrienden klopt de levering

snelle levering en uitstekend verpakt

Jeetje..

Waarom krijg ik steeds dit bericht met de vraag naar mijn mening Tot op heden nog steeds niet het bestelde product ontvangen. Terwijl het wel beschikbaar was. Via andere sites en originele leverancier was het product goedkoper maar ik bestelde het bij u omdat het op voorraad was. Maar blijkbaar toch ook niet. Ik hoop het spoedig te ontvangen Misschien nog een (financiële)compensatie voor het wachten omdat ik het anders ook elders had kunnen bestellen. Mvg, Marike van Gennip

TOP

Van begin van bestellen tot levering alles prima verzorgd!

Snelle levering, keurig afgewikkeld

Nijverheidstraat 22