Je wordt goed/fijn geholpen. Snelle levering!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over het product alsook de levering ervan

Product als verwacht en snelle levering.

geweldig

Altijd prima contact zowel per telefoon of mail. Goede service

Spullen goed verpakt en op tijd geleverd

Lekker snel

Keurig verpakt en snel geleverd

geweldig

Het werd snel en zeer goed verpakt geleverd!!

great service, beautiful products, good price

have purchased twice and am very happy! Only thing missing is confirmation email after order so called each time to confirm.

Ik heb nog niets ontvangen!!

Bekers zouden op voorraad zijn, maar zijn in bestelling. Ik wacht nog op de levering.

Geen ervaring

Ik heb nog niets ontvangen.

Snelle levering, en netjes verpakt .

Het seviesgoed kwam zonder schade aan.

Wedgwood India

Artikel zoals afgebeeld en een snelle/ goed verpakte levering. Wat wil men nog meer?

Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Xxxxxx

Wachten

In januari bordjes besteld. Bij levering bleken 2 bordjes niet geleverd en werd ik geïnformeerd dat die nagestuurd zouden worden. Eind maart zijn deze bordjes nog niet geleverd. Bij navraag wordt gezegd dat ze half april worden geleverd. Ondertussen staan de bordjes nog steeds wel als leverbaar op de website. Ik vind het raar dat zonder overleg wordt besloten dat de bordjes zoveel later worden nabezorgd en dat niet even wordt overlegd over nazenden of terugbetalen.

Snelle en perfecte levering

De artikelen in perfecte staat en snel geleverd.

Goed en vriendelijk te woord gestaan.

Prettig.

Top gedaan. Heel fijn

Zeer goede en snelle bezorging

Altijd snel en keurig geleverd

Scherpe prijs. Geen minpunten

Snel en zorgvuldig!

Hele snelle levering, zorgvuldig ingepakt en conform order dus ik ben dik tevreden!

Slecht

Hoe kan ik jullie nou beoordelen als ik niks heb ontvangen??????

Helaas zijn mijn bestellingen nu gestopt!

Na jaren van prettige ervaringen heb ik de laatste keer helaas een ontevreden mail moeten versturen waar ik tot op heden nog geen reactie heb ontvangen. Jammer!

Een deel kwam in scherven aan

Ik heb 2 bestellingen geplaatst en beide kwamen beschadigd aan. Kopjes en bordjes die stuk waren. Omdat ik voor mijn werk naar het buitenland moest was ik niet in staat beide pakketten terug te sturen.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam