Snele levering

Super goed service!

Super good service !

Quick delivery

Super quick delivery and packaging was perfect. Will use AnnaServies again in the future for sure. Much cheaper than bol.com for same products.

Goede en snelle levering

Positief

Tevreden met product!

Goed product, fijne service!

Super service

Super service: goed ingepakt en snel geleverd

Goed, maar wel apart dat u als retailer met ex BTW prijzen werkt, althans op uw factuur en niet op de web site, dat is misleidend en dat hoort ook niet.

Goede kwaliteit

Kwalitatief artikel welke snel en vooral belangrijk goed verpakt verzonden was.

Moet lang op mijn tweede gedeelte van mijn bestelling wachten

Moet zeer lang op mijn tweede gedeelte van mijn bestelling wachten. Al meerdere x gebeld wanneer ik dit nu kan verwachten.

Foto’s komen zeer goed overeen goed verpakt verzonden

Foto’s komen zeer goed overeen goed verpakt verzonden

Goede showroom , matig in communicatie, nalevering blijft uit

Breed assortiment online, maar ik wilde het zien. Na wat belpogingen (Anna is maar beperkt bereikbaar) Goed geholpen in de showroom. Later online het servies besteld. Bij de levering bleken 2 schaaltjes te ontbreken. Op de pakbon een handgeschreven notitie 'worden nageleverd'. Daarna geen enkele info meer. Vandaag gebeld, opnieuw niet bereikbaar vanwege "drukte door Corona". Dat vind ik na ± een jaar geen excuus meer. Dus maar een mail gestuurd. Ik hoop nu een reactie te krijgen, maar ben teleurgesteld over de communicatie.

Perfecte service!

Goede, snelle service

Eerste ervaring is prima. Leuke producten en supersnel geleverd!

Alles prima

Snelle levering, goed verpakt.

Goede service, snelle levering

Na een paar jaar geleden een compleet servies gekocht te hebben wilden we graag een nieuwe lasagneschaal omdat we de onze hadden laten vallen. Al na 1 dag hadden we de nieuwe binnen. Prima service en snelle levering. Top.

Prima levering en snel!

Tevreden over de snelheid en de degelijke manier van verpakkken.

Zeer goed gedaan

Zeer snel geleverd,bovendien goed verpakt

Questionable service

I ordered a birthday gift with the idea to have it on time. Also mentioned the gift part on the order. I had one phoned call from Anna Servies after I ordered the product. I tried to phone back but couldn’t get a person on the other end of the line to speak to. Phoned again and I was told that they left a message on my phone ( my voicemail is not activated). No message received. They didn’t have stock! Would I like something else instead. Why would I want something else? Great that they asked though. No contact since and we are moving towards the four weeks post order mark.

Snelle levering en serviesgoed is prima verpakt.

Zie boven.

Goed en snel

Super snel in huis

Prima bedrijf

Via de duidelijke site onze bestelling uitgezocht. Binnen 2 dagen alles correct en goed verpakt ontvangen. Ook de vriendelijke en adequate klantenservice als prettig ervaren. Prima bedrijf.

veiendelijk,behulpzaam en zeer goede service= 10 sterren

Zeer behulpzaam , heel vriendelijk aan de teleofoon en zeer goede en snelle service.

Prachtig servies

Prijs kwaliteit perfect

Goede produkt ontvangen, goed verpakt en tiptop in orde binnen de aangegeven tijd.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam