Mooie grote glazen. Snelle levering.

Duidelijke website, zeer goede service en kwaliteit.

Mijn tafelservies was heel goed ingepakt. De informatie omtrent de bestelling en de levering was zeer duidelijk.

Vooral de verpakking van het Wedgwood was super.

De verpakking van het Wedgwood servies was super gedaan.

Super fijne winkel

Altijd de beste service. Snelle levering, goede verpakking. Prachtige items .

Naar verwachting

Veel keuze snelle levering

Altijd goed

Veel bestellingen gedaan en altijd op tijd en snel geleverd

Snel en goed verzorgd

Mijn bestelling werd snel geleverd en het servies was uitstekend ingepakt.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment en goed op voorraad. Goede prijzen. Prima, snelle verzending.

Snel geleverd. Goed verpakt. Doen een extra stap als je iets apart wil.

alles gewoon goed.

als ik iets wil bestellen kijk ik eerst even op anna,s servies of ze het ook hebben. en dan bestel ik het daar. zo goed vind ik ze . als ze het niet hebben zoek ik het verder.

Had hier vroeger reeds een servies gekocht en was zeer tevreden over de prijs/ kwaliteit en de goede en vriendelijke service (toen ter plaatse geweest) . Dus niet getwijfeld om online een bestelling te plaatsen en zoals verwacht, goede informatie, vlotte en verzorgde levering, hartelijk dank voor de goede zorgen

Helemaal top

Helemaal top

Fijne service

Hele fijne communicatie wb retouren en service. Koop er zeker opnieuw

Heel snel en goed

Er was een bordje niet goed en binnen twee dagen een nieuwe thuis gestuurd ! Super.

De beste

Prima bedrijf , snelle levering en mijn product was zeer goed verpakt. Mijn volgende aankoop zeker weer bij AnnaServies .nl

Vriendelijk personeel

In de winkel erg vriendelijk. Ook nog spullen laten opsturen, zeer goed verpakt en snel verzonden.

Prima product, prima levering

Er staat weer een bestelling in de wacht

vriendelijk, prachtige items, snelle levering

zie boven

Service-Kwaliteit-Verzending-Verpakking-Opvolging na verkoop

Deze ervaring blijft hangen. Wij dachten dat service niet meer van deze wereld was. Wel, met veel plezier geven we onze vergissing toe. AnnaServies heeft ons dit bewezen. Prijszetting & Kwaliteit = 12 op 10 Verzending & Verpakking = 12 op 10 Opvolging & dienst na verkoop = 12 op 10 We hebben niets gratis gekregen : dit is een weergave van de " Werkelijkheid " -- een dikke mercie vanuit België !!

Top bedrijf

Heb hier al verschillende keren besteld en telkens een snelle levering van mooi servies.

De service en snelle levering. En uiteraard de zeer scherpe prijs

Gekochte en geleverde borden komen volledig overeen met de afbeeldingen van jullie website. Levering correct uitgevoerd.

Top geregeld

Het bestekje kwam netjes verpakt en heel snel

Geweldig goed.

Goede website. Snelle levering. Fantastisch goed ingepakt. Kortom zeer tevreden.

Mooi assortiment, fijne prijzen. Snelle levering. Heel content.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam